2024-02-17

                                    MOTTÓ: ÁTBILLENÉS 

Megint egy 3 napos hullám után jön a váltás: 3 napon át tartották magukat azon üzenetek, hogy valami MÉLYSÉGBELI témán kell túllépni. Valami "titkon", valami "eltemetett", netán múltban gyökerező működési mintán.
DE!
Ezek a minták, ezek a problémák ELEVE VELÜNK JÖTTEK! Hoztuk magunkkal őket – csak nem mindegy, mikor érik be az ideje annak, hogy felhúzzuk őket a kútból..

Tegnap már szó volt arról, hogy a Külvilág olyan mint egy folyam. Egyes szakaszaiba lépünk be a születésünkkor és természetesen OLYAN TUDÁST hozunk magunkkal, olyan BELSŐ FELKÉSZÜLTSÉGET, ami ANNAK a szakasznak a MEGÉLÉSÉHEZ, működtetéséhez KELL.
Ezért van/volt az, hogy pl. a "nagy felfedezések idején" egyre-másra, különböző földrészeken, EGYSZERRE jöttek rá vagy fedeztek fel bizonyos dolgokat. Mert az INFORMÁCIÓS TÉR-ben kint lévő információt AKKOR tudták a "szakaszba beérkezett" és ARRA az információra FELHANGOLT EGy-ÉN-ek "lehozni" a TÉR-be és elkezdeni működtetni....
Ezért van az is, hogy a mostani gyerekek már "kütyüvel a kezükben" születnek: igen, BENNÜK van a "kütyük kezelésének" MINDEN KÉPESSÉGE, mert a mostani "kütyüs" információs TERET ŐK tudják majd MEGFELELŐEN működtetni.
Ez oly egyszerű mint az egyszeregy. És magától értetődő is...

A JELEN VILÁGUNK-ban – mint arról már több éve szó van – egy ÁTMENETET ÉLÜNK MEG.
A "Nibiru" TOLTA BE az ENERGIATERET és a LEHETŐSÉGET az ÁTHANGOLÁSRA.
DE!
Ez IS MEG VAN ÍRVA!
Ezért NEM VÉLETLEN, hogy mostanság annyi látó, szabadon gondolkodó, kérdező, a hamisságokról a fátylat lerántó ember "futkos a világban". Ők EZÉRT SZÜLETTEK az ITT és MOST-ba, mert épp ezt a feladatot hozták magukkal. Ennek a KÉPESSÉGEI ÉLNEK bennük és hangolódnak össze a VÁLTÁS INFORMÁCIÓIVAL.
Aki ITT VAN, annak SORSÁBAN eleve meg van írva – hisz MAGA írta MAGÁNAK -, hogy ha lefutotta a körét, megnyílik számára egy LEHETŐSÉG az ÁTHANGOLÓDÁSRA. Mindenki eldöntheti: LÉPÉST VÁLT, vagy él tovább a káprázatban, mint egy nyomtató ló..
Épp tegnap délután példálóztam valakivel, hogy soha nem fog áthangolódni, mert látható, hogy milyen utat jár, mikor a mondat közepén elnyeltem a szót, mivel átcikázott rajtam, bevillant a gondolat: KIVÉVE "MOST", amikor el fog jönni a "SZEMBE-SÜLÉS" pillanata.
Tehát: megírhattuk magunknak bármilyen sorsot, amit be is fogunk teljesíteni, de LESZ EGY PILLANAT, mikor e pillanatban MINDENT és BÁRMIT ÁTRENDEZHETÜNK. Mint a "Gyönyörű zöld" c. filmben: kapunk egy "ÉRINTÉST", amikor áthangolódhatunk egy MÁS SÍK MINŐSÉGÉBE.
Ezért MINDENKINEK és BÁRKINEK MEGVAN és LESZ a LEHETŐSÉGE, hogy eme pillanatban, MEGLÁTVA és EMLÉKEZVE ÖNVALÓJÁRA, VÁLTSON.....
MIKOR? Na ez az, amire nincs válasz...
És teljesen "jogosan"...

Az elmúlt 3 nap valahol arra szolgált: lássuk meg egyrészt, hogy NINCS VÁLASZTÁSUNK a sorsunkat illetően, másrészt arra, hogy LÁSSUK MEG, minden a TISZTULÁS FELÉ HALAD.
A mai észközök is egyértelműen azt sugallják: ha megugrottad a korlátaidat, hatalmas ERŐT SZABADÍTOTTÁL fel MAG-odban!
Én azt tapasztalom egyre-másra, hogy folyamatosan érkeznek a JELEK arra nézve, hogy ÉRTSÜK és LÁSSUK: KÉSZ UTAT JÁRUNK BE. Nincs döntési és választási lehetőségünk.
Kapjuk egyre-másra a jeleket, hogy ÉRTSÜK és LÁSSUK: e kész úton egyetlen döntési és választási lehetőségünk a "HOGYAN" MEGÉLÉSE.
Tudom, hogy most majd jönnek olyan megjegyzések, hogy senki nem olyan hülye, hogy egy pedofil áldozat sorsát írja meg magának. Nos: de igen. MEGÍRTA MAGÁNAK – hogy MEGTISZTULJON BELŐLE. Senki nem tudhatja, hogy a másik MIÉRT, mely OK-ból van ITT és MOST és milyen EMLÉKKÉPPEL, feladattal, OLDÁSSAL, CÉLLAL érkezett PONT EBBE a VÁLTÓ-KOR-ba!!
Korlátolt emberi ELME az, aki kimegy tüntetni, mint holmi "gésák", meg "rendkívül spirituális lelkek", és hasonszőrű társaik. SEMMIT, az ÉV VILÁGON SEMMIT NEM ÉRTENEK az ÉLET és az EGy-ÉN működéséből!!! Nyakig, sőt, fejük búbjáig belevesznek a káprázatba és azt hiszik, jogszabályokkal és alkotmánnyal bármit meg tudnak változtatni.
SENKI SEMMIT nem fog "KINT" megváltoztatni tudni. Amit egyedül meg tud változtatni: az a SAJÁT hozzáállása, SAJÁT elmélyülése, SAJÁT LÁTÁSMÓDJA, SAJÁT LÉTÉNEK ÉLETÉRTELMEZÉSE.
Ami egyedül "nyitott" a rendszerben, az a "MAG-UNKHOZ TÉR"-és lehetősége. Semmi más....

És ha már ennyire erősen kapjuk a jeleket, hogy vegyük észre, KÉSZ ÚTON JÁRUNK – akkor tekintjük is mindjárt ELŐJELNEK: megint közelebb kerültünk a LEZÁRÁShoz...

Napunk angyala SANDALPHON, aki "isten ajándékait hozza"...

Mi más lenne a legnagyobb ajándék, ha nem a JELEK, mint ÚTMUTATÓK a LÁTÁSHOZ??