2023-10-10

                        MOTTÓ: RADIKÁLIS TISZTULÁS 

Tegnap "mag-Kitörés", ma pedig "radikális tisztulás".. Ráadásul hol? A kapcsolatokban...
Hááát... most aztán tényleg egybecseng a BENT a KINT-tel! 

A belső MAG kitörése, életrekelése mit jelent? Azt, hogy amivel "öntöztük", tápláltuk eddig, "katalizálva" a BELSŐ LÉTMINŐSÉGÉT, most MEGÉRT az Időben és a TÉR-ben, hogy MEG-TÉRJEN és meg-ÉR-jen a kibontakozására. Emlékszünk még arra, mi volt 2019-ben, vagy 20-ban?
Hogy már akkor szó volt arról, milyen "végjátszmák" várhatók? Aztán nem történt semmi.
Miért is nem? Mert megérkezett a NiBIRU és betolta a TÉR-be az üzenetét:
"MOSTANTÓL MINDEN IO-RAVALÓ EMBER ÉLETE JÓRA FORDUL".
Mostan-TÓL... Nem azonnal, hanem "TÓL"...
És el is indult ez a változás..
Milyenek voltunk AKKOR? És milyenek vagyunk MOST?
Mit éltünk akkor és mit élünk most?
HOGYAN éltünk akkor és hogyan MOST?
Aki végicsinálta a FELHANGOLÓDÁS meneteit és magába integrálta a szakaszosan, majd egyre sűrűbben érkező impulzusok hullámait, aki megértette az üzeneteket, abban ÉLŐVÉ VÁLT az EMLÉKEZET és lépésről lépésre elkezdte MAG-át élni. Mindezt szavakkal elmesélni, tárgyiasított tényekbe foglalni szinte lehetetlen, hisz minden MEGÉLÉS BENNÜNK van, mivel maga az ÉLET bennünk van és nem rajtunk kívül!
Ami kint van, az egy SZÍNHÁZ, egy DRÁMA, ami, mint minden színdarab és dráma, MEG VAN ÍRVA. Mi, akik itt vagyunk benne, saját döntésünk alapján vagyunk itt és benne, pontosan azt a szerepet játszva és azokat a feladatokat elvégezve, AMIÉRT elvállaltuk a JELEN-létünket.
Tehát?
Tudtuk, hogy hová jövünk, meddig maradunk és miért vagyunk PONT MOST, PONT ITT...
Sokaknak EGy-ÉRT-elmű mi történik és miért, mivel ÉRZIK, hogy a "színházban változik a SZÍN". "MÁS SZÁMOKAT" fognak hamarosan játszani...
A Lucifer c. sorozatban is "nyugdíjba megy a régi "atya" és átadja HELYÉT"...
Vajon mennyien ÉRTETTÉK MEG a rejtett üzenetet??

Sokan épp AZÉRT vannak itt, hogy megéljék a HELYREÁLLÍTÁS korszakváltását.
Mert valaha, valamikor részesei voltak az ELLENTETTJÉNEK.. Úgy teljes a kör, ha "záráskor és nyitáskor" is – mely UGYANAZ A PONT" - HELY-ben vagyunk a JELEN-ben!
Minden megy a maga útján, a "tervek" szerint. És mindenki OTT VAN, ahol LENNIE KELL.
Mindenki azzal konfrontálódik, amivel "dóga van".
Aki MAG-ára talált és tengelyébe került, a MAG NYugALMÁT éli a SZÉLEK és SZÉLSŐSÉGEK viharában. Felkészítettek erre Horváth Krisztina írásai is? FEL ÁM! Volt aki átsiklott rajta, volt aki "szívére vette". Aki szívére vette, ma már MÁS EMBER. Mondhatni "NEM EMBER"már!!
Aki meg "EMBER" – annak meg nincs más választása, mint bejárni az útját...

Vajon mi a valószínűsége annak, hogy miközben kevertem a Lenormand kártyát és az egyik lap megbillent, amit visszaillesztettem, majd újra keverve és kiterítve a lapokat, PONTOSAN EZT a megbillent lapot fogom kihúzni?? Nem sok... Viszont annál nagyobb a "NYOMATÉKA".
Ez a lap a "GÓLYA" lapja volt. Mit hoz a gólya? "Gyermeket". Új tavaszt. Új életet. Megújulást....
Melléje érkezett még a KATONATISZT a cigánykártyából, aminek jelentése többrétű: jelezheti a TENGELYBEN maradást, a RENDET, a TISZTSÉGET, azaz a vállalt feladatok maradéktalan teljesítését; de jelezheti konkrétan a katonaságot, a harcot is. Két jelentés, két irány – kinek-kinek a magáé...
Aztán érkezett a PLÚTÓ. Akiről tudjuk, hogy egy "mini Nibiru", azaz hozza-viszi az üzeneteket, a VÁLTOZÁST hozó "programokat".
A VÍZÖNTŐ jelét nem kell magyarázni: ÁRAMLÁS, FOLYAMAT, ami maga a BŐSÉG, de a MEGTISZTULÁS IS. Megint kinek-kinek a maga része.
A 11-es szám pedig az "egy-egyezés". Az "egy-az-egyben" létezés, mikor TELJES egységben van az "ember" TEN-MAG-ával. TUDJA MAG-ját és TUDJA kivetülését is. TUDATOSAN éli már létezését, ezért tud MÁR teremtő lenni. Ezért tartozik hozzá az ERŐ minősége, hisz ekkor van valaki EREJE TELJÉBEN. Mikor EGY MAGA-MAG-ával...
Viszont a 11-ben, mint az "egy-egyezésben" benne LEHET az is, mikor az EGY-ÉN-ek rendezik a SORAIKAT.. Jelezhet még AZONOSSÁGOT is: azonos az azonossal társul, így lesz EGYSÉGES.
Vége a megosztottságnak, a KÉTSÉGNEK, és kettősségnek..
Tehát?
Most "radikális" MAG-újulás indul útjára.... Bent IS, KINT IS...
Feladatunk: csak ÉLJÜK TEN-MAG-unkat, mivel az ÉLET BENNÜNK VAN. Ezt nem győzöm újra és újra hangsúlyozni!!! Lehet lekövetni, szemmel tartani, figyelni az eseményeket – de csak akkor válnak "élővé", ha BEENGEDJÜK ŐKET. Mindenki AZT ÉLI, amit MAGÁBA enged..

Mindezek alapján szerintem már sejteni lehetett ki lesz a mai nap kísérője: és igen, valóban: AZRAEL, a VIGASZ angyala érkezett. Ő, mint tudjuk, SATANAI "minőség". "Szépasszonyi".
Ő a "Napkapu", ahol IDŐ és TÉR "EGY-be-ÉR"..
A "Teremburán" is adottak a JELEK: szembekerül egymással VÉNUSZ és SATANA, tengelyben állva a REGULUS csillaggal, melynek nevében is benne van a minősége, ő egy REGULÁTOR, azaz SZABÁLYZÓ. Rakjuk össze ezt a konstellációt: SATANA, akinek a tetején ott a "lila hatszög", a MÉHSEJT-forma, mely minden LÉTEZÉS ALAPJA és INFORMÁCIÓ KÖZVETÍTŐ.
A 6-szög, mint méhsejtforma, ugyanakkor a VÉNUSz sajátja. Ő az EREDET, a VÉN ŐS, akinél a NÉ-V, eredendő NŐ-ségünk...
Satana nem más, mint Szépasszony, aki maga a KAPU...
A VÉnusz pedig az EREDENDŐ NŐ, kiből ered a földi létezés...KÉT "NŐ"-sÉG, két MI-NŐ-s-ÉG, egy tengelyben állva a "szabályzó csillaggal"....Hát, nincs kérdésem...
Hatásfokát talán azzal a történettel lehetne jól illusztrálni, amit tegnap Süveges Zsuzsa kommentelt a megosztott cikkhez.... Érdemes elolvasni....