2023-12-23

                                 MOTTÓ: ÁRAMLÁSBAN..

Mégpedig a BŐSÉGÉBEN....
Ez a bőség pedig összefügg a "IO"-ravalósággal és az "ÁR"-ral, mint Á-ldott R-észünkkel, mely maga a bennünk élő TEREMT-NŐ!

EMBER létünkben NEM tudunk teremteni – hanem MEGÉLJÜK a TEREMTÉSÜNKET.
Azt az "egot", azt a mivoltunkat, amit ODAÁT egy "VÁGY-OK"-ból kifolyólag VAGY-OK-ká formáltuk...
Már mondtam, hogy megnyílvánulásunk, meg-JEL-ÉN-ésünk előtt egy mikropszkópikus 6-szögletű "VÉNUSZI" méhsejtben voltunk JELEN, úgy a SZEMÉLYISÉGÜNK, mint a SORSUTUNK és a CÉLUNK, azaz KÜLDETÉSÜNK TELJES INFORMÁCIÓJÁVAL egyetemben.. Ehhez társult még emberlétünk PROGRAMJA, mint 4-ik "láb", mely épp a FORMA, a KERET, a TEST száma...
Tehát, születésünk után mi történt velünk? MEG-JEL-ÉN-tünk és elkezdük MEGÉLNI mindazt a programot, amit megírtunk magunknak... Megélni a SZEMÉLYISÉGünket, abban a SORSÚTban, ami elválaszthatatlan tőle, hogy elérjük azt a CÉLUNKAT, azt a VÁGY-OK-ot, amiért ide megérkeztünk... Ez így együtt adja az "ÉN"ünk "VAGY-OK"-iságát....
Tehát?
TEREMTÜNK?
NEM!!
MEGÉLÜNK!!
És amit mi teremtésnek gondolunk, az nem más, mint MEG-VALÓ-sítása mindannak a VAGY-ON-unknak (tehetség, képesség, kapcsolatok), amit MAGUNKKAL hoztunk.
És mindig AZT valósítjuk meg és AKKOR, amikor annak IDEJE lesz a TÉR-ben...

A bennünk élő TEREMT-NŐ-i RÉSZünk, a VÉN-ŐSI EREDETÜNK, a "MI-NŐ"-ség-et mutatja.
Azt, hogy HOGYAN éljük meg a VAGY-OK-iságunkat és mindazt, ami belőlünk fakad...
Az önértékelésünket, a másokkal való viszonyunkat és mindazt, amit a SAJÁT TER-ünkben LÉ-T-rehozunk...
TEREMTENI az ANYAGBAN csakis akkor fogunk tudni, ha TUDATUNKBAN elértük a TELJESSÉGET. Az EREDENDŐ VÉN ŐSI MINŐSÉGÜNKET. És azzal válunk EGGYÉ.
Nem lehetetlen – ezen az úton haladunk. És alapja a SZER ELEM-ben, az ÖRÖMLÉT-ben való élés. Egy biztos: NEM ATTÓL FÜGG, hogy eszem-e pacalt vagy nem! És ATTÓL SEM, hogy olyanná válok-e, mint aki ezt hirdeti! Mert aki ezt hirdeti, az ezer százalék, hogy NEM TUD TEREMTENI!!!
NE dőljünk be hamis propagandának és a hihetetlenül nagyra nőtt EGO FÉLREVEZETŐ információinak!
A TUDATMINŐSÉG SOHA NEM AZ ÉTELLEL függ össze – hanem a "IO"-léttel!!
A SZER-ELEM ÉLÉSÉVEL.
A TUDATMINŐSÉGGEL!!
A TEN-MAGOM-ból fakadó MAGAM felé irányuló SZERETET ÁLLANDÓ ÉLÉSÉVEL.
De akinek a pacalon múlik az "élete vagy halála", és karácsonykor képes még a gyerekektől is elvenni a KAPÁS, a MEGLEPETÉS ÖRÖMÉT – abban minden "dúl", csak nem SZER ELEM, nincs benne ETETŐ SZER, se önmaga, se mások irányába! Az nincs ÁRAMLÁSBAN, abban nincs a legkevesebb "IO"-ság sem, csakis KÍNLÓDÁSban él és SZENVEDÉSBEN és MAG-ával folytatott harcban. SOHA NE LEGYEN PÉLDA az ilyen minőség – mely NEM is "MI-NŐ"-ség!!!

Már többször volt róla szó, Horváth Krisztina írásaiban is, hogy a TEREMTŐ ERŐ akkor aktiválódik, ha megtörtént bennünk a TELJESSÉG-be való TELJES átfordulás.
Igen, ez az "újjászületés", amiről Jézus is tanított.
Mindazonáltal egyre inkább erősödik bennem az ÉRZET, hogy a bibliában felsorolt jézusi példabeszédek jó része NEM TŐLE SZÁRMAZIK!! Vagy ha igen, akkor NEM ÚGY!!
Mert aki a SZER ELEM ETETŐ energiát hirdeti, az NEM TANÍTHAT A SZENVEDÉSRŐL!!!
És nem "írhatja elő", hogy az "út csak a szenvedésen keresztül vezet" hozzá!!
Ez PROPAGANDA, mégpedig VALLÁSI TÉRÍT-és, azaz "TÉR-ÍT"-és, a TÉR eltérítése, elhajlítása az "olyan mint" irányába, ami azonban NEM UGYANAZ!!!
Aki a SZENVEDÉS propagandájában él és azt "tanítja" (főleg "Y"-ként, mert az ő útjuk a tagadás által) – bizony pontosan a VÉNUSZI, az EREDENEDŐ, a MINŐSÉGI LÉT ELLENÉBE MEGY és nem EGY-bekovácsol, hanem SZÉT-SZED. MEG-TÖR.
Mert a szenvedés megtör.
Az szenved, akit EL-TÉR-ítettek a TÉR-ben az EGY-ÉN-es útról!!!! Aki LE-tért a LÉ-Tezés Teljességének az ÉLÉSÉRŐL!!!!

A mai nap az "ÁR", az Á-ldott R-észünk felismeréséről szól és annak éléséről.
És ha jól esik, együnk pacalt, igyunk rá egy jó vörösbort, tegyük meg mindezt "IO" társaságban, akikkel EGY húron pendülünk! Egészen biztosan nem fogunk "meghalni" – és nem azért, mert "nem tartunk még azon a szinten".. Épphogy "AZON" a szinten vagyunk, amin lenni KÖLL....
ÖRÖMBEN, SZER-ben, HANG-ulatban, HANG-oltásban, "DALOS" kedvben.
 MÉRTÉKKEL és ÉRTÉKTUDATBAN!

Újra az a tanírás mára, hogy FIGYELJÜNK a JEL-ÉN-re! A bennünk JEL-ző JEL-re!
De ezt csak kifinomult érzékeléssel tudjuk megtenni. Ami megint csak független attól, hogy vegán vagyok vagy épp pacalt eszek...
Tegyünk le minden PROGRAMOT, PROPAGANDÁT és MERJÜK felvállalni azt, akik vagyunk. BENT. MAG-unkban. TISZTÁN. Akkor meglesz az ÚJJÁSZÜLETÉS és az ÁTFORDULÁS.
Akik pedig MÁR ÉLIK, ők "csak" visszaigazolni tudják, hogy az átfordulással VALÓBAN "MINDEN JÓRAVALÓ EMBER ÉLETE JÓRA FORDUL"..
A többinek meg hagyjuk meg a szenvedés jogát...

Napunk angyala ma HANIEL, aki a HOLD angyala..HOLD és HOLT, tudjuk EGY JELZÉS az ÁTFORDULÁSRA!"Meghalni" az elavultnak, a ragadványoknak és ÚJJÁSZÜLETNI a szárnyalásban, a FEL-LÉ-LEK/G-zésben...