2024-04-29

                              MOTTÓ: A NAP FÉNYÉNÉL... 

Mit látunk a Nap fényénél?
Csak azt, ami a Fényben látható. És nem többet. Mivel látjuk ezt?
A TEST SZEMÉVEL. Tehát, a testünk CSAK a FÉNYRE van "szabva", mert CSAK azt látja és azt hallja és azt tapintja, meg szimatolja és ízleli, amit a TEST FELFOGNI KÉPES.
ÉS SEMMIVEL SE TÖBBET.
Akkor a TEST a "TELJES LÉTEZÉS" MEGJELENÉSI FORMÁJA?
Igen, DE CSAKIS a FÉNYBEN, hisz önmagában teljes, mert minden benne van a működéséhez.

Azonban a FÉNY HATÁROS, KORLÁTOZOTT tartomány – ergo a TEST is HATÁROS és KORLÁTOZOTT benne. Namármost aminek HATÁRA VAN, az nem lehet teljes, hisz a TELJESSÉG az a HATÁRTALANSÁGban van, mert a HATÁRTALANSÁG TARTALMAZZA A HATÁROSSÁGOT...
Rovar-bogár analógia...LÁTHATÓ A HATÁRTALANSÁG?
NEM.
Minden ami LÁTHATÓ a LÁTHATATLANBÓL ERED, hisz ami látható az KORLÁTOS..
Tehát? Saját emberi meg-JEL-ÉN-ésünk is a LÁTHATATLANBÓL ERED-Ő. Onnan hoztuk magunkkal a teljes "batyunkat": kinézetünket, sorsutunkat, az összes "vagyonunkat" – mindent, ami a KÜLDETÉSHEZ, a "VÁGY-OK"-om megéléséhez a "VAGY-OK-AKI VAGYOK"-ban KELL-ÉK-ként elengedhetetlen számunkra.
MINDENT "megadtunk" magunknak létezésünk "IO" éléséhez..
Akkor MINEK PROBLÉMÁZUNK???

Ha tudomásul vesszük (mert TUD-juk), hogy CSAK az a miénk, amit magunkkal hoztunk és CSAK azt élhetjük meg, ami a feladatunk, akkor felismerhetjük végre azt is, hogy CSAKIS RAJTUNK múlik az, hogy mindezt JÓL vagy "sz@rul" éljük meg! Ez az egyetlen "szabad tényező" a rendszerben..

Vannak olyanok, akik már látták kívülről (magam is), hogy ITT MINDEN JÁTSZMA.
Anyám odaátról ugyanezt üzente vissza:"NE VEGYETEK SEMMIT KOMOLYAN! Minden olyan, mint egy színjáték". De nem csak az én anyám üzente vissza, hanem más is a saját családjának....
Mindnyájan SZEREPET vállaltunk, amit eljátszunk. A szereplőket mi választottuk hozzá.
Tehát, mondjuk én, akinek (el)hivatása az, hogy megmutassa a magyar nyelv és a számok világán át a létezés kozmikus összefüggéseit és felnyissa a szemeket az érző értésre – akkor én egészen biztosan "leszerveztem", hogy legyen is KIT TANÍTANI! Aki pedig azért van ITT jelen a Mostban, mert azt akarta, hogy EMBERKÉNT IS megértse a kozmikus összefüggéseket, annak meg kell egy tanító, aki elmagyarázza. Tehát? Mi mindnyájan EGY-MÁS-ra találunk, hisz "KÖZÖS JÁTÉKBAN" vagyunk.
És ha van "KÖZÖS JÁTÉK", akkor meg "minden út összefut"... Lehet, nem elsőre, de a "végére" egészen biztosan...

Miért mondom mindezt?
Azért, mert egyrészt a mai nap üzenete erről szól, hogy miként tudjuk a "NAPFÉNY" világában, a KERETEKBEN megtalálni a CÉLJAINKAT – másrészt pedig azért, hogy ez a "célkeresés" ne legyen görcsös. Hisz a céljaink eleve bennünk vannak – csak MEG KELL ÉREZNI ŐKET.
Mostanában jópáran élnek meg drasztikusabb fordulatokat (mondhatni újra, a covid után), mert aki "hegymenetben" van, akörül "ritkább lesz a levegő". Magyarul: elmaradnak azok, akik nem bírják szuflával... Eltűnnek az emberek, de a munkahelyekkel egyetemben..
Vajon kell aggódni azon, hogy mit hoz a jövő?? Amikor MI MAGUNKNAK ÍRTUK MEG A SORSUTUNKAT??
NEM.
Amúgy meg – mint tudjuk -, minden jóravaló ember élete jóra fordul.
Mindig és mindenkor...
Most meg pláne! :)
Akkor meg?....