2023-08-02

                     MOTTÓ: SORSSZERŰ KAPCSOLTAM... 

Ma a SORS-SZER-űség kap hangot, mégpedig minden téren: a külvilágban, a megéléseinkben és a kapcsolatunkban egyaránt. Sorsszerű talán az is, hogy épp tegnap szakadt le az ég az egész országban, TELIHOLD napján, így hiába nyitotta az új hónapot, mégis TAKARÁSBAN MARADT!! Tegnap előtt gyönyörű látványt adott – viszont tegnapra már a VÍZÉ lett a főszerep. Mondjuk a víz IS Hold-minőség... tehát "adott magából", csak épp MÁS-KÉP-p...

SORS és SZER. Magyar nyelv mágiája... Minden benne van, ami LÉNYEGI...
Mi a SORS? Az a "VÉG-ZET", amit be kell járnunk, mert egy VÉGES ÚT. Magunknak terveztük – mégpedig OK-kal, egy VÁGY-OK megélése miatt.. Ebből a VÁGY OK-ból született meg a VAGY-OK, aki vagyok..
Sokan vitatkoznak azon, leginkább az elmések, hogy van-e eleve elrendelés és van-e szabad akarat? Jelentem: VAN MINDKETTŐ! VAN ELŐRE MEGÍRT SORSÚT és van SZABAD AKARAT ANNAK MEGÉLÉSÉHEZ. HOGYAN járom be? Egyenesen vagy görbén? A végén ugyanoda jutok, csak nem mindegy, mekkora kerülőkkel...
Itt szúrnám be, hogy NINCS OLYAN – mint amit egyesek állítanak -, hogy valaki NE FEJEZNÉ BE az útját és EZÉRT KELLENE majd visszatérnie!!! Ez megint egy blőd spirimaszlag, egy lózung, mivel ilyen ELEVE NEM LÉTEZIK!! CSAk az emberi elme felfogása kavar mindig és hozza létre a káoszt, mint pl magát a káoszelméletet, mert az ELME MAGA EGY KÁOSZ, ha LEKAPCSOLJA A SZÍV ÉRTÉSÉT!!! A KOZMOSZBAN azonban REND VAN. PONT.
Csak az EMBERI ELME képes létrehozni HAZUGSÁGOT és beállítani ténynek – lsd "ATYA" isten – ÉRDEKÉBŐL vagy SZÁNDÉKÁBÓL FAKADÓAN. Csakhogy minden hazugság lelepleződik egyszer, mivel az IGAZSÁGOT csak ideig-óráig lehet elfátyolozni, még a TÉR-ben is!
Igaz ez a TÖRTÉNELEMBEN, a KAPCSOLATOKBAN és SAJÁT LÉTÜNKBEN. Hazudhatunk magunknak – de akiben az ÉLŐ LÉLEK ÉL-Ő, az úgyis KI-JÓ-ZANÍT!
Aki viszont "teremtett", azaz LELKETLEN, az sosem fog "JÓ-zanodni", mert ő ennek a KOR-KÖR-nek a fenntartó működtetője. Ők ide vannak "bekötve", örökké visszatérőek, egészen addig, míg a "működési engedélyük" szól. Ők az "Y", a TÖRT ÉN-ek. Férfiként vagy épp nőként vannak-e itt? Nem meghatározó. Ők mindig a TAGADÁST működtetik, mindig ÉLŐSKÖDNEK, a "lelkesekből" veszik a "lelkesedést".
De ENNEK JÁR LE AZ IDEJE...

Tegnap meghallgattam jónéhány "kinti" műsort és akármilyen riasztónak festik is le az eljövendő "falanszter" világot, nem tudtam nem mosolyogni rajta.. Hisz ez is CSAK egy katalizátor!! Mihez?
A TEN-MAG ébredéséhez!
A tervekben ugyanazok a kiszólások hangzanak el, mint ami a KOZMIKUS IRÁNY: befelé fordulás, a csal-ádtól való leszakadás, a kapcsolatok elengedése, és megtisztítása, az utazások leállítása, mivel mindent BENT élünk meg, ahogy a SZERELMET IS!! Légy tudatában, hogy csak átutazó vagy a Földön, itt nincs "magántulajdonod", mindent csak használatra kapsz...
Nos, a "MÁSOLAT" PONTOSAN EZEKET az irányokat tűzte ki célul, csak épp EGÉSZ MÁS-KÉP-pen és KÉP-ben! Hisz a TÜKÖRKÉP SOHA NEM EGYENLŐ AZ EREDETTEL!
Mit mondok mindig? A SZERELEM MAGUNKBAN ÉLHETŐ MEG!
Mit mondanak ők? Nem kell igazi társ a szerelemhez, elég a virtuális kapcsolódás...
Mit mondok mindig? (Amire tavaly kaptam magam is tanítást!)? Nem kell elutaznod sehova (pl Medjugorjéba) ahhoz, hogy megéld MAGADBAN az ÉLMÉNYT!
Mit mondanak ők? Nem kell sehova utaznod, a fotelban mindent megélhetsz virtuálisan..
Mit mondok mindig? Amire a Göncöl-szekér tanít minket? ÁTUTAZÓ VAGY! ITT semmi nem a tiéd, mindent csak "használatba" kapsz, ahhoz, hogy a magad képére formáld a l
egmagasabb tudásod, a legtisztább szándékod szerint a legjobb minőségben.
Mit mondanak ők? Nincs szükség tulajdonra, mert úgyis csak átmenetileg vagy itt..

Ugyanazt állítják? LÁTSZÓLAG IGEN. Csak épp a TARTALOM és a SZÁNDÉK EGÉSZEN MÁS.
 Akár a jézusi tanítások és a kommunizmus...
Látható tehát, hogy a külvilág megint MÁSOLATOT GYÁRT. Az "OLYAN MINT" tükörvilágát keni, maszatolja. DE! Ez a KÜLVILÁG IS MEGÍRT!!! Az egész KOR-KÖR-nek az egyik fejezete.
Mégpedig az UTOLSÓ.
És itt kapcsolódom a mai "Kapcsolódás" témájához:
1. MAG-unkra találni és kapcsolódni LÉNY-ségünkhöz
2. Ehhek a KAPCSOLÓ bennünk van
3. A KAPCSOLATAINK is megtisztulnak: megy, ami méltatlan és jön, ami "azonos". 
Megfigyelhető, hogy a "nárcisztikusok" vannak egyre nagyobb bajban – mert LEJÁR AZ IDEJÜK.
Ők a "lelketlen teremtettek", akik a "lelkesek" lelkesedéséből élnek. ÉLTEK.

Ideje van a TELJES MAG-ra ébredésnek, ten-MAG-unk megélésének, ami nem más, mint a TUDATOSSÁGUNK!
Nem véletlenül keverik a TUDATOT az ELMÉVEL – csakhogy amíg a TUDAT, mint EREDENDŐ LETT, NEM PROGRAMOZHATÓ, addig a TEREMTETT MÁSOLAT, az EMBERI ELME annál inkább.. 

Tegnap megosztottam "külsős" videokat is. A jövőben is meg fogom tenni, mert rájöttem: tökéletes TÜKRÖT TARTanak, hogy az ÉLET APRÓ DOLGAIBAN mennyire vagyunk JELEN és mennyire LÁTUNK? Mennyire vagyunk az ELME befolyása ALATT és mennyire működik az ÉRZÉKELÉS?
A józan paraszti ész? Mennyire tudjuk HELYÉN KEZELNI mondjuk a cukrász-szobrászatot anélkül, hogy belevetítenénk félelemalapú konteohíreket? Vagy mennyire tudjuk érthetően, egyértelműen kifejezni magunkat úgy, hogy az a másiknak is érthető legyen?
Az ÉRTÉK- és MÉRTÉKTUDAT a BEFOLYÁSMENTES ÉRZÉKELÉSBŐL FAKAD.
Ennek felismerése is a TISZTULÁS ÚTJA. Magunkban – magunkkal....Aztán majd MÁS-OKKAL is...

Napunk angyala ma JOPHIEL, aki a TERÜNK, mint TEREMTETT KIVETÜLÉSÜNK megtisztulásáról üzen. Mit jelent ez? Azt, hogy az igazi megtisztulás nem a takarítás, nem a mantrázás, hanem a MAGUNKHOZ TÉRÉS...