2023-08-10

                                  MOTTÓ: JÖVŐ JÖVŐ... 

Már jó ideje nem beszéltünk a jövőről, ami jön – talán épp ezért dobták fel ma az "észközök", hogy kicsit frissítsünk a témán... (Már előre látom, hogy hosszú lesz..)
Mert szeretem ezt a témát. Mert olyan "istenigazából spiris", amibe jól bele lehet állni és lerántani a leplet a megvezető hülyeségekről... :)

Első tudatos hülyítés a spiri és a guruk világában: TE TEREMTED A JÖVŐDET.
Minden "Titok" és hasonló new ages irányzat erről szól. Minden marketing tanfolyam alaptémája: lásd magadat 5 és 10 év múlva... Aha... Hogyan??? Az INNEN-ből?? A JELENBŐL??? Amikor ugyebár van az a mondás, hogy a "HÍDON AKKOR KELL ÁTMENNI, MIKOR ODAÉRÜNK!!?".
Amikor MÉG nem tudjuk, hogy milyen FORDULATOKAT fúj be a szél az életünkbe? Nálunk itthon ez nagy szlogen volt, különösen akkortájt, mikor a leányaim egyetemet illetve szakmát választottak.
Én AZT tudtam, hogy mindegyik "sikerre született" – de azt egyáltalán nem, hogy MIBEN.
A legidősebb lányomnak mindig éles esze és remek svádája volt, azonnal tudott mindenre felelni, és mindig jól. "Klasszikus" ügyvédalkat... Aha... Ehhez képest mit végzett? Közgazdaságit, majd Tanárképzőt angol nyelven. És mit csinál?? TANÍT. Angolt. Mivel eléggé magának való, ezért "maszekban". Ja, meg edzéseket is tart.. Mindehhez még 3 "betyár" anyukája is lett, amit saját maga sem tudott soha elképzelni magáról... De még én sem róla..
A legkisebb leányom az a típus, aki bárhol bármiben megállja a helyét. De az utazás kedvéért a vendéglátást választotta. Mi az ami kikészíti? Az emberek... Számított erre? NEM. Most, hogy otthon van anyaként (és jár hozzám tanfolyamra :)), kezdi MAGÁT megLÁTNI és megérteni...
Egyedül a középső lányomnál volt egyértelmű az irány, mert neki művész vénája van. Igaz, vele kapcsolatban is megvolt itthon a "klasszikus" szülői vita, hogy "valami normális iskolát" kellene elvégeznie először, aztán menjen művésznek.. Mondtam is azuramnak, ha azt akarja, hogy legyen egy lázadó, agyontetovált punkos leánya, akkor csak tegye ezt vele.. Tehát művészeti iskolába ment. Viszont vele is sokat vitatkoztam, mert kevés volt az önbizalma és állandóan nyomta a külvilág befolyása, hogy "kell egy határozott elképzelés és profil", mert csak akkor lesz belőle valaki... Én hiába mantráztam neki, hogy ne dőlj be ennek, mert te nem illesz bele ebbe az irányba - de hát értesse meg valaki ezt egy sihederrel! Hiába magyaráztam neki, hogy te olyan vagy, hogy épp azt csinálod majd, amivel dolgod lesz. Ha üvegezés, akkor azt. Ha grafika, akkor azt. Ha filmezés és smink, akkor azt. Ha zene, akkor azt. Te nem vagy dobozolható!! Mi lett a vége?
Az, hogy most is mindenfélét csinál – de hogy a lelke is megértse magamagát, neki is el kellett jönnie hozzám tanfolyamra (a húgával közösen). (Nekem meg ez volt számomra a munkám megkoronázása )
Ez az én családom története a JÖVŐ TERVEZÉSÉVEL kapcsolatban.
De elmesélhetem akár saját utamat is: ha valamit mindig utáltam, az a TANÍTÁS volt.
Viszont már kicsi lányként babáztam. Megvesztem értük... Tehát az anyaság mondhatni már kódolva volt bennem.. Mindehhez jó nyelv-és zenei érzékkel rendelkeztem, mégis műszaki főiskolára mentem. Senki nem tudta megérteni... Én magam se... De jó voltam matekból és fizikából is. És jó voltam a kapcsolatteremtésben, ezért predesztinálódtam a közlekedési szakmába..
Amit nagyon szerettem, ezért voltak is benne sikereim... Amikor itthon voltam a gyerekekkel, a hálózati értékesítésbe kóstoltam bele, de nem sokra vittem, mert nekem a "NEM" mindig nemet jelentett és nem azt, hogy "innen kezdődik az eladás". Hittem a termékekben, hittem a rendszer jó felépítésében, hisz látható és tapasztalható volt, hogy működik, és mindezt ráadásul jól el is tudtam magyarázni – mégsem tudtam benne meglátni magamat 5 év múlva.. Sem.. Amiket meg az anyagiak terén el akartam élni, azokból a fele bejött, a fele nem...
A 11 éves gyes leteltével vállalkozó lettem, mégpedig műszaki téren, klasszikus férfivilágban. Talán ennek az erős külvilági befolyásnak az ellenpontázására indultak el ekkor a különböző ezoterikus tanulmányaim...Most, a mai fejemmel visszanézve már látom az ívet, miként épültek egymásra az egyes életszakaszok a maguk tapasztalásaival és vezettek el hova??? A TANÍTÁSHOZ.
Amit mindig utáltam.... Ma pedig élem, mert imádom...
Miért mesélem el mindezt? Mert a JÖVŐT, magát a SORSUTAT, az egyes állomásokat NEM TUDHATJUK ELŐRE. Annak ellenére sem, hogy mindenki JÖVŐJE ADOTT és KÉSZEN VAN – hisz HOZZA MAGÁVAL. Mégis MI AZ, AMIT LÁTHATUNK ELŐRE? Az IRÁNYOKAT. ÉS A JELLEMET.
A TEHETSÉGET..
A külvilágot illetően mondjuk látható, hogy Ameriában egy választásnál irányváltás várható, de hogy azt egy Bidé vagy egy Trump fogja-e megtestesíteni, AZT NEM tudhatjuk!
A SZEREPLŐKET SOHA nem tudjuk előre – azt mindenki MAGA ÉLI MEG, saját VAGY-OK-isága OK-án...
Értjük?
Érezzük?
Akinek TEHETSÉGE van, azt könnyebb pályára tenni. Nála egyértelmű az irány. Akinek nincs, az SOKFELÉ mehet. Az ő esetében azonban a MEGÉLÉSEK válnak fontossá.
Ugyanígy van ez a KÜLVILÁG esetében is. Mindenki kíváncsi rá, "MIT HOZ A JÖVŐ".
Tudható volt pl, hogy 2022. februárjában majd háború fog elkezdődni? NEM. Csak annyit lehetett látni, hogy valami MARKÁNS VÁLTOZÁS jön TAVASSZAL. És jött is. DE!!!! Kinek MILYEN???
Hisz ezzel egyidőben berezgett a MÁS-VILÁGBÓL egy hatalmas SZERELMETES ERŐTÉR is!!! Na? Akkor MILYEN JÖVŐ VÁR RÁNK??? Az, amivel MAGuNKBAN ÖSSZEREZGÜNK.
Ugyanis a "klasszikus" jóslások és jövőbelátások ideje lejárt. De erről korábban már sok szó esett.. Még LÁTNI, hogy mit rejteget a "közeljövő". De CSAK EGY PONTIG. Utána NINCS INFO.
Látni azt is, hogy Magyarország le fog válni a juniótól, hogy a pénzeket nem fogjuk megkapni, de mégis a leszakadással "gazdagodunk"... Látni azt is, ahogy Európában felfordulások lesznek, azt is, hogy új szövetségek, kapcsolatok indulnak útjára.. Az is látható, hogy elindul egy szellemi ébredés a hatalmas katyvaszból és káoszból – mégpedig INNEN... De mondom: minden EGY PONTIG LÁTHATÓ CSAK.
És ez a SAJÁT ÉLETÜNKKEL is így van. Megláthatjuk, hogy mit hoz a következő év.
Kinek párkapcsolatot, kinek magába fordulást, kinek unokát, kinek költözést, kinek munkát, kinek lazulást... Megmutatják magukat a JELEK, az IRÁNYOK. Például hogy valakinek a látszólag nyugodt párkapcsolata szét fog esni.. Miért? Mert LÁTSZÓLAG nyugodt a párkapcsolata....
(A tanfolyamokon mindig van "szemek csodálkozása", amikor valaki a MÉLYÉRE LÁT saját életének és meglátja a "port a sarokban", ami mellett eddig mindig elment...)

A JÖVŐ JÖVŐ tehát már KÉSZEN VÁR TENMAGA MEGVALÓSULÁSÁRA – egyelőre még a LÁTHATATLAN TARTOMÁNYBAN. Milyen jövő tud "ITT" MEGNYÍLVÁNULNI? Csak az, ami a FÉNY TARTOMÁNY RÉSZEKÉNT "OTT" már VAN. "ITT" csak "LÁTHATÓVÁ TÉTEL" történik.
Ahogy ITT TEREMTÉS SINCS – mert már ELEVE A TEREMTETT VILÁGBA ÉRKEZÜNK TEREMTETT FORMÁBAN. Tehát teremtettként csak a teremtett világ, a természet anyagaival tudunk "formázni", dolgozni, a magunk képére ALAK-ítani... Ide csak LEHÍVNI tudjuk mindazt, ami a "miénk".
De az is ADOTT. Mégpedig ÁLTALUNK MAG-TEREMTETT. MAG-unk által, LETT LÉNYSÉGÜNK által...Ha itt EMBERKÉNT, mint kivetülésben, EGY-ként tudunk létezni TEN-MAG-unkkal – akkor majd tudunk itt is TEREMTENI. De az egy teljesen MÁS SÍK, egy MÁSIK LÉTSÍK.. Az már a TELJES EMLÉKEZÉS TUDATMINŐSÉGÜNK TELJESSÉGÉRE...
Efelé haladunk, ennek lehetőségét tartogatja a "JÖVŐ JÖVŐ", ennek hulláma, rezgése, mintázata áramlik be fokozatosan a TÉR-be, a TER-emtett világba, visszahozva az EREDET EREJÉT és ÉRVÉNYÉT. Erre tudunk RÁÉREZNI, ezt tudjuk MEGÉREZNI, és ÉRTVE MEGÉLNI..
(No, erre még a fülem is becsengett...)
NEKÜNK kell magunkat FELHANGOLNI az érzékelés képességéhez, nekünk KELL TUDATOSSÁ VÁLNI a kozmikus működésre, a miértek megértésére, a létezésünk IGAZ MIBENLÉTÉnek felfogására, a NŐ-ségnek, mint TEREMTŐ ERŐNEK a mibenlétére.. Elvetve a vallások, az izmusok és az eszmék ferdítését, torzítását. Meg kell tanulnunk a TÜKÖRVILÁGBAN IS a BENNE KIVETÜLŐ EREDETI MINŐSÉGET ÉLNI. Hogyan? ÉBREDÉS RÉVÉN. ÉRZÉKELÉSSEL, HALLÁSSAL, LÁTÁSSAL. Amire 2000 évvel ezelőtt már Jézus is tanított....

Tehát: NE DŐLJÜNK be semmiféle spiri "jövőtervezésnek", nincs olyan, hogy "AKARATODDAL MEGTEREMTED" – mert CSAK AZT TUDOD megteremteni, azaz a TEREDBE HOZNI, ami ELEVE A TIÉD. MÁST NEM! Ha valamit meg mégis kikényszerítesz, az úgyis elvétetik tőled...

Mit üzent a Szíriusz erre az évre – ami lassan lejár? Hogy NE AKARJ, de FOGADD EL, AMI JÖN!
Na, ez az igazi "JÖVŐ JÖVŐ".
Az elfogadáshoz mi kell? MERSZ.
E "MERSZ"-re bíztat minket ma ARIEL, napunk angyala, hogy MERJ FELÜLNI a HULLÁMRA és azzal szállni, áramlani, ami HOZZÁD ÉRKEZIK. Mert a TIÉD..
Ekkor MINDENT ELÉRHETSZ, mert azt kapod, ami a TIÉD...