A "NAGY JÓSLÁS"

Mit mutatnak a kártyák 2023-ig Magyarország és az EU viszonylatában?


Sokat lamentáltam azon, kitegyem-e vagy ne, elmondjam-e vagy ne, milyen kilátások várnak az országra az elkövetkezendő 1-2 évben, tudva, hogy ha Orbán Viktor neve felmerül, micsoda sárdobálás veszi majd kezdetét.

De sárdobálás ide vagy oda: a TÉNYEKEN, a KOZMIKUS hatásokon ez nem fog változtatni. És különben is: aki sárt dobál, saját magáról állít tükröt és bizonyítványt, hol is tart a gondolkodása.
A kártyavetés NEM POLITIKA!! A politika földi "hadszintér" - a kártyavetés pedig mint "I-O-S-LAT" teljesen MÁS dimenziókról szól!


Miért lehet a kártyákkal a jövőt megmutatni? 

Azért, mert a JÖVŐ KÉSZEN VAN!!!

Hamis tézis és tan, hogy mi változtatjuk meg a jövőt. NEM!!
Az IDŐ halad a maga újtán a TÉRBEN, mely egy önmagába visszatérő ZÁRT rendszer.
Mivel zárt, ettől adott.
Olyan, mint egy színház, melybe belépve felöltjük magunkra a felkínált. illetve választott szerepünket, az ahhoz járó maszkot és kosztümöt. Majd fellépve a színpadra BELÉPÜNK A MÁR JÁTSZÓDÓ DRÁMÁBA.
Tehát?
A "TÖRTÉNET" ZAJLIK, KÉSZ, megy a maga útján, mi IDOMULUNK, alkalmazkodunk, belesimulunk a számunkra MÉG ismeretlen történésbe, választott szerepünk mentén...


Mit mutatnak a kártyák 2023-ig Magyarország és az EU viszonylatában?

Középen, baloldalon az elfordult "BOTOK 5" Magyarországot mutatja - jelezve, hogy nekünk teljesen más az érdekünk, az utunk, nincs közös munkabeli cél. Az egyik fél akarja ráerőltetni az akaratát a másikra, ezt mutatja az oldalra dőlt lap.
Ugyancsak a középső sorban, a jobb oldalon, az EU oldalán az ugyancsak elfordult KELYHEK 6 tökéletesen mutatja az álságosságot. A sötét gyökerek, a hamisság, az őszintétlenség, a titkok, a bizonytalanság és megalapozatlanság mutatója, a felülről sütő nap maga a látszat, a káprázat napfénye. Ráadásul mindez még ki is billent, tehát SEMMI esély nincs a gyökerek megszilárdulására. Tehát, a hamis szándékokon alapuló megtévesztés látszata MÁR NEM TARTHATÓ tovább fenn.

Mi mégis a közös pont?
Vagy mi a kapcsolat gyökere?
Az "ÉRMÉK 4" jelzi, hogy nincs ilyen. FAL van.
A fal lehet védelem is és gát is - nézőpont kérdése. A falon nincs átjárás, aki belül van, védi az érdekeit, a határait a külső hatásokkal szemben. Elszigetelődés.

Mi lehet a megoldás?:
"TRIAX 10" és "ÉRMÉK LOVAG", de fejjel lefelé -  a TRIAX 10 kimondottan a FELSŐBB SZELLEMI MEGÉRTÉS lapja. Amiről jómagam már más videokban is beszélek: itt az idő TUDATOSíTANI, hogy lejárt az ideje bizonyos irányoknak és elérkeztünk egy változás kapujába. Csakhogy ez a változás egy ROMBOLÁSSAL indul - kimondottan a "fizikai erőszakkal".. Magyarország számára ez a leválás. Ami lehet, hogy heves lesz és drasztikus - de az EU-n belül üti fel a fejét az erőszak. Ebből mi kimaradunk ( ez kb 2022-re várható).
A "fizikális" erőszak nem háborút jelöl velünk, hanem FIZIKAI
 SÍKON történű "háborúzást".
Ez megnyilvánulhat a kommunikációban, anyagi retorziókban, büntetésekben... és még amit kitalálnak...


Mi az út?
"KARDOK KIRÁLNYŐ - SZERENCSEKERÉK+KARDOK 6" -  a Kardok királynő a LEZÁRÁS jelölője.
Vége egy korszaknak, egy életszakasznak és ÚJ JÖVŐ felé kell fordulni. Nyilvánvaló, hogy a régi út és mód nem folytatható, de az új még nem látszik.
Fordul a Szerencsekerék.
A Szerencsekerék lapja mellé mindig kell egy másikat is húzni, hogy megmutassa az IRÁNYT.
A "KARDOK 6" a TELJES MEGÚJULÁS lapja. Teljesen MÁS, teljesen ÚJ IRÁNYOK, ÚJ KAPCSOLATOKKAL, Új SZÖVETSÉGEK ígérete jelenik meg. Az eddigi gondok megoldódnak, megszabadulunk régi kötöttségeinktől. Védelem vesz körbe minket az ártó szándékok ellenében. Bevégzettséget és RENDet jelez ez a lap, mely egy új és biztos jövő felé mutat.
A RÉGI tehát egyértelműen LEZÁRUL, egy teljesen új világ veszi kezdetét, melyben ÚJ és NAGYOBB alkotóerőkre van szükség.

Mit akar az EU?
"ÉRMÉK 2": ez a lap is elfordulva, a fehér érmével fent azt jelzi, hogy csak a pénz számít. Alul a fekete érme a sötét eredetre, a nem tiszta szándékokra utal. Ami neki nyereség, az a másiknak veszteség. De ez teljesen érdektelen. Neki.

Mit akar Magyarország?
"KELYHEK 2" Magyarország egyenrangú, normálisan, gyümölcsözően működö partneri viszonyt szeretne. Kölcsönösségi alapon.
Erre az esélyek: "KELYHEK 8+TRIAX 3": jóformán semmi. Nincs alapja és illúzió, hiú ábránd ez az elképzelés.

Jövő:
"KELYHEK 1+HALÁL+KARDOK 9+KARDOK 7+SZERETŐK"
Itt több lapot húztam, kíváncsi lévén egy folyamatra, ugyanis az első lap, a "KELYHEK 1" ugyan egy kezdetet, egy új felütést jelez, de fejjel lefelé azt mutatja, hogy NEM
 LÁTHATÓ.
NEM MUTATJA MEG MAGÁT, mi lesz az a kezdet...
Az ÉG ugyan összakapcsolódott a FÖLDDEL, jelezve, hogy minden a felsőbb akarat szerint történik - nekünk ENGEDNI kell, hogy minden menjen a maga rendje szerint. 
NINCS
 RÁHATÁSUNK.
Ezt erősíti meg a "HALÁL" lapja, valamint a KARDOK
 9 is: az egyik egy ÁLTALÁNOS lezárást, fordulatot jelképez, míg a másik a KAPCSOLATOKBAN történő visszavonhatatlan szakadást. 
Ami bizony nem lesz "sima út", várhatók összecsapások (nem feltétlenül háborús formában, de azért lehetnek kemények) és akár magában rejtheti azt az utat, amiről más jóslatok is szólnak, miszerint aki JELEN
 VAN, az "ÁT-ÉG", aki pedig nem HANGOLÓDOTT FEL - az "MEG-ÉG"...
KOMOLY és MARKÁNS váltás várható a JÖVŐT illetően, ami össze nem hasonlítható eddigi változásokkal. 

Ami ugyancsak az EGYEDI VÁLTOZÁST jelzi a "KARDOK 7" lapja, ami egy általános támogatást, segítésget jelez a "felsőbb világokból", az összes bolygó részéről, mintha az egész REND-SZER a Föld megsegítésére koncentrálna... Ez a lap azt is jelzi, hogy az a VÁLTOZÁS, az az ÚJ JÖVŐ, ami itt a kirakásban is megmutatkozik, NEM CSUPÁN az EU és Magyarország viszonya, hanem egy ÁLTALÁNOS IRÁNYVÁLTÁS.
Ugyanakkor, ahogyan
 a jóslatok is jelezték: innen, tőlünk, a "MAG"-ból indul a világ szellemi fordulása, ezért érintett Magyarország e tekintetben (is)..

A "Szeretők" lapja, a NŐI oldallal a felső részén egy NŐI ERŐMINŐSÉGET jelez - mutatva, hogy a várva várt helyreállítás kora érkezik el a hímségi erőtér felett.
Egy TELJESEN MÁS világot veszi kezdetét, a SZERETET, a bőség, a TEREMT-NŐ-i, Boldogasszonyi MI-NŐ-s-ÉG SZER-ében..
(Erre most egy hatalmasat rá is tüsszentettem)...