A "NAGY JÓSLÁS"

Mit mutatnak a kártyák 2023-ig Magyarország és az EU viszonylatában?

Sokat lamentáltam azon, kitegyem-e vagy ne, elmondjam-e vagy ne, milyen kilátások várnak az országra az elkövetkezendő 1-2 évben, tudva, hogy ha Orbán Viktor neve felmerül, micsoda sárdobálás veszi majd kezdetét.

De sárdobálás ide vagy oda: a TÉNYEKEN, a KOZMIKUS hatásokon ez nem fog változtatni. És különben is: aki sárt dobál, saját magáról állít tükröt és bizonyítványt, hol is tart a gondolkodása.
A kártyavetés NEM POLITIKA!! A politika földi "hadszintér" - a kártyavetés pedig mint "I-O-S-LAT" teljesen MÁS dimenziókról szól!


Miért lehet a kártyákkal a jövőt megmutatni? 

Azért, mert a JÖVŐ KÉSZEN VAN!!!

Hamis tézis és tan, hogy mi változtatjuk meg a jövőt. NEM!! Az IDŐ halad a maga újtán a TÉRBEN, mely egy önmagába visszatérő ZÁRT rendszer. Mivel zárt, ettől adott. Más videokban elmondom: olyan, mint egy színház, melybe belépve felöltjük magunkra a felkínált illetve választott szerepünket, az ahhoz járó maszkot és kosztümöt. Majd fellépve a színpadra BELÉPÜNK A MÁR JÁTSZÓDÓ DRÁMÁBA. Tehát?
A "TÖRTÉNET" ZAJLIK, KÉSZ, megy a maga útján, mi IDOMULUNK, alkalmazkodunk, belesimulunk a számunkra MÉG ismeretlen történésbe.

Mit mutatnak a kártyák 2023-al bezárólag Magyarország és az EU viszonylatában?

Középen, baloldalon az elfordult "BOTOK 5" Magyarországot mutatja - jelezve, hogy nekünk teljesen más az érdekünk, az utunk, nincs közös munkabeli cél. Az egyik fél akarja ráerőltetni az akaratát a másikra.
Ugyancsak a középső sorban, a jobb oldalon, az EU oldalán az elfordult KELYHEK 6 tökéletesen mutatja az álságosságot. A sötét gyökerek, a hamisság, az őszintétlenség, a titkok, a bizonytalanság és megalapozatlanság mutatója, a felülről sütő nap maga a látszat, a káprázat napfénye. Ráadásul mindez még ki is billent, tehát SEMMI esély nincs a gyökerek megszilárdulására. Tehát, a hamis szándékokon alapuló megtévesztés látszata MÁR NEM TARTHATÓ tovább fenn.
Mi mégis a közös pont? Vagy mi a kapcsolat gyökere?
Az "ÉRMÉK 4" jelzi, hogy nincs ilyen. FAL van.
A fal lehet védelem is és gát is - nézőpont kérdése. A falon nincs átjárás, aki belül van, védi az érdekeit, a határait a külső hatásokkal szemben. Elszigetelődés.
Mi lehet a megoldás?:
"TRIAX 10" és "ÉRMÉK LOVAG", de fejjel lefelé -  a TRIAX 10 kimondottan a FELSŐBB SZELLEMI MEGÉRTÉS lapja. Amiről jómagam már más videokban is beszélek: itt az idő TUDATOSíTANI, hogy lejárt az ideje bizonyos irányoknak és elérkeztünk egy változás kapujába. Csakhogy ez a változás egy ROMBOLÁSSAL indul - kimondottan a "fizikai erőszakkal".. Magyarország számára ez a leválás. Ami lehet, hogy heves lesz és drasztikus - de az EU-n belül üti fel a fejét az erőszak. Ebből mi kimaradunk ( ez kb 2022-re várható).
A "fizikális" erőszak nem háborút jelöl velünk, hanem FIZIKAI
 SÍKON történű háborúzást. Ami megnyilvánulhat kommunikációban, anyagi retorziókban, büntetésekben... és még amit kitalálnak...

Mi az út?
"KARDOK KIRÁLNYŐ - SZERENCSEKERÉK+KARDOK 6" -  a Kardok királynő a LEZÁRÁS jelölője.
Vége egy korszaknak, egy életszakasznak és ÚJ JÖVŐ felé kell fordulni. Nyilvánvaló, hogy a régi út és mód nem folytatható, de ez új még nem látszik.
Fordul a Szerencsekerék.
A Szerencsekerék lapja mellé mindig kell egy másikat is húzni, hogy megmutassa az IRÁNYT.
A "KARDOK 6" a TELJES MEGÚJULÁS lapja. Teljesen MÁS és ÚJ IRÁNYOK, ÚJ KAPCSOLATOK, Új SZÖVETSÉGEK ígérete jelenik meg. Az eddigi gondok megoldódnak, megszabadulunk régi kötöttségeinktől. Védelem vesz körbe minket az ártó szándékok ellenében. Bevégzettséget és RENDet jelez ez a lap, mely egy új és biztos jövő felé mutat.
A RÉGI tehát egyértelműen LEZÁRUL, egy teljesen új világ veszi kezdetét, melyben ÚJ és NAGYOBB alkotóerőkre van szükség.

Mit akar az EU?
"ÉRMÉK 2": ez a lap is elfordulva, a fehér érmével fent azt jelzi, hogy csak a pénz számít. Alul a fekete érme a sötét eredetre, a nem tiszta szándékokra utal. Ami neki nyereség, az a másiknak veszteség. De ez teljesen érdektelen.
Mit akar Magyarország?
"KELYHEK 2" Magyarország egyenrangú, normálisan, gyümölcsözően működö partneri viszonyt szeretne. Kölcsönösségi alapon.
Erre az esélyek: "KELYHEK 8+TRIAX 3": jóformán semmi. Nincs alapja és illúzió, hiú ábránd ez az elképzelés.
Jövő:
"KELYHEK 1+HALÁL+KARDOK 9+KARDOK 7+SZERETŐK"
Itt több lapot húztam, kíváncsi lévén egy folyamatra, ugyanis az első lap, a "KELYHEK 1" volt, de fejjel lefelé.
Ez a pozíció azt mutatja, hogy az ÚJ irány már itt van, az ÉG összakapcsolódott a FÖLDDEL. Tehát felsőbb akarat szerint történik minden. Az energiák már itt vannak a váltáshoz, a fordulathoz, csak még nem látható pontosan az irány.
Először LE KELL ZÁRNI egy előző folyamatot. Elszakítani minden szálat - ahogy a HALÁL is lezár egy fejezetet a létben.
A "KARDOK 9" sajnos az erőszakot is jelzi: ez a lezárás, ez a váltás NEM fog simán menni. Sem az országon belül, sem az országon kívül.
De érkezik segítség az Univerzumból és az Univerzum jóvoltából más partnerektől.
Itt most túllépnék a földi lét keretein: mivel Magyarország bolygója a JUPITER együtt áll Satanával és a Plútóval, mondhatni, "nekünk szól a DAL. A
 MAG DALA.... Mi azt tesszük, amit elvár tőlünk égi anyánk, MA-MA, a Mindenség Anyja vagy Akarata.

Ahogy a jóslatok is jelezték: innen, tőlünk, a MAG-ból indul a világ fordulása.
E váltás után ÚJ AJTÓK nyílnak, MÁS, gyömölcsöző kapcsolatok várnak ránk és majd másokra is.
A "Szeretők" lapja, a NŐI oldallal a felső részén egy NŐI energiát jelez - mutatva, hogy a várva várt helyreállítás kora érkezik el a hímségi erőtér felett. Tehát VÁLASZTUNK - egy Immár tényleg egy TELJESEN MÁS világot, mely itt veszi kezdetét. A "MA-MA", a Boldogasszony erőterében.