2023-04-10

                                       MOTTÓ: KEZDÉS... 

Ma reggel, elmerengve a Húsvéton, az az érzetem támadt, hogy ezek a napok, a számok misztériumában és a "Terembura" kapcsolódásaiban, mintegy "utolsó ismétlést" adtak nekünk.. Mint amikor érettségi előtt átismételtük a tételeket. Megtörtént már a "nagy felkészülés" és a "ráhangolódás", de még jót tett egy utolsó emlékeztetés, hogy eleven maradjon a tudás a számonkérés napja előtt..

Most is ez történt: EMANUEL VALÓDI MÁSODIK eljövetele már megtörtént 2021.08.12-vel....
Ennek azonban volt egy előzetes "beharangozója", egy "előkészítője", mégpedig a NIBIRU érkezésével, február végén.. Mit "toltak" be ő akkor a TÉR-be, a TER-emtett Világba?
Amit később EMANUEL "lefixált"? A SZER ELEM ETETŐ EREJÉT, mint ÉBRESZTŐ EMLÉKEZTETŐT - hisz Jézus első itt jártakor is pontosan erről tett tanúbizonyságot, szembe menve a vallások mesterséges és elmésen emberi tanításaival. EMLÉKEZTETETT a felejtés homályát eloszlatandóan, hogy a "SZER" ETETŐ ELEME az az EGY-etlen ELEM, amit az "ÉN ÉL (ÉLEM), mely minden ÉLETET ÉLTET. Alapvetően hol? BENNEM. Ez a "IO"-ság. Aki ebben él, az a "IO-RAVALÓ" – és a "IO"-ravalók élete "RENDRE" mindenkinek el is kezdett jóra fordulni, aki "Jelen volt a jeleknek".

A Nibiru érkeztével elindult egy SZÉT(H)-választódás, egyúttal kitolódott a "lejáró kor-kör programjának a befejeződése", mégpedig azért, hogy legyen idő FEL-/ÁT-HANG-olódni. (Erre most rá is tüsszentettem...2-szer is..) Legyen idő az "ADÁS VÉTELÉRE", megérezve és megértve, mi is az igazi "APOKALIPSZIS", mint KINYILATKOZTATÁS, ami 2021.08.12-vel meg is érkezett....
A lehetőség a megLÁTÁS-ra mindenkinek EGY-FORMA és EGY-aránt rendelkezésre áll
(9.22-kor... megint zseniális a rábólintás..). A döntés azonban az EGY-ÉN MAG-jában van, hogy megmarad-e a "TÖRT ÉN" 7-határán innen vagy KÉSZ a "HOL-T/D"-ponton való átfordulásra
(a VIZEN át, ami az Újjászületés információjának halmaza) és ezáltal BE-TÉR-ni a TELJESSÉG TERÉBE...
Időközben – mivel minden hullámszerű -, több hullámban érkeztek MEGERŐSÍTŐ és TOVÁBB EMELŐ energiák az "egyre beljebb-egyre feljebb" útján. Aki "jelen" volt és van, az mindegyiket meg is élte MAG-ában. Megtapasztalhatta a Szíriusz ez évre vontakozó üzenetét, tökéletes szimbiózisban a FELHANGOLÓDÁS irányával, mégpedig hogy "NE AKARJ, de ENGEDD, ami jön"..
Aki így tett, annak minden körülménye ténylegesen JÓRA fordult!

Említettem a "Teremburát"..
Nos, nagyon érdekes, hogy 6-a óta minden nap SZEMBE került a HOLD valamelyik bolygóval.
Se előtte, se ma nincs ilyen konstelláció...
- 6-án, "Zöld csütörtök" napján a NAPPAL és a JUPITERREL állt szemben – hisz TELIHOLD volt ekkor. Ezen a napon volt a "csúcspontja" az Újhold tavasz indítójának, miszerint "most" INDUL a végső lezárása korábbi programoknak... A JUPITER, mint az Igazság bolygója nem is adhatott volna jobb Teret ennek a megerősítéséhez...
- 7-én a Hold a Leszálló Holdcsomópont mellett elhaladva szembe került természetesen a FELSZÁLLÓVAL, így a mellette elhaladó MERKÚRRAL is. Alászállás és Kilépés... Tökéletesen "illett" a Nagypéntekhez... A Merkúr pedig adta a MEGÉRTÉST és a "Gyermeki megújulás" lehetőségét...
A "tovább állást" egy MÁS SÍKRA...
- 8-án URANA-val került szembe a Hold, aki mit jelképez? A FELSZABADULÁST, az ÁTLÉNYEGÜLÉST, mégpedig az EREDET MINŐSÉGÉBE, az EGY-SÉG TUDATÁBA... Ugyancsak tökéletes analógia a FELTÁMADÁSHOZ...
- 9-én a Hold a VÉNUSSZAL került szembe, aki mit jelképez? A VÉN Ősi, azaz EREDENDŐ NŐ-i TEREMTŐ ERŐT. Magát a TELJESSÉGET... Tökéletes analógiában 2021.08.15-vel, amikor a "Húsvét vasárnapja" 15-ere esett, NAGYBOLDOGASSZONY ünnepére..

Mint látható, úgy a számokban, mint a "Teremburán" a HOL-D által rámutatva - aki mindig az IDŐ JELÖLŐJE, hogy mikor minek VAN IDEJE A TÉRBEN, és aki "mozgatja a LÉT", a vizeket, tehát az INFORMÁCIÓKAT -, EGY az EGY-ben ugyanaz az ÜZENET jelent meg.
Véletlen? Vannak ilyen véletlenek?...
Vagy inkább JELEKET kaptunk?...

6-a óta visszavonulóban van a Hold. Ez az "apadás", a BEFELÉ fordulás szakasza.
Ennek tükrében a fentiek mire vezetnek rá minket? Arra, hogy "EGYRE BELJEBB-EGYRE FELJEBB"... Tehát egyre TÁVOLABB a KÜLVILÁGTÓL.

Ma 10-e van, amikor már nem áll semmivel szemben a Hold, viszont "megy minden a maga útján" tovább... A JELEK megérkeztek, aki vette vette, aki nem – az megy tovább a maga útján..
Ilyen jellegű EMLÉKEZTETŐ, érzésem szerint, már nem lesz több... Mondhatni, tavaly is volt egy Húsvét, miért a MOSTANI az "emlékeztető"?
 
Azért, mert ebben a világban minden "KETTŐS", IS-IS minőségű. Van egy "első nekifutás" és van a "második" - de az mindig az utolsó is egyben...

Az "apokalipszis" lényege a "kinyilatkoztatásról" megtörtént. Várni nem kell rá. Aki érzi, érti és éli is immár... A többi és a többiek élete meg nem a mi dógunk... A mi dógunk az, hogy a mai naptól, "egy újabb kört kezdve" ÉLJÜK mindazt, amit kaptunk az elmúlt napok emlékeztetőjében...

Még egy dolog a kifutó kor-kör minőségéhez: ma Húsvét hétfőn a "LOCSOLÁSÉ" a főszerep, amikor a férfiak "meglocsolják", "megöntözik" a lányokat, asszonyokat, akik "hímes" tojást adnak érte cserébe.. Gondoljunk csak bele, hogyan "locsolják" a lányokat: lefogják őket a férfiak és nyakon öntik egy vödör vízzel.... Heuréka! Dejó!! Vagy kiöntik őket reggel már az ágyból.. Mondhatni, "isteni élmény".. Persze, el lehet viccelni... De ÉREZZÜK-e és LÁTJUK-e a mögöttes lényeget??
A "HYM LOCSOL" – a NŐ adja a "HÍMES TOJÁS(Á)T"... (9.44-kor...)
És minél több hym locsol meg egy nőt, annál dicsőbb az a nőre nézve... Khmmm.... Biztosan???Tinilányként természetesen nekem is tetszett, hogy mennyi locsolóm volt, hisz az az "érdeklődés" tükre volt.. Egyfajta "elismertség". Siker... Most már másképp látom eme "szokást".
Vajon kik indították útjára? Milyen céllal? Mit akarta vele demonstrálni?? Szerintem egyértelmű.... Egy biztos, minden van benne, csak épp se tisztelet, se szeretet.. 

Napunkhoz ma 3 angyal is érkezett... Az első keverésnél 3 lap esett ki, de azokat visszatettem.
A következő keverésnél megismétlődött a helyzet, így "vettem az adást" és hagytam őket..
Nos, ez a 3 angyal AZRAEL (üdvözlet a Mennyből), ZADKIEL (Tisztánhallás) és METATRON, aki a FONTOSSÁGI sorrendre való figyelésre int minket...
Minek adunk TERET magunkban? Mire figyelünk? Mit HALLUNK meg? Milyen ÜZENETET veszünk? És KIÉT?? A Mennyekét vagy a "Földekét"??
Éljük az "APOKALIPSZIST" vagy várjuk az "apokalipszist"....

(Kép: Dr. Kazanlár Emil "Sumeremilhun" körtarot-jának "SZerencsekerék" lapja, mely a koronázási palást kivett bélésének a képe)