2023-08-23

                                      MOTTÓ: KIKELÉS.. 

Kikelni a MAG szokott – no meg mi is MAG-unkból, ha épp olyanunk van...

Visszanyúlnék a tegnap előtti Rituáléhoz és az O.V. neve által keltett hullámveréshez..
Rendkívül tanulságos volt. Ahogy mondám: az ő neve, személye mindig egy VÍZVÁLASZTÓ.
Lehet megsértődni, lehet nekem ezért most hátat fordítani, és akár elvakultnak is nevezni, de akkor is egy vízválasztó: mindig megmutatja, kinek VAN már látása és kinek van MÉG HÍJÁN a látása...
És akinek HÍJÁN van, mert HÉJ van még a MAG-on, pont ők szoktak kikelni magukból...
Ahelyett, hogy MAG-uk-HOZ térnének!!

Nagyon sokszor elmondtam, hogy MINDEN tanfolyamot az országra rákérdezéssel zárunk.
És azt is elmondtam, hogy MINDIG UGYANAZ az eredmény jön ki – mert miért is jönne más, mikor KÉSZ FOLYAMBAN vagyunk? És azt is elmondtam már, hogy 8 tanfolyamon vagyunk túl, tehát VAN TAPASZTALATOM bőven. Azt is elmondtam, hogy a KÁRTYÁVAL, az "ész-köz-ökkel" azt a LÁTHATATLAN tartományt kérdezzük le (számmisztikailag a 8-at), amiben MÁR OTT VAN A KÉSZ, amiből meglesz a "SZÉK" (a 2-esben). Mi a SZÉK? A HELY. Mi a HELY? A TÉR az IDŐBEN.
A MEGTÖRTÉNÉS, a MEGVALÓSULÁS.. Ahol IDŐ és TÉR EGY-be-ÉR.
Namármost aki nem vesz részt tanfolyamon – SOHA NEM LESZ részese annak a tapasztalatnak, ami ott közös élmény. Minden alkalommal koppannak a tantuszok, amikor úgymond "feketén-fehéren" megjelenik az, amiről MINDIG BESZÉLEK. És LÁTHATÓVÁ válik az addig csak "NÉZŐK" számára is mindaz, ami amúgy meg az ÉRZÉKELÉSBEN evidens, persze annak, akiben ÉLŐ.
Az "észközök" a BIZONYÍTÉKOT adják. De akiben ÉL A LÉ, akiben működik a LÁTÁS, annak nincs szüksége bizonyítékra, mert TUDJA. PONT.

Nagyon sokszor elmondom, és mindig nagybetűvel:
A LÁTÁS, az ÉRTÉS GYILKOSA A FELÜLETESSÉG.
Az elmúlt 2 nap tökéletes TÜKRÖT tartott erre nézve is. Aki meglovagolta az O.V. -témát, bizony az ERŐTELJESEN FELÜLETES olvasók közé tartozik. NINCS JELEN!!! Pedig azt gondolhatnánk, hogy itt mi "nem vagyunk BÁRKIK"... Háááát, van még min dolgozni a MAG-unkhoz TÉRÉSEN....
A KÜLVILÁGBÓL való visszahúzódáson és a BEFELÉ figyelésen.
A JELENLÉT lényegének MEGÉRTÉSÉN, mert addig HIÁBA MINDEN JEL!!!

Épp ma beszélgettük a nagylányommal, hogy a legidősebb unokámnál (5 éves) tökéletesen működik a JELENLÉT: amikor bumburnyák, beböszmül, mondhatni bunkó, csak idő kérdése és történik vele valami. Elesik, beüti a fejét, a könyökét, a lábát.. Már kezd maga is rájönni, hogy miként lehet JELEN lenni, odafigyelni a MAG-aviseletére és akkor nincs baj, mert nincs is rá szükség... Szerencsére tanulékony gyerek....
Ha egy gyerek tanulékony tud lenni, akkor egy felnőtt, aki mögött ráadásul már kellő tapasztalat is megvan, MIÉRT NEM TUD KAPCSOLNI??

Azt is mindig elmondom, hogy BŐSÉGBEN ÉLÜNK!! Mindenkinek ABBÓL VAN BŐSÉGE, amilyen FREKVENCIÁN REZEG a tudata. Ha a "harcos", dacos, küzdős, háborgós, puffogós, tiltakozósból – akkor EBBEN FOGJA A BŐSÉGET ÉLVEZNI!!
Értsük már meg végre – ami tudom, nagyon nehéz a hatalmas ellenpropaganda miatt -, hogy az ÉLET BENNÜNK VAN és NEM RAJTUNK KÍVÜL!
Mi döntöttük el, hogy MOST vagyunk itt a saját "SZÉK"-ünkön, amit KÉSZ történésként hoztunk magunkkal, hisz egy VÁGY-OK miatt lettünk egy "VAGY-OK"...
Emberi létünkhöz, vagyokiságunkhoz tartozik az ELME, mely az EMBERI működésünk elengedhetetlen része. Általa tanuljuk meg az ITTENI működést, a FÉNY, a TÉR és az IDŐ lényegét. De NEM VAGYUNK AZ ELME! Mert "NEM VAGYUNK EMBEREK"!!

A mai napon továbbra is URIEL a kísérőnk, a bevillanó ötleteivel. De az ötleteteket akkor tudjuk fogadni, ha nem a FELSZÍNEN ÉLÜNK, tehát nem vagyunk FELSZÍNESEK!
Nem a KÜLSŐ ESEMÉNYEKNEK adunk JEL-ÉN-tőséget, hanem a JELENLÉTÜNKNEK.
A kettő nem ugyanaz.

A tegnap kitett, még 2019-es videoban PONTOSAN ERRŐL BESZÉLEK - már!
Ahogy tapasztalom, rendkívül aktuális, továbbra is!

Ma lehetőségünk van újra DÖNTENI. OKULNI a tanultakból és ELMÉLYÜLNI, vagy továbbállni.
A MAG KI-KEL-ése egy folyamat. Ami meg-megáll, aztán újra indul. Mindig új erőt gyűjtve.
Nos, mindenkinek szabad döntése, hogy a LÉNYEGRE figyel, azaz LÉNYÉNEK ÉGI részére – vagy hagyja magát az emberi elme által a felszínen vezetni....

Aki pedig TUDNI AKAR - MIÉRT nem jön tanfolyamra?? Ezt most nem "propagandacéllal" kérdezem, hanem azért, mert mindig olyan kérdéseket kapok, amikről elmondom, hogy TANFOLYAMI ANYAG. "Ja, ühüm.." - jön a válasz és ennyi. Tehát a KÉRDÉS FONTOSSÁGA IS ENNYI.....
MEnnyire lehet FONTOS bárkinek is a saját FELTETT KÉRDÉSE, ha NEM NÉZ UTÁNA??
Pl álomfejtésben, számokban... Tudom, hogy sokkal egyszerűbb a kész választ a kitátott szájba beönTETni - de az SOHA nem lesz "igazi válasz", mert nincs benne befektetett energia.
Ezért nem is adok kész válaszokat... Ezért hagytam abba a tanácsadásokat is.
Megtanítom a MÓDSZEREKET, a LÉNYEGET - de azzal senki helyett nem tudok ÉLNI..