2024-05-16

                                 MOTTÓ: "ÁRNYÉKOK"... 

....melyek most FÉNYre kerülnek...

Árnyéka csak VALAKINEK vagy VALAMINEK lehet.. Ha "fényre kerül", akkor azt jelenti, hogy teljes mivoltában láthatóvá válik. A tegnapi merénylet után már nem is csodálkozunk, hogy ez a mai ÜZENET...

Tegnap mindnyájan "néztünk nagyot" a külvilági események kapcsán és mindenkinek beindultak az agytekervényei, hogy vajon ennek mekkora ÜZENETE van mondjuk a magyar miniszterelnök számára? Őt nem lehet "csak úgy kilőni" – hisz túl egyértelmű lenne, hogy kik állnának a HÁT-TÉR-ben, hisz tudvalevő, kiknek áll az útjában. Viszont a szlovák miniszterelnök, aki a magyarhoz hasonlóan gondolkodik és cselekszik, nem ennyire "egyértelmű" személy, tehát "vele lehet kezdeni valamit". És ÜZENNI a "másiknak", hogy "nana!..."
Viszont "MI" meg tudjuk, hogy lehet "nanázni" – de "ODAÁT" MÁS SORS VAN MEGÍRVA.
A "háttér-figuráknak" is, amit még csak nem is sejtenek...

Nem véletlenül jött hát mára újra a RÓKA lapja...

Emlékszünk, milyen állat a róka? (lsd. március 25-i Rituálét)
"ELRENDEZI" a sorsot és ÁTVISZ a TÚLSÓ oldalra... "ELkapja a kakas nyakát"..és ÁTKÜLDI az "ÁRNYÉKVILÁGBA", a testi szemnek nem látható tartományba...

A másik kártyalap, ami a Róka mellé érkezett, az "Árnyékkirálynő" lapja, ami épp a 16-os számot viseli, ami a mai nap száma. Mit üzen ez a lap? Most VILÁGOSSÁGBA TÉRNEK olyan dolgok, amik eddig árnyékban lapultak. A "HÁTSÓ" szándékok egyre-másra kibuknak az árnyékból. Nekünk "CSAK" KI KELL VÁRNI a "jelenéseket".. Közben nem kell mást tenni, mint jelen lenni és figyelni ÉLES LÁTÁSSAL, mint ahogy a róka is JELEN van, látja a JELEKET és FIGYEL..
"NEM MOZDUL" – majd csak akkor, ha "Minden világos és Tiszta"!!
Értjük?
Érezzük?

Nekem tegnap este "kicsiben" képeződött le az a KETTŐSSÉG, ami a "fény" és "árnyék" viszonyát jellemezheti. Vagy a VILÁGOSSÁG és BUTASÁG viszonyát (direkt nem írtam "sötétséget", mert azt már tudjuk, hogy a "világosság=sötétség").
A győri rádióban megkérdeztek valami bölcs figurát a számokról és épp az 5-ösnél szaladt ki  telefonjával "azuram" a kertbe, hogy hallgassam meg... Az illető arra a cikkre hivatkozott, ami az indexben jelent meg, hogy tudósok nem értik, miért van 5 ujj a kezünkön és a lábunkon. Nem is tudták megfejteni, hiába kutakodtak, egy tudós azzal összegezte: ha meg tudnák fejteni, akkor megfejthetnék az Univerzum működését is. Igen, ez így van - én meg vigyorogva rávágtam: forduljatok hozzám bizalommal, majd én elmondom. Csak egy a baj: ahhoz tudni kéne magyarul is!
Nos, ez az illető sem került közelebb a témához, de mondott olyan marhákat és CSAK a negatív szájhagyományt emlegetve az 5-ös számhoz, hogy hangos káromkodásban törtem ki, mire a rádió elhallgatott....
Ennyi :) :)
A másik oldalon ugyanakkor kaptam egy cikket Babba Mária és a HOLD viszonyáról, amin pedig igazán felderültem, mert tökéletesen tapintható volt benne az EREDENDŐ EMLÉKEZÉS, még a keresztény torzítás ellenére is!

Úgy látom, mindkét "oldal" erősödik a maga nemében, egyre NYÍL-vánvalóbban mutatva a "milyenségüket".
Miért "jó" ez nekünk? Miért van ez így?
Nem más, mint a közeledő "VÉGSŐ" DÖNTÉS miatt....