2023-12-14

                Reggeli Rituálé – HELYETT – 2023.12.14-én

                   MOTTÓ: KÜLÖNLEGES PILLANATOK 

Már tegnap délután nekiálltam a mai írásnak, de egy rossz mozdulattal kitörlődött az egész, amit bepötyögtem... Pedig jött a gondolat, hogy wordban írjam meg és ne direkt a facén...
De hát, aki nem figyel a jelzésekre, az így jár(hat)..
Vettem az adást, úgy véltem majd inkább ma újrafogalmazom...
Aztán megint másképp alakult, így megint elmaradt, mostanra meg elszállt az "ihlet"....
Most lehetne kérdezni, akkor meg minek?
De ez kivételesen így van JÓ-l..
Ugyanis aki TEGNAP benne volt, az "ihletett" érzetben, az most ugyanúgy van vele, mint jómagam: kiüresedve.... Mivel "zsigerileg" tudja, hogy folytatása következik, csak ki kell várni....

Tegnap nem csak azért volt egy különleges nap, mert 13-a volt és LUCA napja, hanem azért is, mert egyszerre volt ÜRESHOLD és ÚJHOLD!
Hogyan?
Úgy, hogy 13-án éjjel 2 táján volt ÜRESHOLD, mikor a Hold pontosan egy tengelybe kerül a Nappal, viszont 13-án ESTE már megjelent az első Holdsarló, ami pedig egyértelműen az ÚJHOLDAT jelzi! (Az, hogy a "napját" másnapra teszik, az más lapra tartozik..)

Ha már 13-a és Luca napja, természetesen eljátszottuk, hogy "gondoltam egy számot" . Volt, aki megfejelte kártyahúzással, ahogy magam is , hogy menjünk már biztosra :) , hisz ha ismerem a számokat, akkor befolyásolhatom is akár a gondolatokat...
Napközben csak úgy "zsigerből" bekúszott a 20-as szám. Gondoltam is, hogy "na, helyben vagyunk", hisz a FELTÁMADÁS száma. ÚJ LÉTSÍK egy új LÉT SÍKON, melyhez természetesen MÁS kapcsolódások, társulások tartoznak.
A kártyalap amit húztam, a GYERMEK lapja volt, ami megintcsak a megújulást jelképezi, amihez természetesen új kapcsolatok is tartoznak... (Eszembe is jutott, hogy tán érkezik egy "új kapcsolat" a családba – de ennek pillanatnyilag semmi esélye vagy inkább jele sincs, de hagyjuk magunkat meglepni, mit is hoz az AMÚGY IS MEGÍRT JÖVŐ.... Az opciót nem vetjük el ...)

"Amúgy is megírt"... Nem azt mondtam, hogy a "MAG-FORDULAT" után már nem lesz "sorsutunk"?Nos, MOST érkeztünk el abba a "paradoxpontba", amikor a MÉG és a MÁR ÉPP EGY-beÉR PONTja!

Volt tegnap egy fura érzetem az ÜRESHOLD és az ÚJHOLD kapcsán, hisz bennük VÉG és KEZDET az ITT ÉS MOST-ban ténylegesen ÖSSZEKAPCSOLÓDOTT.. Csak nem jött hozzá a gondolat, hogy MIT ÜZENNEK? Képtelen voltam megfogalmazni...
Közben néztem egy filmet, pontosabban a "SÖTÉTSÉG" c. sorozatot a Netflixen.
(Ez is zseniális – de CSAK ÉRTŐKNEK! Mert ha valahova, akkor IDE érvényes a "Csodás álmok jönnek" c. filmből vett szlogenem: "utadon sok bölcsességet hallasz. Jórészük igaz is. NE KÁPRÁZTASSANAK EL!" A film nagyon jó – de tudni kell, hogy tökéletes "filozófia" van benne..
Ami pedig ELKÁPRÁZTAT!!... Rengeteg IGAZSÁG kimondásra kerül – de messze van a RÁÉRZÉS ALAPÚ IGAZSÁGTÓL...)
Szóval, ahogy vártam az érzeteimre a magyarázatot, egyszercsak az alábbi mondat ütötte meg a fülemet:

"MINDENNEK HAMAROSAN VÉGE LESZ.
DE ADDIG, MINDENNEK ÚGY KELL MARADNIA, AHOGY EDDIG..."

BINGO!!Megvan!! EZ AZ!!
Ezt adta vissza az ÜRESHOLD, mint "VÉG" és az ÚJHOLD mint "KEZDET" kettőssége.
Mely ugye LÁTSZAT megintcsak, hisz a HOLD az EGY. És nem is "üres" és nem is "teli", és nem is "nő" és nem is "fogy".. Viszont mindent MOZGAT és ÁRAMLÁSBAN tart. 

A "LÁTHATATLAN FÉNY" című (ugyancsak a Netflixen látható) sorozatban hallottam azt a hasonlatot, hogy az óceán mozgása olyan, mintha a Föld lélegezne….
És ha megfigyeljük, tényleg olyan….
A HOLD mit "TART" ÁRAM-lásban? A "LÉT"… A LÉ pedig maga a LÉTEZÉS.
EGYSZERRE LÉ-gnemű, EGYSZERRE LÉ és EGYSZERRE JÉ-G..
Mindhárom halmazállapotban JEL-ÉN (NÉ-LE-J) van!!!
A "Sötétség" c. filmban "ALAP-MATERIÁNAK" nevezik, ami egyszerre van jelen mindhárom halmazállapotában, ami pedig a HÁRMASSÁG RENDjét IS hivatott jelezni... Mutattak hozzá egy fekete mozgó valamit... (Ezért mondtam, vigyázat!)
MI ÉRTJÜK!
Mert a "szánkban" a tudás... És nem az okos-kodás...
A TUDÁS-hoz nem kell Nobel-díj... De elengedhetetlen az ÉLET ÉLÉSÉHEZ..

Tehát, aki a Holdat "műtárgynak" tartja, sőt, félelmet is gerejszt irányába, az egyszerűen vagy végtelenül korlátolt, vagy kimondottan rosszindulatú. Vagy, parancsot hajt végre...(És még nem is tud róla..)

Mint tudjuk, minden ÚJHOLD ÚJ felütést, ÚJ üzenetet, ÚJ irányt hoz…
Tavaly azt mondtuk: nem lesz több "olyan" karácsonyunk, mint eddig volt..
Nos, ha valaki emlékszik erre a mondatra, majd emlékezzen, ha eljön az ideje: mennyi-BEN lett más a 2023-as karácsony? Vigyázat!! NEM a külsőségekre gondolok….
Mindazonáltal abban megjelenhet…

Aki csinált magának jóslást tegnap, majd figyelje meg: mit JELZETT?
Mennyiben tartalmazza MÉG a JELE-N sorsutat és mennyiben mutat MÁS SÍK irányába?...

Bár nem Rituálét írok, mégis húztam ma egy angyalkártyát : ASRAELT érkezett, aki, mint tudjuk, Satanai minőség...
"ÜZENETET" küld a MENY-nyekből…
Hmm… MENY-ekből? MEN-ne tán? MÉN-kűvel? NEM? NÉM! NŐM!.... Most játszok a szavakkal...
De emlékszünk? Végigmentünk a kibontásokon... .
Akkor, mi is a MENY-ország? Ahonnan MEN-e a MÉN-hír?

Az EREDET és a HALADÁS EGY-ben.

Azaz?
MAG-a a PILLANAT JELENE….
Benne a MIND-ÉN, a múlt és a jövő, mely ITT találkozik.BENNÜNK!

Ezért olyan amilyen: MENY vagy POKOL - aszerint, hogy a MI-NŐ-séget HOGYAN ÉLEM meg benne….KI? ÉN. AKi NÉ. Aki ÉL. MINT LÉ....