2023-03-10

                              MOTTÓ: FEL-LÉLEG/K-ZÉS

Először "felfrissülést" akartam írni, aztán rájöttem, a "friss" szó nem a "miénk". Ez átvett. Hogyan mondjuk mi? "ÉL-ÉN"-külés-nek. Hát nem tartalmasabb?? Megint csak egy "tömör gyönyör", hisz minden benne van.
Amikor felélénkülök, az "ÉN" "kap" egy "újabb LE-N/L-ÉN-dületet. Egy "ÚJ HULLÁMOT". Ráadásul hogyan élénkülünk? "FEL"-élénkülünk. Amikor felélénkülünk milyenné válunk? KÖNNYŰ-vé, könnyeddé. Sokszor még a KÖNNY-ünk is kicsordul – hisz, a SÍ-R-ás mindig megkönnyebbülést hoz. Kirántja a DUGÓT és elindítja az ÁR-amlást...
Amikor áramlásban vagyunk, akkor a LÉGZÉS-ünk is elmélyül... Nagyobb levegőket veszünk, KI-TÁG-ul a tüdőnk! És ha kitágul a tüdőnk, akkor BŐSÉGBE kerülünk...
Amikor bőségben vagyunk, akkor EGYSÉGBEN is és EGY-ÉN-súlyban IS (hmm... 9.21 - megint itt van a számok rábólintása... Jókor jót mondani.. illetve PONT AZT mondani...)

Tehát ma KÖNNYED, ÉL-énk és LAZA napra számíthatunk – ha felülünk a HULLÁMRA. Ha NEM AGYALUNK. Ha HAGYJUK, hogy a dolgok úgy menjenek, ahogy érkeznek... Ha tudunk váltani, rugalmasan igazodni, nem görcsösen ragaszkodni előre kitalált tervekhez – akkor csak jól sikerülhet a napunk...

Tegnap még én is megtapasztaltam a HATÁR-betologatás mikéntjét, mikor elém került egy régi video Dienes István és Jakab beszélgetésével. Nagyon elkeseredtem és elfogott a "harctéri ideg", hogy "ezeket" mikor lehet a hülyeségből kibillenteni???? Mert mi volt a téma? A "bennünk élő HüLLŐK" ... Azt mondja Dienes: a tudomány először az ANYAGOT kutatta, majd felismerte, hogy "van ENERGIA", és most az "Információ" és a kvantum idejébe értünk. Hát na... No comment. Ennyi a tudomány...A Jakab meg adta alá a lapot a Földön élő "FAJOK" fejlődéséről... EGYIKÜKNEK SEM jutott eszébe, hogy ácsi!! VAN MÁS-SÍK is!! (tessék: 9.27...) Emlegették a Védákat... Meg a 4 világkorszakot... Nekem meg már füstölgött a fejem....
Mert megint "ALAP"-nak tekintenek "LEÍRT" dolgokat. "TÉNYEKNEK", mert valaki valamikor leírta.
De TÉNY-LEG tények, amik le vannak írva??? Ki írta? Mikor? Milyen tudással? Milyen szándékkal??
Honnan vette az infokat?? Volt atomháború?? Harc volt és gyűlölködés?? És már egyszer elpuszítottuk magunkat?? Fajok lettek kiírtva?? Akkor hogyan maradtak fent az írások?? És ezen írások okán mondjuk, hogy "mindig is volt harc, küzdelem, háború és mindig is lesz"? TÉNYLEG????
Már az, hogy "4" korszakot sorolnak fel a védák, jelzi a TORZULT ELME FELFOGÁSÁT, hisz az EGÉSZ KOZMOSZ a HARMONIA RITMUSÁBAN pulzál!!!
Minden védikus írás arról tanúskodik, hogy ELVESZETT AZ ÉRZÉKELÉS – akár elfojtás, akár a tiszta tudás és a tudók eltüntetése okán - , ezért az ANYAGBÓL és az ELMÉBŐL próbálták a kiirtott tudást újra elérni.
Valaha egy főpapNŐ, ha kezébe vett egy újszülöttet, LÁTTA A LÉNYSÉGÉT és az ÚTJÁT. Hangúlyozom: LÁTTA. És látta a szülőket is, LÁTTA a LÉTET, annak működését. De a főpapNŐ-k az "Y"-nak útjában voltak, hisz rajtuk is átláttak... Tudták, hogy kik ők... Ez pedig a FAJ-nak egy FÁJ-dalmas pont volt. Mit tettek hát? Irtani kezdtek és leuralni. Csakhogy ezzel a TUDÁST is eltüntették. Mit lehetett tenni? A saját szemléletükből kiindulva újra építkezni.. Csakhogy ez már a RETARDÁLT ANYAGELVŰSÉG. Ekkor indult útjára az asztrológia, a méricskélés, kalkulálás, a számítgatások, a "bizonyítás kényszere", a "csak az az igaz, amit kézzel meg tudok fogni", a matematika, fizika.. és így tovább.. Ismerjük. És természetesen a vallások, az ÍROTT TUDÁS megkérdőjelezhetetlensége. Aki pedig ÉREZTE A LÉTET, az "para" lett és félelmetes és irtandó....
A világ CSAK a külvilágból állt - és áll ma is -, természetesen egy külső fütyis istenképpel – és sikerült a LÉ-T, a LÉT-ező ÉL-LÉT-et teljesen homály alá vonni...
Oly tömegméretű már a hülyítés, oly MÉLYSÉGESEN eltorzult az ELME és ragadt bele az ANYAGba, hogy tényleg bolhapukinak érzi az ember magát, amikor megpróbál HANG-ot adva HANGOLni, CSENGŐT rázni, hogy "ÉB(e)RESZTŐŐŐŐ"!!
Pedig tényleges tények, megélésések mutatják, hogy minden BENT dől el, nem a méricskélésben és nem a számítgatásokban, hisz a LÉLEK nem mérhető, nem méricskélhető és kalkulálható.
A LÉLEK ÉL és LÉL-egzik, PULZÁL, HULLÁMZIK, REZEG, HANGOT ad és HANGOL és ÁT-HAT és "információt ad és vesz"... A LÉLEK ÉRZÉKEL, és EL-ÉR mindenhova, mert mindenhol JEL-ÉN van.
No, ez az, amit az anyagelvű tudomány SOHA nem fog megfogni, sem megérteni tudni. Ahhoz EN-gedni kellene! Az ELME az EMBER-hez, mint FAJHOZ kötött – tehát KORLÁTOLT. Pont. Átjutni a "HOLT-PONTON" soha nem fog..
Amíg "emberbőrben" futkosunk itt, a Fény, az Anyag világában, mindig BENT fog eldőlni, kit "szolgálunk": az ELMÉT vagy ÉLJÜK A LELKÜNKET, mert EM-LÉK-ezünk arra, hogy NEM VAGYUNK EMBEREK!! (De hüllők sem....)

Napunk angyala ma RAFAEL, aki, a LÉLEGZÉS üzenetét hozta. Mondhatni: nincs kérdésem.....
(10-én 10:01-kor..)

Kép: depositphoto