2023-02-04

                                          MOTTÓ: ÚJABB TISZTULÁS...

Ma megint a TISZTULÁS feladata érkezett a Térbe annak érdekében, hogy ráébredjünk a Tér másik üzenetére: a SZERELEM ÉRZETE NEM FÜGGHET MÁSTÓL! MAG-unkban KELL ÉLNÜNK!!
Igen, "KELL". Nekünk kell benne lenni, magunk által, magunk JÓ-VOLTÁBÓL!

Idestova 3 éve beszéelk erről folyamatosan, nap mint nap... Ez már 5 nap híján 1100 nap! De aki nincs velem a kezdetek óta, mondjuk csak tavaly február 24 óta, már az is lassan 360 nap lesz!
A megértés egy pillanat műve. Az ÁTÉGÉS egy pillanat műve. Na, de aztán? Aztán mi van?? Megéltük, beavatódtunk, csodás volt.. .ÉS? Visszaesünk a hétköznapokba, elraktározva az élményt, vagy ÉLJÜK azt, aminek a részesévé váltunk?
Kapok írásokat, no meg látom a kommenteket is, hogy vannak új olvasók, akik azonnal értik a lényeget és vannak régiek, akik még mindig nem... (mondjuk az ő "csapatukat" le is tiltottam).
Min múlik az ébredés? Ez sokat foglalkoztat...
JELEN tudásom és meglátásom szerint a BELSŐ VÁGYTÓL. NEM AZ AKARÁSTÓL - a VÁGYTÓL.
A kettő ugye nem ugyanaz...
A letiltottak táborából volt olyan, akivel szinte napi kapcsolatban álltam. Voltak remek felismerései, meglátásai. Sokszor keresett nálam visszacsatolást - amit meg is kapott. Kimondottan örültem az ilyen "eszme"-cseréknek... Aztán mi történt? Ott folytatta, ahol "abbahagyta". Tehát hiába jöttek neki a meglátások, a felismerések, hiába rakta össze az ÉRZÉKELŐ ÉRTÉS sorrendjébe a dolgokat: semmit nem jelentett., mert "lebegve maradt" és nem emelte át az ÉLÉS síkjára.
Főiskolán, egyetemen "űztük" ezt a "játékot": felszívtuk magunkat a zárthelyikre, mindent tudtunk - aztán, ahogy megírtuk, úgy felejtettük el az egészet....Na, de az egy tananyag volt - és NEM AZ ÉLET "TANANYAGA"....Nem is csodálkoztam, amikor megjelentek az arctalan hamis dalnok dalai, hogy ez az illető hozzá csapódott... Ha ÉLTE VOLNA a tudását, akkor képes lett volna az ÁL-HANGOT, az altató hamis dallamot kihallani.
Nekem mi volt a tanulság? Rázhatom a csengőt - ha a hallgatói oldalon, nincs "elem" - akkor nem lesz "ÉLEM" sem...

Nem véletlenül néztem most (és nézem meg másodszorra is) a MANIFEST c sorozatot.
Hiába írták meg a filmet több évvel ezelőtt: MOST van itt az aktualitása. Ők "szóltak" a maguk részéről, elhelyezve a Térben a mondandót, akkor és ott - de a Térben és az Időben a MEGVALÓSULÁS PONTJA (ami nem egy pont természetesen), most válik a TÉMA ÉLŐVÉ.
MOST válik "ÉG"-etővé az ESZMÉLÉS. A MAG-unkra ébredés, annak MEGLÁTÁSA (ráadásul ebben kivételezett helyzetben vagyunk), hogy a NIBIRU és EMANUEL érkeztével egy "Második lehetőséget" kaptunk a IO-VÁ TÉTELRE. NEM MÁSOK ÉLETÉBEN, NEM A KÜLVILÁGBAN - csakis SAJÁT MAGUNKAT illetően. Mi ez a JÓVÁ TÉTEL?
Nem más, mint a FELISMERT "IO"-ság ÉLÉSE. NAPI SZINTEN.
Azaz: ÉLNI A TÉRBEN a MAG-unkban kódolt ISTENI MINŐSÉGET. A NŐ-séget, az ÉLETADÓ, TEREMTŐ, ÁRAMOLTATÓ képességünket, melynek "hajtómotorja" a SZER ELEM ETETŐ EREJE. Mindezt HOGYAN lehet élni? Saját magunk és mások JAVÁRA? Csakis TISZTÁN, TISZTESSÉGGEL, TISZTELETTEL. ÉRTÉK-és MÉRTÉK-TUDATTAL.
(hmm... 8.22-kor leírva - megint itt a rábólintás....22=4=1... és 4 fok van odakint... és 4-e van... Mit jelentenek így a számok? Azt, hogy az "ODAÁT" lévő IGAZ-ságot ITT, a "keretek" között kell élni és működtetni. Mindig OTT, ahol vagyok, kell LÁTHATÓVÁ tenni a LÁTHATATLANT. Általam..)

Mondhatni, mindez nagyon szép és jó, de mit tegyek ÉN?
Nem mást, mint TUDATOSÍTANI, minden élethelyzetben, hogy az ÉN JÓL-LÉTEM (a IO LÉT) csakis RAJTAM MÚLIK. Mert ÉN ÉLEM MAGAMAT és nem más. Tehát ha MÁS BETEG - annak megéléseit, szenvedéseit NEM KELL MAGAMRA VENNEM, mert nem én idéztem elő, nem az én életem "játéka". Az ŐDÓGA. Természetesen segíteni lehet neki - de ha eddig nem tudott magán segíteni, mert mindig mástól várta, és be is kajálta, szűrés nélkül, amit mások mondtak neki -, akkor nem én leszek a megváltója. Meg senkié sem leszek. ÉN MAGAMÉRT VAGYOK FELELŐS. A IO-t magamban tudom élni. Ha pedig ÉLEM az ÉLETEM, akkor "ÉN VAGYOK AZ ÚT, AZ IGAZSÁG ÉS AZ ÉLET"...Csakis magam által tudok HITELESEN, HITTEL UTAT MUTATNI. Másoknak... Mert "MÁS" ÚT nincs. Aki belül HAMIS, az hamis úton jár. De annak felelőssége, hogy KÖVETEM-e vagy NEM - az az ÉN FELELŐSSÉGEM.
Engem sok kritika ér a kritikai hangvételem miatt, mondván, aki tanításra adja a fejét, azt a szeretet kell, hogy vezérelje...Halkan megsúgnám: ha valaki erős kritikai hangot ütött meg, az épp JÉZUS VOLT!! Mégpedig kikkel szemben?? Nem a "császár"ellen, nem a rómaiak vagy a "színpad" urai ellen, hisz nem volt ő egy Barabás, hanem csakis azok ellen, akik KIFORGATTÁK AZ EREDENDŐ IGÉT. Azaz, a FARIZEUSOK, az "írástudók", a hamis tanítók ellen... Mert ők már akkor is a hatalom kiszolgálói voltak...Mondhatnám, van még kérdés?...

Aki ÉLI MAG-ában a MAG-os szerelmet, minden nap csodákban részesülhet. Lehet, hogy csak apró jeleken keresztül, meg csodás "véletlenek egybeesések" által (8.28!!!! - most épp!!!) - de ezek a csodák adják a visszacsatolást: IGEN, JÓ ÚTON JÁRUNK. "A "IO" ÚTJÁN....

Napunk angyala SANDALPHON, aki újra a TÉRTISZTÍTÁS üzenetével érkezett. Kint tombol a viharos szél, veri néha az esőt az ablakhoz, de olyan erővel, hogy nem lehet figyelmen kívül hagyni. Figyelni kell rá. Mert ÜZENETE VAN.... A szél mindig felkavarja az iszapot - hogy meg lehessen látni, mi van a "fenéken"... Hol? A MAG-unk tavában... Nem a MÁS-OK-éban...