2023-11-20

                 MOTTÓ: MAG-OS-abb KAPCSOLAT(OK) 

Ma 20-a van, ami a "KÉT TŐ" mint kettő, MAGOS szintű együttműködéséről szól.
Mi a "magos" szintű együttműködés? Az, amiben NINCS feszültség, NINCS "ELLEN"-ségeskedés, NINCS "ELLEN"-állás. Hanem az "EGYÜTT, EGY-MÁS-sal, EGY-MÁS-ért" RENDJE.
Ha ezt a minőséget MANAPSÁG meg tudjuk valósítani, akkor megéltük a FELTÁMADÁST a KÉT TŐ-s-ÉG világában... Amiről Jézus is üzent anno....

Az "emelkedett", a MAG-os együttműködés mibenlétéről ma SATANA és a HOLD tesznek tanúbizonyságot. Róluk nemrég írtam már, most csak annyit emelnék ki a viszonyukból, hogy ők "KÉK" kapcsolatban vannak egymással. Miért "kék" kapcsolatban? Mert időnként KÉK-hullám indul SATANA-ról, amit a HOLD "vesz át", majd adja tovább a Földre, azoknak, akik "veszik" az adást..
De KIK "veszik" ezt az adást? A "KÉK"-ülők. A "KÉK"-ek. Kik a "KÉK"-ek? Akik MAG-osok, akik EGY-ségben vannak TEN-MAG-ukkal és már nem csak a SZEMükkel néznek, hanem LÁTNAK IS...

A "KÉK" ODA-VISSZA EGY.
1 és 9. Benne van a KEZDET és benne a VÉG.
1 a kezdet – 9 a vég. De 1=9. Tehát a KEZDET és a VÉG mindig EGY és ugyanaz.
Ami "PONT" a HOLD/T-PONT átfordulója.
Ezért a HOLD a közvetítő.
Amúgy is eleve a HOLDnak van "dóga" a KÉK-s-ÉG-gel, mivel a LÉ=KÉK=ÉL.
Oda-vissza EGY.
A HOLD TARTJA a FÖLDET a LÉ-n keresztül. A HOLD mozgatja BENT IS és KINT IS a "LÉ-T", ami a "LÉT". Tehát a HOLD-nak köszönhetjük az ÉL-et RITMUSÁT.
A HOLD mutatja meg mindig, hogy HELYBEN (és SOHA nem globálisan) mikor minek van itt az ideje.. A CIKLIKUSSÁGBAN, a CSELEKVÉSEKBEN. "Vetésben és aratásban". A "TER-EM"-ben.
A SAJÁT teremben...

SATANA-na pedig azt jelzi mindig, hogy MINEK JÖTT EL AZ IDEJE A SORSUNKBAN, hogy mi a "SOR(S)ONKÖVETKEZŐ" BETELJESÜLÉS, amit a "hozott csomagból" kibonthatunk....
Ma, ahogy látható, KÉT IDŐJELÖLŐ "áll össze" – a SORSSZERŰSÉGBEN és a TETTEKBEN.
Egyben ÚJ, de MÁR MÉLTÓ kapcsolatokkal...
Ma találkozhatunk olyanokkal (talán), akikkel - ha új feladatok elé nézünk - új megoldásokat találhatunk. KÖZÖSEN..
SATANA = IDŐ a TÉR-ben a SZÜLETÉSHEZ, a KEZDÉSHEZ
HOLD = IDŐ a TÉRBEN a TETTEKHEZ és a KAPCSOLATOHOZ...

Ma este HOLD-SATANA "együttállás" lesz. Satana a Hold mellett (balról) lesz majd látható - ha a Hold erős fénye el nem halványítja.

Napunk angyala pedig GABRIEL, a KÖZVETÍTŐ... A KAPCSOLATOK angyala...
Minő véletlenül...
Csak nem az "algoritmus", meg az "információbuborék" miatt??? 😉🤔😎