2023-09-03

                         MOTTÓ: MA NINCS RITUÁLÉ .. 

Ma szünet van, mert kell mindenkinek a leeresztés...
Csak annyit tennék hozzá, hogy ha valakinek kedve támadna "alternativákat" keresni, messziről kerülje az olyan "dalnokokat", akik a saját nyűgjeiket vetítik ki többesszám első személyben, felkeltve a sajnáltatást, amelyből táplálkoznak, hisz ha nincsenek a figyelem központjában, akkor fellép az energiahiány, közben pedig úgy fogalmazzák meg a sötét lénységükből fakadó fetrengésüket, hogy aki netán nem érez úgy mint ők, akkor legyen már lelkiismeretfurdalásuk, ha meg valaki netán odáig merészkedne, hogy még örömlétben is van, az meg tudja meg, mennyire a spiriguruk által festett rózsaszín ködben kergeti saját illúzióit, megfeledkezve a rideg valóságról....

Nos, elég szarkasztikusan igyekeztem fogalmazni – de ez sajnos tényleg a rideg valóság, ha nem láttam volna a saját szememmel, nem írnám le és nem intenék mindenkit az ilyen típusú érzelmi zsarolóktól, nárcisztikus, önmutagó egyénektől, akik nem riadnak vissza a legaljasabb és legmanipulatívabb csúsztatások alkalmazásától sem, csakhogy ne veszítsék el energia-telepeiket..
Ezt teszik a magánéletben – ezt teszik "dalnokokként"...

Nohát: legyünk ma körültekintők, ha jól érezzük magunkat azért, ha valamiért nem, akkor meg azért. Ne hagyja senki, hogy hintába ültessék és olyasmibe rángassák bele, ami VELEJÉiG HAMIS.

Jaj, itt jut eszembe az ALLERGIA témája - ha már a hamisság szóba került. HIsz az allergia épp a HAMiSSÁG elleni elnyomott belső tiltakozás heveny tünete!! Aki küzd vele, pláne évek óta, egészen biztos végigjárta már az ezzel kapcsolatos lehetséges megoldások teljes tárházát...
Ami nálam kiütötte a biztosítékot, az az a spirimaszlag, miszerint az allergia – pláne, ha gyereknél jön elő -, egy ELŐZŐ ÉLETBEN elkövetett és meg nem bocsátott tett következménye, pontosabban emlékeztetője, hogy ebben az életben miért kell "BÜNTETÉST" elszenvednie!!! Grrrrrrrrrrrrrrr......

Az allergia nem más, mint túlzott reakciója a szervezetnek - igazából analóg a homeopátiával.
Mi a leginkább allergén fűféle? A parlagfű. Mi a parlagfű? Az AMBRÓZIA. A leghatékonyabb GYÓGY-SZER-e a szervezetnek. MAGAS SZINTŰ TISZTÍTÓ hatású rezgéssel. Nos, ha betódul a térbe ez a rezgés, akkor mit csinál? SOKKOL. Sokkhatást vált ki mindazoknál, akik alapvetően egy csomó mindent ELNYELNEK magukban. Elnyelnek tiltakozást, megsértett, vagy rendszeresen sértett igazságérzetet, ebből fakadó lázadást, JOGOS KRITIKÁT.
Mire "emlékeztet" az ambrózia? A TISZTULÁS szükségességére!! Nos, ahol vannak allergiával küszködők, ott ajánlatos EBBŐL a szempontból átgondolni a helyzetet és megkeresni azokat a pontokat, ahol és amikor elindultak a rohamok. Mi ellen LÁZADT akkor a szervezetünk? És milyen TÜNETTEL indult? Szemviszketéssel? Tüsszögéssel? Nyelvviszketéssel? Orrfolyással? Köhögéssel? Ezek mind BESzÉLŐ TÜNETEK... - mert TÜNTETNEK..
Ha EGY-be kerülünk MAG-unkkal, minden tünetünk egycsapásra meg fog szűnni.
Úgy tűnik el, ahogy jött...
No, tehát, élvezzük MAG-unkkal, MAG-unkban az EGY-üttlétet, vagy a társaságot – szóval Él-vezzük az ÉL-etet minden pillanatban.
Mi a "Minden Pillanat"? Maga a MINDEN a pillanatban.... A megélése csakis rajtunk múlik...