2023-08-26

                                      MOTTÓ: "MIÉRT"?? 

Érdekes, hogy ma, ahogy "élesedik" a Nap és Satana szembenállása, pontosan azt a minőséget hozzák a térbe, ami NEM a szembenállásról szól, hanem egymás KIEGÉSZÍTÉSÉRŐL, valamint a FEL-ISMER-ésről, hisz alapvetően EZ minden szembenállás lényege. Meglátni a MÁSIKBAN a MÁSIKAT. Ami NEKEM ÜZEN. Róla magamnak és egyben magamról is....

Mi a NAP? A FÉNY.
Mi SATANA? A KAPU, melyből kiárad a Fény.
Ha SZEMBENÁLLNAK, akkor miért is eredményezne ez egy "kötélhúzogatást", ahogy egyes asztrooldalak azt irogatják????
Sehogy.
Számomra bicskanyitogató sokszor az a szűklátókörűség, amivel az újsütetű és tömegével kiáramló asztrologusok az ilyen ostobaságokat leírni képesek. Mit csinálnak ők? Megtanulják a tanfolyamon az anyagot és egyenes vonalú mozgásban veszik át és adják tovább, a legkisebb utána járás nélkül.. Hozzátettek MAG-ukból valamit??? Néztek egyáltalán fel a csillagos égre?? Egészen biztosan nem, mert különben nem írnának blődségeket...
A mai asztrologiai tudást valahol valakik "jól" kitalálták. Kb úgy, mint ahogy a hímségi istenképet is valahol valaki(k) létrehozták. Majd leírták, "kőbe vésték" és elkezdték terjeszteni. Olyan "okos" emberek, akiknek szavát egyetlen tanuló sem merte kétségbe vonni..
Nálunk, napjainkban Pap Gábor hatására Paksi Zoltán "fedezte fel", hogy a jegyek helyett igazából CSILLAGKÉPEKnek van "hatása". Amit én is megtanultam és én is átvettem, valóban gondolkodás nélkül elsőre, mert eszembe se jutott kétségbe vonni. Az első kérdéseim akkor merültek fel, mikor az éjszakai égbolton elkezdtem keresni az appok által mutatott csillagképeket... EGYET SE LÁTTAM, egyet se találtam meg! HOL VANNAK AZ ÉGEN A CSILLAGKÉPEK???
A "véletlen" jóvoltából egyszercsak elém került egy német video, amiben két kutató pontosan ezt a kérdést tette fel! Elkezdtek kutatni, mire rájött az egyikük, (a másik pedig bebizonyította), hogy azok a csillagképek, amiket nekünk tanítanak, eredendően FÖLDI TENGERÁRAMLATOK VONALAI, melyeket azért "rajzoltak fel az égre", pontosabban szerkesztettek meg sok ezer évvel ezelőtt, mint csillagtérképet, hogy az UTAZÓK, a HAJÓSOK navigációját megkönnyítsék! Ráadásul olyan intelligenciával, olyen pontos ismeretekkel, ami mélységes kozmikus tudást IS feltételez, amit természetesen ma tagad az evolució...
Nos, inntől már egyértelmű, hogy MIÉRT nem lehet ezeket a csillagképeket szabad szemmel megtalálni!
Ugyancsak a tájékozódást szolgálták a Bretagne partjait szegélyező MÉNHÍREK is - melyeket az "okosok" a mai napig nem tudnak értelmezni. Hát nem is, ha NEM BESZÉLNEK MAGYARUL és nem hajlandók elrugaszkodni a "tudomány" és a "spirituális tudományság" dogmáitól!!!
Érdekes módon a franciák nem értik, hogy mi az a "MENHIR" – mi meg NAGYON IS!!!

Ki, hogyan és miért "ruházta fel" a "KREÁLT" csillagképeket azokkal a tulajdonságokkal, szimbolikákkal, amikkel, és csinált belőlük 12-t ráadásul – azt ma már nem lehet visszakövetni. Valahol kapcsolódnak a számok rendjéhez – de ezt a kapcsolódást is "elnyelték" már és önálló létre terelték az egészet. Sőt, idővel úgy feltupírozták, és annyi badarságot, okiságot, magyarázatot nyomtak hozzá, hogy ember legyen a talpán, aki a MAG-ot meg tudja találni!.
De egyre egyértelműen jó célt szolgáltak: VOLT MIRE MUTOGATNI és a FELELŐSSÉGET KIHELYEZNI a saját házunk tájáról....

Nos, egyelőre itt megállnék a további fejtegetésben és érvelésben, legyen annyi elég, hogy IDEJE VAN A TÉRBEN – ha már ébredés van – a SZELLEMI TORZÍTÁSOK TERÉN is RENDET VÁGNI és azt a kérdést feltenni, hogy "MIÉRT"??!!
Ebben támogat ma minket a NAP és SATANA szembenállása..

Napunk angyala pedig CHAMUEL, aki a szelídség és békesség angyala.
Hogyan jön ő a képbe? Hát azon egyszerű oknál fogva, hogy "FESZÜLTSÉGBEN NINCS LÉTEZÉS". Márpedig a feszültséget TUDATOSAN gerjesztik azok, akik MEG AKARNAK TÉVESZTENI.
Akik a "szembenállásra" is ráhúzzák az "ELLENTÉTET"...
Rajtunk áll, hogy elhisszük-e vagy feltesszük a kérdést: MIÉRT is??.