2023-06-24

                                  MOTTÓ: TISZT-ULÁS..

Nos, a tegnapi lehűlés és eső mindenképp hozott egy megtisztulást a Tér-be – legalábbis ITT. Aztán, hogy a Föld más részein mi történt és mi nem, azt nem tudhatjuk, illetve igen, ha utána járunk. Kérdés csupán, hogy mennyire fontos ezt nekünk tudni? Mennyire befolyásolja a MI életünket, ha tudjuk, hogy milyen az időjárás Ausztráliában, Dél-Amerikában, vagy Afrika egyes vidékein? Persze, mondhatjuk, hogy amint mi a világ részei vagyunk, úgy hat ki ránk a világ teljessége mint részre, tehát jó ha tudjuk.. Vagy mégsem...

Amikor 2020-ban a jóslások felmerültek – amit a Nibiru később egy-az-egyben kitolt, vagy inkább félretolt – akkor mindenki KIFELÉ figyelt, hogy mi lesz az egyes földrészeken, mi lesz velük, elsüllyednek-e vagy sem? És mi lesz majd azután a többi földrésszel?
Emlékszem, volt olyan ismerős, aki konkrétan látta is, hogy Ausztrália miként fog víz alá kerülni és hogy miként szállítják a repülők a menekülteket és nem győzte noszogatni a családját, hogy jöjjenek haza... Ez meg is történt, azonban a beilleszkedés nem volt súrlódásmentes - de aztán megszakadt a levelezés, így nem tudom, hogyan alakult a sorsuk a továbbiakban. Ha arra gondolok, hogy a covid Ausztráliában sokkal embertelenebb következményekkel járt, mint itthon, már akkor jól jártak a hazaköltözéssel...
Anno, mikor nekem is megérkeztek a "jósló képek", jópárszor megkérdeztem az ingát, kitehetem-e ezeket az információkat? És minden esetben az IGEN válasz érkezett...
 Aztán megérkezett a Nibiru és "mindent vitt"... Mindent átrendezett.... Teljesen MÁS információkat betolva a Tér-be... Persze a Nibirut nem "érdekelte", hogy milyen információk "mentek ki" előtte, ő a feladatát jött beteljesíteni... Mindazonáltal, akik hallgattak a jósló információkra, ami összhangban állt a megérzéseikkel, végső soron nem jártak rosszul. Sőt! Hisz "minden az összjó érdekében történik"...A Nibiru igazából nem írt felül semmit – hanem KITOLTA az "időt". Betolt egy szeletet a kész tortába, amellyel olyan lehetőséget adott, mint ami a Manifest c. sorozatban is megjelenik: EGY "MÁSODIK ESÉLYT" az ébredésre. Jobban mondva az "Idő előtti" ébredésre, és nem akkor, mikor "akció van".... IDEJE-KORÁN megtanulni érzékelni, érteni, látni és ÁT-HANG-olódni mindarra, amiért a Nibiru a Terünkbe jött. Amit meg is tesz 3600 évenként, és ami mindig gyökeres fordulatokat hoz...TISZTULÁST...Az EREDET RENDJÉNEK VISSZAÁLLÍTÁSÁT... A kibillent működés megszűntetését...Ami HOL KEZDŐDIK elsősorban? BENT.
Tehát, mikor a Nibiru megérkezett, mit "tett"? A KIFELÉ-ről BEFELÉ terelte a fókuszt.
És ezzel a lehető legjobbat tette mindenkivel – aki "felült a hullámra", aki megérezte "az Idő szavát", valóban "JÓL is JÁRT". Ez volt a MAG-unkra ébredés első lépése, ami aztán a covid "durvulása" alatt sokszorosan vissza is igazolódott... Aki akkor MAGÁBA FORDULT, mára már "mindent ért"... (vagy legalábbis majdnem...)

Miért hoztam fel ezt a rövid visszatekintést?
Azért, mert ami akkor kellemetlen volt, mára már látható, hogy a lehető legjobbat hozta...
Tehát, ami elsőre "ellenségnek" látszik, az egyáltalán nem biztos, hogy az – a MAG-unk szempontjából!! Mert SOHA ne feledjük: az ÉLET NEM KINT, hanem BENNÜNK ÉL.
Ennek felismeréséhez "kellett" a Nibiru... hogy LÁSSUK: MI A LÉNYEG?
Hogy hol van a LÉNYEG? KI egyáltalán a "LÉNYEG"?? Ki és MI az a LÉ, az ÉN, és az ÉG?...
Így aztán teljesen mindegy, hogy ki mit él meg Ausztráliában vagy akár a szomszédban – egyetlen egy a lényeg: ÉN MIT ÉLEK és HOGYAN TEN-MAG-omban??

A mai nap kimondottan arról szól, mennyire tudjuk HELYÉN kezelni a dolgokat, a történéseket, az ÉN és a KÜLVILÁG viszonyát?
A belső MAG-tisztuláshoz soha nincs késő – hisz nincs olyan, hogy "késő". 

Napunk angyala ma METATRON, aki a "FONTOSSÁGI SORRENDEKRE" hívja fel a figyelmünket.. Anno, az üzleti életben tanultuk, hogy vannak a FONTOS és SÜRGŐS feladatok. A SÜRGŐS ÉS FONTOS, a "csak" sürgős és a "csak fontos" dolgok. Nekünk kell átlátni, mi melyik kategoriába tartozik és eszerint eljárni.. Ha így teszünk, akkor mindenre jut elegendő időnk...
TEN-MAG-unkat illetően is fel tudjuk ezt a sorrendet állítani: mi fontos? A "szolgálat", a mások kedvében járás, a mások kívánságai és érdekei, vagy az, hogy NEKEM MAGAMnak mi a jó?
És MI a JÓ egyáltalán?
A BELSŐ ÖRÖM-LÉT....
Ha még nem lenne meg, akkor megint kapunk lehetőséget a TISZTÍTÁSRA..
SENKI által ne hagyjuk a BELSŐ BÉKÉNKET, a BELSŐ ÖRÖMLÉT érzetét elvenni.
A másik "továbbáll", mi meg "maradunk magunknak"...