2023-04-24

                            MOTTÓ: TENGELYBEN ÁLLNI 

Tegnap előtt írtam, hogy az Újhold felütése az "ÖNTS TISZTA VIZET A POHÁRBA" üzenetet hozta. A zavaros vizet azonban csak az előző hónapban begyakorolt LÁTÁSMÓD váltás által lehet megtisztítani – épp a SZÁMOKKAL "kísért" húsvéti misztérium megélésén keresztül..
Oly tökéletesen vezették le és át a jézusi átlényegülést, aminél többet kívánni sem lehet...
Aki érezte, meg is élhette.. Hogy aztán ÉRTSE is mindazt, ami a TEREM-T-ésen túlról ered-Ő....
Tehát, a látásmód váltás NEM AZT JELENTI, HOGY MOSTANTÓL A SAJÁT SZÁMBA TOJOK ÉS HOMLOK EGYENEST AZ ELLENKEZŐJÉT ÁLLÍTOM ÉS TESZEM MINDANNAK, AMIT EDDIG HANGOZTATTAM ÉS TETTEM!! Van aki ÍGY éli meg a váltást – de ezt röviden és EGY-SZER-űen JELLEMTELENSÉGNEK nevezik. A jellemtelen ember módszere az övön aluli ütés, majd feltartott kézzel úgy csinálni, mintha semmit se tettem volna, sőt, eljátszani a sértett felet....
Ugyanakkor mégiscsak "IO"-k az ilyen helyzetek, mert egyrészt nem véletlenül jönnek létre, másrészt tökéletesen KI- és ÁT-mossák a SZEMÉLYES TERET.
Már régóta mondom: Jupiter barátunk aktív, mindenkit megdolgoztat és aki NEM HITELES, arról bizony lerántja a leplet és rendezi a KAPCSOLATOKAT, hisz a "jövő JÖVŐ" TISZTA, rendezett kapcsolatokat kíván, úgy BENT, ahogy KINT is.
És bizony egyre-másra látható, melyik király meztelen...

"Kicsiben" és "nagyban" egyaránt így van ez. Kérdés csupán, hogy mit tekintünk kicsinek és nagynak. Mert egyáltalán nem biztos, hogy az a nagy, amit annak titulálnak mások – mint pl a politikai színteret. Az EGY-ÉN-nek valójában a SAJÁT SZEMÉLYES TERE a "nagy", hisz az bír számára JEL-ÉN-TŐ-séggel... Tehát ami ott történik, az befolyásolja saját létminőségét és nem az, amit köréje kivetítenek..
A LÁTÁSMÓD váltás még azt is jelenti, hogy a LÁTOTTAKAT, vagy helyzeteket, amik VELÜNK történnek, más szemszögből, alapvetően egy TÁGABB szemszögből próbáljuk értékelni.
Ez a spirális úton való FELFELÉ haladás. A hegyen felfelé az út keskenyedik és "szűkül" – mégis a PERSPEKTÍVA, a horizont meg KITÁGUL. Ez az "egyre beljebb, egyre feljebb" útja...
Ahogy feljebb érünk, meglátunk olyan RÉSZLETEKET is, amik addig takarva voltak. Meglátunk olyan összefüggéseket is, melyek nem voltak addig a látómezőnkben...

Tegnap az alábbiakat írtam a napi konstellációk alapján:
"Ahol eddig problémák voltak a kapcsolatainkban, azok most rendre rendeződhetnek...
Új irányba terelődhetnek. "FEL"-javulhatnak, átalakulhatnak... De eközben mi azért NE veszítsünk a TARTÁSUNKBÓL (7.44...) Nem úgy kell bárminemű kapcsolatot rendezni, hogy engedünk a másik erőterének, mondhatni nyomásának. NEM. Az ilyen egypólusú viszonyoknak nincs hosszútávú sikere, előbb-utóbb borul a bili... Ha a mi értékrendünknek nem felel meg MÁR valami, akkor el kell engedni. Vagy nincs közös platform. Nincs megegyezési lehetőség."

Mondhatni "bingo" – pontosan ez történt....
És még fog is történni, ugyanis a konstellációk egyelőre még tartják magukat ma is és még 1-2 napig..
Egy biztos: a TENGELYBEN maradás, az ÁLL-hatatosság (és nem az "ÁL"-HAT-ÁS-osság) mindig meghozza a JUTALMÁT. Nem azonnal, de idővel.. A "jutalom" mindenkinek kijár. Mint Holle anyó meséjében: kinek a szurok, kinek az aranyeső. A MAGÁBÓL kiadottaknak megfelelően..
Egyébként Jézus is megsuhintotta az ostorát, mikor a "vámszedőket" – azaz a másokból élősködőket – kizavarta a "templom" TERÉBŐL...
Nem volt ő a maszatoló gerinctelenek, a szavakat kiforgatók "szelíd elviselője".... És ha már Jézus: NEM VOLT MEGVÁLTÓ. Ezt a "titulust" csak a gyilkosai akasztották rá, hogy felmentsék magukat a saját mocskuk vérrel való lemosásának gyalázatos gyakorlata alól!
Megváltás = MAG-váltás.
És ezt mindenki MAGA-MAGÁBAN tudja csak és kizárólag megélni.
A legkézenfekvőbb példázat erre épp a "latrok" esete: egyikük FELISMERTE "MAG(j)ÁT", megértve a jézusi útmutatást, aminek eredményeként Jézus is látta: immár EGY HÚRON pendülnek, tehát EGY HELY-en lesznek. MI a HELY? A HON? A HAZA? Ahol a HELYÜNKRE kerülünk, mert HELYBEN vagyunk – így leszünk "HELYESEK". Aki helyes, az harmonikus, az SZ-ÉP...
Magyar nyelv mágiája – csak érezni és érteni is kell ezt a mágiát... Na meg élni is..

Napunk angyala még mindig ARIEL, aki a BŐSÉGSZARU hozója is, a MERSZ és a bátor SZÁRNYALÁS támogatása mellett ő a "JUTALOM osztója": megmutatja, hogy mely OK-hoz milyen OKOZAT tartozik... (11.22-kor....)
Számok és mag-nyelv: no, ez a kozmosz igazi kódja...

(Kép forrása: internet. Keskehegyi kilátó)