2023-05-21

                                 MOTTÓ: KEZDŐŐDIK....

Hisz 21-e van, az "ÚJ VILÁG" száma... Akkor meg ne is csodálkozzunk semmin...
Ma elsőnek egyébként a TOLVAJ lapja érkezett és magával húzta a HÁZ lapját is (a cigánykártyából). Na, mondom, jól indul a nap, 'SZÓNOM' KELL, hogy legyünk körültekintőek és vigyázzunk az értékeinkre! Aztán persze, módosult az első "ihlet" a többi észköz jóvoltából és hamar a homlokomra is csaptam, hogy dejszen tegnap mi volt az Újhold felütése?
"HALÁL AZ AGYALÁSRA (az ELMÉRE) és "NYITÁS az ÉRZÉKELÉSRE"!
MÁR ITT IS VAN!!
Mert minek a lacafaca, ha mindjárt bele lehet csapni egy jó nagy tenyerest a lecsóba! Hadd fröcsögjön!Tegnap a magam részéről már "lezsibbasztottam" az online csoportomat, ma a pestiek vannak soron – én aztán tényleg mindent megteszek, hogy pucoljam a fejeket... Csak bírják ki az alanyok..

Tegnap mit hallottam még a legfrissebb Bogár-Boros beszélgetésben? Mit mondott Bogár László? Hogy manapság MINDENT LEHET – nekünk kell tudni kiszűrni, mi az igaz és mi az, ami nem... Bumm.. Na tessék! Tehát már nem csak én mondom.. Ők még hozzátették, hogy valamiért nagyon kapkod a nyugat.. Valamit nagyon gyorsan le akar még zongorázni, az emberek torkán lenyomni...Ha ők ketten ezt mondják, leszűrve a gazdasági-politikai folyamatokból, akkor számunkra meg PLÁNE FONTOS az ÚJHOLD ehavi programja az ÉRZÉKELÉS FINOMÍTÁSÁT illetően! Egyre-másra fognak érkezni a TABUDÖNTÖGETÉSEK, a szemöldökfelszaladások, a homlokracsapások, a visszaigazolások... Innentől meglesz a minden napra az egy mese...

De erről tudnunk kell, hogy mindez "sorsszerű". "Tervezett". "Programban van".
Mert IDEJE van a TÉRBEN! Nekünk kell rá felkészülnünk, amihez pedig minden JELET megkapunk. Csak VENNI kell tudni az ADÁST - és ENGEDNI, hogy MEnJEN, aminek mennie kell..
Valami készül a külvilágban, felváltandó a covidot, amivel az ELMÉT és az ELMÉSEKET meg akarják vezetni.
Mára már kiderült hogy igaz volt minden, amire anno felhívtam a figyelmet. Legfőképp a NEM OLTÁSRA! Aki RÁÉRZETT, vette az adást, még ha netán problémái is lettek a munkahelyén, mégis MAG-tartotta tenmagát. Ő járt jól...
Mindez legyen INTÉS arra nézve, hogy ez az egész covid cécó egy nagy ELME-TESZT volt.
Mennyire MANIPULÁLHATÓ a jónép.
Szörnyen.
Katasztrófálisan!
 Hogyan lehet ilyen MEGVEZETÉSEKET mégis elkerülni? Hogyan tudtunk MI kimaradni belőle?
A JELEN LÉT-tel. Az ÉRZÉKELÉSSEL, a belső hangra való hallgatással.
Ami csendes és halk – csak akkor tudjuk meghallani, ha az elme zakatolását le tudjuk állítani. Akiben élő a józan paraszti ész, azonnal reagál a hülyeségekre..
Akiben nem, az meg beveszi a nokedlit....
Hol a KULCS a ZÁRhoz?
Bennünk...

Napunk angyala ma újra JOPHIEL lett, aki a TÜRELEM angyalaként érkezett..Vajon, miért is?..