2024-02-27

                                MOTTÓ: "MINDEN JÓ"

A mai nap szinte minden "észközében" a "9"-es szám jelenik meg, ami maga a BETELJESEDÉSaztán tegyük hozzá a mai nap számát, a 27-t, ami pedig a "szent szövetség" száma, az ideális "PÁR-ság" jelölője, mikor EGGYÉ válunk kozmikus eredendő lénységünkkel.
Már itt "megállhatnánk", de még nincs vége:
 mindezt megkoronázza a mai dátum teljes száma a 19, ami pedig a TELJESSÉG száma, hisz benne van a KEZDET és a VÉG, a "MINDEN JÓ, HA JÓ A VÉGE" kisimító üzenete. 
De ne feledjük: csak annak lehet JÓ a vége, aminek a kezdete is JÓ, hisz a 9-es SEMMIN NEM VÁLTOZTAT! Tehát ha JÓ a vég - akkor JÓ a kezdet is! Olyan a vég-zet, amilyen a kez-det...

Egész létezésünk a 19 körében telik, tehát nem is LEHET MÁSmilyen a létezés, csak JÓ!
Ezt a "JÓT" a SZER ELEME hatja át és működteti, mint az EGYETLEN
 LÉTEZŐ IGAZSÁG a SZER RENDJÉBEN - ami a REND SZERE is egyben. Ha ezt mi nem így érzékeljük, akkor nem a SZER RENDJÉBEN illetve a REND SZERÉBEN van a hiba – hanem a mi "készülékünkben", mely nem a "JÓ"-ra van hangolva.... bármilyen oknál fogva is..

Tegnap este az Outlander sorozatról beszélgettünk a leányommal. Bár én még az 5-ik évfolyamnál tartok, már kezd "túl sok" lenni. Túl sok az ésszerűtlen viselkedés és túl sok, hogy soha nincs nyugalom. Mindig jön valami újabb nyugtalanság, kibillenés, dráma...  Leányom végignézte a sorozatot és ő is attól sokallt be, Claire sorsa kapcsán, hogy AZ ÉLET NEM ILYEN!  Az ÉLET NEM ÚGY MŰKÖDIK, hogy ha TE ADSZ és ráadásul JÓL IS ÉLSZ, mert JELEN VAGY, akkor téged az élet nem hagy békében működni, hanem még inkább elvesz tőled, megtör és meggyötör!
Ez az életszemlélet nem más, mint egy PROGRAM
 A "MÁTRIXBAN"! A "dávid-FÉL-ÉK", mint "FÉL ELEMEK" ÉK-elő programja az URIÁSOK megtörésére, FONDORLAT, MEGTÉVESZTÉS és ERŐSZAK ÁLTAL. Sikerült neki? LÁTSZÓLAG IGEN. CSakhogy egy FÉL soha NEM EGÉSZ. Benne van a FÉL-ben az EGÉSZ - de ha NEM ÉLI, akkor bizony csak egy "FÉL ELEM" marad, akit a "FÉLELEM URAL"...  
A filmek, a sorozatok folyamatosan a "FÉL
 ELEMEK" minőségének a fenntartását szolgálják, hisz világunk urai a "dávidok". Figyeljünk oda: ha IDEGESEK leszünk egy filmtől, a történet szövésétől – akkor hagyjuk ott, mert nem leszünk "JOBBAK" tőle!! Márpedig egy IGAZ alkotás mindig jobbá teszi a nézőjét, hallgatóját!!

Tehát, a JÓSÁG alapvetően MINDENBEN és MINDENKIBEN JELEN VAN. Ez nem más, mint a minden EGY-ÉN-ben élő "NÉ, azaz NŐ". Ha a TAGADÁS, a "NEM" megszűnne és belátná, hogy azt tagadja, ami őt magát is élteti – akkor megszűnhetne minden erőszak és újra működhetne az EGY-MÁS MELLETT ÉLÉS EGy-ÉN-rangú "MI-NŐ"-sége, hisz MI-nd-EN NE, azaz NŐ.
Magyar nyelv mágiája:
 még a tagadásban is benne van, amit tagadnak, hisz a NEM az a NÉ(M), ami az ÉN-EM! Visszafelé olvasva pedig MEN, ami lehet a hím is, a "nemesedettek" nyelvén, de alapvetően a MENE, a MÉNES, a MÉN-esség nem jelent mást, mint a MENETELÉST, a "HALADÁST", a NŐVEKEDÉST. MÉN és NÉM. A nővekedés (a MEN-etelés) az ÉN-bennem van!
"Nincs kérdésem" :)
Egyszerűen zseniális! 
Tehát elmondhatjuk, hogy akár "fekete-fehér vagy igen-nem" teljesen MINDEGY, mert MIND
 EGY!

És ha minderre MAG-unktól MAG-unk által ráébredünk és MAG-unkhoz TÉR-ünk, a magyar nyelv mágiája által, akkor elmondhatjuk:  visszatértünk EREDENDŐ ERŐNkhöz, TEN-MAG-unk "IO"-ságához. 

Napunk angyala RAZIEL pedig miről üzen? "Nyerd vissza az erődet!" 
Nincs kérdésem ...