2024-06-09

                    MOTTÓ: LÉNYEG ÉS LÉNYEG-ÜLÉS...


Tegnap azt írták nekem egy kommentben, hogy a választás nemcsak jog, hanem kötelesség is.
Én pedig azt válaszoltam: ha így látod, még mindig nem érted a lényeget...
Aki nem ÉRTI, hogy mennyi a jelentősége egy választásnak, teljesen az ANYAGBAN van és NEM TEN-MAG-ában.
Ugyanakkor aki nem biztos a dolgában, azaz nem hallja a belső HANG-ját, kérdezze meg az "ész-közöket", hisz ezért vannak. A válaszokat úgyis "Földön kívüli" lény-ege fogja megadni...

Amit mindig eltévesztünk szemünk elől: MIRE VAN HATÁSUNK??
Az EU-s témákra egészen biztosan NINCS. Miért? Mert minden, ami SAJÁT HATÓKÖRÜNKÖN KÍVÜLI, az a mi szempontunkból ELŐRE MEGÍRTNAK SZÁMÍT és MI AZON NEM VÁLTOZTATHATUNK.  
Akkor sem, ha szavazunk. (Na, erre most rá is tüsszentettem 😎👌 )...
GOndoljunk csak vissza a forradalmakra? Hova vezettek? Vérhez és erőszakhoz. Mert a forradalom mindig ERŐSZAKKAL akart változást. IDEJEKORÁN. Pedig minden változás beérik, mikor IDŐ és TÉR EGY-beÉR. 
Amikor saját életünkben AKARATTAL, ERŐVEL akarunk valamit megszerezni, mit érünk el vele?
Semmit. Ellenben ha ki tudjuk várni a "MI IDŐNKET", minden úgy megy, mint kés a vajban...

Nem győzöm újra is újra felhívni a figyelmet arra, hogy LÁSSUNK és ÉRTSÜNK, hogy tudjuk, a LÉT, pontosabban a LÉTÜNK, MIKÉNT MŰKÖDIK!
Amikor mi ide "beérkezünk" puszta popónkkal, akkor KÉSZ PROGRAMMAL ÉRKEZÜNK.
KÉSZ külsővel, kész sorsúttal, kész küldetéssel, melyet NEM ITT a genetika, a teremtett világ keretében alakítunk ki, meg "változtatunk meg tudati forradalommal", hanem AZON KÍVÜLRŐL, ELŐRE eldöntve "hozzuk MAG-unkban magunkkal". Magyar nyelv mágiája: csak FIGYELNI kell és ÉRTENI, minden benne van TELJES EGY ÉRTEL-műséggel!
Itt, az anyagban CSAK megéljük mindazt, amit eldöntöttünk. A HOGYAN az a "szabad akarati" tényező, amire EMBERBŐRBEN befolyással lehetünk. 

Tehát beérkezünk egy világba. MÁR MEGY? Igen. Van dógunk vele? NINCS. Hogyhogy nincs? Hát úgy, hogy MEGTANULJUK, BELETANULUNK ELMÉNKKEL, EMBERI LÉNYSÉGÜNKKEL. És NEM A TUDATUNKKAL. A TUDAT ahhoz a dimenzióhoz, ahhoz az EMLÉKEZEThet tartozik, ahonnan jöttünk.
A MEGÉLÉS pedig abba, amiBE érkeztünk. Ez az ELME, az ÉRZELMEK, a gondolkodás világa.
Van ugye az emberi szerelem és van a MAGOS SZERELEM. Aki megélte mindkettőt, tudja miről beszélek...
Tehát: KÉSZ FOLYAM-ba, FOLYAMATBA érkezünk bele. Ami akkor is HALAD, ha nem vagyunk itt. Tehát mire van CSAK igazán hatásunk? A KÖZVETLEN KÖRNYEZETÜNKRE. Arra, ami BELŐLÜNK FAKAD. Ide tartozik a LAKÓHELYÜNK is, az a közösség, amivel együtt élünk. Ennek MINŐSÉGÉRE lehetünk hatással. De mindarra, ami a közvetlen környezeten kívül esik: NEM.
Van arra hatásunk, hogy mit szavaznak az emberek Hollandiában? Vagy netán Dél-Amerikában? Vagy Koreában? Vagy Peruban? NINCS. Ezért NINCS SEMMI ÉRTELME a GLOBALIZMUSNAK. Egy hatalmas téveszme és "csapda" az emberek megvezetésében.
Minden, ami működik LOKÁLIS. HELYI. BELŐLÜNK fakadó és a HOLDDAL EGYÜTTMŰKÖDVE érvényes.
Vajon miért billentették ki a "holdnaptárakat" és élünk ma egy teljesen abnormális NEM MESTERI és NEM MESTERSÉGES, hanem "MŰVI" naptári rendszerben??
A Hold mindenhol HELYBEN JELEZ. Bárhova utazunk a világban, adott pontján a HOLD mindig CIKLIKUSAN működik. Mindig mutatja, hogy OTT mikor minek van IDEJE a TÉRBEN. Aki hozzá igazítja életritmusát, mindig "HELYBEN" van, "HELYÉN" van, tehát "HELYES" ember....
És nem TÉ(r)-TOVA teve-tova...

A HELYES, HELYÉNVALÓ ÉLET-REND-hez nem kellene mást tennünk, csak JELEN LENNI. Látni és FIGYELNI. Aki figyel, az "LES-EN"- van. Ezért a "LES"-ért nem jár sípszó, sőt! Az jár jól, aki MINDIG LESEN van!
A globalista játszmák a FÖLD JELEN PROGRAMJÁNAK RÉSZE.
A FÖLD, a FÉNNYEL, a TÉRREL-IDŐVEL és benne az ANYAGGAL, egy ZÁRT RENDSZER.
Így van hozzá egy ZÁRT PROGRAM-KÖR is.
"Most" épp az a PROGRAMKÖR van kifutóban, amiben benne vagyunk és épp azért vagyunk itt a MOSt-ban, hogy EZT megéljük, mivel a KEZDETEKOR is ITT voltunk.. Letelt az ideje.. Már csak a "tehetetlenségi nyomatéka" működteti és már csak a "kipurcanására" várunk...
Ez a programkör a FÉL EMBEREK FÉL ELEM-mel működtetett világkorszaka volt. Az "Y" tombolása.
Vele együtt az ERŐ-szak ideje is lejárt, és mindazoké is, akik lehetőséget kaptak a működtetésére.
Elhisszük? Nem? Mindenkinek saját dóga.
Aki nem hiszi, járjon utána....
Legyen LES-ÉN és legyen JEL-ÉN hozzá...

Egy biztos: a LÉ-Ny-ÉG nem KINT van, sem junióban, sem másutt – hanem EGYES EGYEDÜL BENT TEN-MAG-unkban! De hogy ezt meg is értsük, ajánlatos ÁT-LÉNY-ÉG-ÜL-ni... EMLÉKEZNI..
 És akkor TUDNI is fogunk... Nem csak okoskodni...