2023-06-02

                                  MOTTÓ: LÉGY ÉSZNÉL!

EGY az EGY-ben folytatódik a tegnapi nap, csak megint egy árnyalattal más színben: mert az
"EGY-az-EGY-ben" pontosan a 2-est adja ki, csak nem "SZÉT"- hanem "ÖSSZE" viszonylatában.

Létünk és világunk legnagyobb mágiája a 2-es számban rejlik. Ahogy megjelenik, ott megjelenik a KETTŐSSÉG. Kézenfogva a FÉNNYEL. Mert Fény nélkül nincs kettősség. Ahol NINCS FÉNY, ott EGYSÉG VAN. És itt megint beszúrnám, hogy a Fényimádók mit is imádnak??? Pontosan EZT, a KETTŐSSÉGET!! És a számok nem ismerete nem menti fel őket az ostobaságuk – vagy talán SZÁNDÉKOS OSTOBASÁGUK ?? – alól... Mert aki a Fényt kajtatja, az bizony a ZÁRT rendszer kiszolgálója. Magyarul: SZÁNDÉKOSAN ITT TART, nem enged átlépni, ébredni, távozni, TEN-MAG-oddal egységbe térni.
DE!!
Lehet, hogy "Ő" nem enged – de "TE" meg nem vagy senki szolgája és kiszolgálója. Persze, szabad akaratodból bármikor és bármeddig, de akkor legalább tudatosan légy szolga és ne ostobán és vakon!
A mai nap ÚJRA A GONDOLAT lapja érkezett, hozzá még a NAP is a Lenormand-ból. Mondhatom megint, hogy "BINGO"!! Mert miről szólnak így ketten? A FÉNY és ELME LÁTSZATVILÁGÁRÓL!
És mit üzen velük szemben a többi "észköz" és mellettük a "Terembura" is, ahol a NEPTUN kapcsolódik a VÉNUSZHOZ? Mégpedig egy TRIGON, azaz harmonizáló, kiemelő fényszöggel?
Azt, hogy a KIEMELKEDÉS MÓDJA és lehetősége a "NŐ-s-ÉG" felismerésében rejlik és NEM A FÉNY ELMÉJÉBEN! Ami MEGOSZT és nem egységesít.
Egységesíteni a SZÍV TERE tud a TÉR-ben, mely "VISZ". TÉR és RÉT. SZÍV és VISZ. Milyen a RÉT? TÁGAS! És DÚS. BŐSÉGES. Tehát a SZÍV TERE milyen? Mint a VIRÁGOS RÉT, mely a VILÁGOS LÉT – hisz az R és az L hangváltók.
Érthető?
Érezhető?
Magyar nyelv mágiája.....
A SZÍV VILÁGOSSÁGBA VISZ – míg az elme csak BETEKERÍT... Mint tegnap a Gondolat lapján jelezték a FA göcsörtjei...Ne feledjük: a FÉNY ELKÁPRÁZTAT. Csak a "FELE" világot láttatja. Tehát OSZT. KET-TŐ-vé teszi, ami egy, mivel VISSZA-VERŐDIK. Márpedig ami visszaverődik, az TÜKÖR... Ez a TŰ-KÖR, melynek fokán kell átjutnunk: magyarul RÁÉBREDNÜNK a tükör MÖGÖTTI VILÁGRA. De ezt meg NEM KINT kell keresni, múltbéli civilizációkban, hanem egyedül és kizárólag BENT.MAG-unkban...Sokszor elmondtam már – de még nagyon sokszor el fogom mondani, mert: ISMÉTLÉS A TUDÁS ANYJA! Az ISMÉTLÉS ébreszt. LÁTTAT. Viszont a RINGATÓ ALTATÁS – mely ugyancsak olybá TŰNIK, mint egy ismétlés, mert soha nem mond mást – BENNE TART ugyannabban a "HABBAN", ami "olyan mint", csak NEM AZ!!! Mint a sörnél: a habnak sör ÍZE van – de NEM SÖR!! Azt hiszem, minden bajunk lenne, ha csak a habot kellene szürcsölni....

És végül, újra és megint: MIHÁLY továbbra is a kísérő angyalunk, most azzal az üzenettel, hogy BIZTONSÁGBAN VAGY. Miért kell ezt újra és újra (szintén ismétlően) hangsúlyozni?
Hát csak nézzünk körbe! A "KÖR"-be be!!! Mi történik ott? A FÉL ELEM FÉLELEMKELTÉSE. Mindig jusson eszünkbe 2022.02.24-e, mikor kitört a háborúság. Milyen ENERGIÁK érkeztek akkor a TÉR-be?? A legerősebb szerelmetes rezgések... Miért?? Pont azért, hogy ÉREZTESSÉK A SZÍVVEL: NE HIGGY A FÉNYHEZ TARTOZÓ FIZIKAI SZEMEDNEK és LÁSS a dolgok MÖGÉ – mert ott van az IGAZSÁG. Igaz, elrejtve, de ha a LÁTÁSOD ÉLES – akkor ÉLED is, mert látod...
A SZÍV nem csap be.
Az ELME annál inkább...