2023-07-04

                             MOTTÓ: NÁLAD A DÖNTÉS.... 

Ma a "Teremburán" a HOLD a PLÚTÓval fog együttállásba kerülni, úgyhogy erőteljes belső hullámokat élhetünk meg, melyek DÖNTÉSRE fognak "kényszeríteni" minket. Miben?
Egyszerű: KINT vagy BENT?
CSATORNA-LEFOLYÓból veszem a vizet - vagy MAG-om FORRÁSÁBÓL iszom??
Egy biztos, ha ez utóbbi mellett DÖNTÜNK, akkor felszabadulunk. Mi alól? A RAB SZOLGA-ság alól. Mi ez a "rabszolgaság"? A "KINT" világa. A "FÉNY" és annak minden VISSZA- TÜKRÖZŐDÉSE.
A MÁTRIX szellemisége. A VETÍTÉS. A KÖR TÉ FA "TÉ"-je alatti "AL"-világ TEREMTETT világának a káprázata...
Aki "csatornáz", CSAK INNEN hozza a "TÖLTELÉKET", még ha "égi tudattal is kapcsolódik".
Ez mindig is így volt, mert ez a metódus CSAK egy adott tudatszinthez köthető..
A new age "teremtményei", "égi tudatai", "szentjánosai", meg "kapitányai" az ilyen tudatúakat szólítják meg és teszik őket csatornává... Egy "Világszellem" alakjában "keresi" azokat, akik "meghallják őt"... És akiket megtalálnak, őket "felkérik" csatornának!!! Aztán rajtuk keresztül hintik a hamis próféciákat, ígéreteket - a velük összecsengő hasonló tudatúaknak!
Ez a tömeg-hipnózis..
Aztán vannak olyanok, akik MÁSOK GONDOLATAIT veszik le és adják tovább a sajátjuként, rigmusba szedve és úgy tálalva, hogy ez magukból fakadó, maguknak szóló írások, ők nem tanítók".. Aztán meg Tsz/2-ik személyben mondják, hogy mit kell tennetek.. Vannak jópáran ilyenek..
De minderre már évek óta folyamatosan hívom fel a figyelmet. Nem is vagyok népszerű a szemfényvesztők köreiben... Azt is elmondtam, nem is egyszer, hogy a KISZŰRÉS csakis a "ZSIGERI" MEGÉRZÉSSEL LEHETSÉGES! ELMÉVEL soha, mert épp azt ETETI!!
Aki "felhangolt", az mindig MEGÉRZI, hogy hol van csúsztatás, hol hamis a dal, hol hamis maga a dalnok... AKi ÉRZI, az ÉRTI is. És ha már ÉLNI is tudja, akkor pedig eljutott a HEGY OROMRA, a TEN-MAG-ával való EGY-ségbe.. Ami maga az ÖRÖM-LÉT.

A ZSIGERI részünk SZERVEZETÜNK KÖZPONTJA. A "BEL"-VILÁG..Itt van az ÁTFORDULÁS, a LE és a FEL "csereberéje".. Az adás-kapás. A "visz és hoz"... Mi irányítja ezt az átfordítást? A SZÍV.
Ő visz. Ő Pumpál. Együttműködve a LÉG-áramoltató tüdővel – SZERV-szinten.. A LÉ pedig nem más, mint információk halmaza.
Egy valami nem mindegy, hogy a BE-KERÜLŐ információ milyen HANGoltságú! Milyen a REZGÉSE? És hogy honnan vétetett?
Rengeteg a hazugság, a tudatos megtévesztés. Napjainkban pedig gátlástalanul tombol, hisz el lehet mondani, hogy ha évezredeken keresztül lehetett fenntartani az atyaisten képet, hozzá meg az asztrológiát, vagy a beavatások rendszerét, vagy később a humanista, anyagelvű gondolkodást, aztán a darwinizmust - akkor a jelenkorunk "hamis igéi", mindennapos ármánykodásai már csak hangyapiszkok az összesütögetett torta habján...
 A hamis tanokat és hamis igéket, mint tudjuk, azért lehetett fenntartani ilyen sokáig, mert erre "engedélye" volt a működtetőknek egy "világkorszak" erejéig. A FERDE SÍK, a FERDESÉG, a FERDE ÉG idejére. ENNEK azonban MOST JÁR LE az IDEJE a TÉR-ben és szépen minden a HELYÉRE fog billenni... Lehet, hogy egy nagy "robbanással" – de lehet, hogy fokozatosan...
Egy biztos: a JÉG TÜKRE , a TÜKÖRJÉG összetörik. És aki ebből nézte eddig a világot, annak a "KÉPE" bizony be fog törni....

Viszont ferdeség ide vagy oda: az EGY-ÉN FELELŐSSÉGE saját DÖNTÉSEIBEN soha nem változott és nem volt más, mint most!

Ma JEREMIEL érkezett, a SZÁM-VETÉS üzenetével. Nos, ennek a SZÁMVETÉSNEK sokkal de sokkal mélyebb értelme van, mint a "sima" elszámolás...És nem véletlen, hogy a SZÁM = SZÁM-mal...
Mert azzal kell el-SZÁM-olni, ami kimegy a SZÁM-on..Jézus is erre intett. Tehát nem abban van a lényeg, hogy húsevő vagy vegán: nem oszt és nem szoroz. Milyen a LELKED? MELYIK SZÁM rezgésében vagy? És annak is melyik OLDALÁN??
A DÖNTÉS jogát senki nem veheti el tőlünk és senkire nem ruházhatjuk át.
A felelősségvállalás minden kiejtett szóért SZÁM-onkérhető. És ez JÓ.
Tehát RAB-IGA KINT – vagy IGA-Z IG-E B-EN-T?..