2024-02-29

                         MOTTÓ: A SZARKA MEG A FARKA.... 

"Tartani a JÓT a "IO"-ban" – volt tegnap a tömör üzenet, és természetesen nem véletlenül.
Ugyanis "megrázták a zsákot" és most mennek a megborulások mindazoknál, akiknél a "JÓ A IO-ban" még nem volt stabil.
Egyre másra látom és kapom a visszajelzéseket az eltévelyedésről, a kibillenésről olyanokról/-tól is, akik pedig már úgymond jártassággal bírnak az átlényegülésben... Igen, gondolták ők..
És itt jön a "szarka meg a farka" a képbe...
Vannak, akik azt hitték magukról, hogy ők már a "hejehuja vigalom, habos fánk a jutalom" táncát járják és már érezve tudják a tutit és élik is. Jah... Ilyenkor érkezik a zsákrázás és a kedves delikvens már azt sem tudja, merre az arra, az előre vagy a hátra...
Mindez miért? Azért, hogy ne essen bele a "tutira tudom a tutit" hatalmas csapdájába!
Nagyon RÁZÓS a kibillenés – de tudni kell: minden értünk! Többen akarnak már "OTT" lenni, már "azt hiszik, hogy - pedig dehogy"... Ilyenkor jön egy álom vagy egy olyan élmény, ami megráz és felráz az illúzióból és EMLÉKEZTET: tudd, hogy mire vágysz és hol tartasz! Megráz, hogy megmutassa, milyen ERŐVEL akarsz "packázni" – amivel MÉG NEM TUDSZ ÉLNI, mert NEM ISMERED. A vak ló, aki teljes erővel nekimegy a falnak, nem biztos, hogy bátor volt, hanem sokkal inkább hülye...

Két hete ugye én is az asztal alá pördültem álló helyzetből, aminek részleges izomszakadás lett az eredménye. Az én kérdésem is az volt: DE MIÉRT??? NEKEM???? Mivel szolgáltam rá???Nos, csak 2 hetet kellett várnom, és pont annak a tanfolyami napnak a végén, amelyiknek az első napján megesett a nagy eset, megérkezett a válasz is. Le is fagytam tőle – persze jó értelemben.
Amikor elakad az ember szava, mert tudja, hogy most "talált, elsüllyedt"... Ráadásul teljes összecsengésben a már jó ideje bennem élő érzettel, hogy valami változni fog a tudás és tanítás terén... Valami megnyílik, amiről beszélni KELL... Majd.. Nos, egy kedves tanítványom mesélte, hogy mikor elkezdett foglalkozni "Sánta Kata" (alias Szíriusz) EREDENDŐ mibenlétével és szerepével, kificamodott a bokája... Aztán engem is belevont a témába, nekem meg az egész lábam "látta kárát".. Miért? Mert aki a "SÁNTASÁG MIBENLÉTÉT AKARJA MEGTUDNI, ANNAK ÁT KELL MENNI A SÁNTASÁGON"... (És ez NEM az a minőség, amivel G.Á. foglalkozik.... Csak hogy senkinek ne jusson eszébe, keverni a kettőt...)

2023 augusztusában a Szíriusz helikális felkelésének napján az volt az "évi üzenet", hogy
"NE A MÚLTTAL FOGLALKOZZ, HANEM AZ EREDETTEL"! Vissza a VÉN ŐSI MI-NŐ-s-ÉG-be....
Én a magam részéről elmondhatom, hogy eljutottam a "MI" EREDETÜNK érző értéséhez, csak egyet nem értek még: MIÉRT TÖRTÉNT EGY vagy inkább "A" KIBILLENÉS? Azaz mitől lett Kata SÁNTA, ami a Föld tengelyének kibillenését is eredményezte?....
Mondják, a kérdés akkor születik meg bennünk, amikor a válasz is kész. Csak nekünk is készen kell állni a befogadására... Részemről a "szerencse" ...

Mostanság vannak, akiket "jegel" a jósorsa. Leállítja, nem engedi tovább.
Természetesen SAJÁT ÉRDEKÉBEN.
Pont azért, hogy ne ragadjon bele egy bizonyos tartományba, azaz látás-és értésmódba, különösen most, a "megveszekedett" külvilági játszmák idején. Nem könnyű megérteni, hogy "fekete-fehér, igen-nem, teljesen mindegy, mert MIND EGY".Tegnap előtt nem véletlenül taglaltam a "NEM" szócskát: mert pontosan a "NEM" szócska mutatja, hogy bármennyire is tagadó, akkor is benne van az EREDENDŐ, amit tagadni akar. Tehát KÉPTELENSÉG BÁRMIT IS TAGADNI, mert ELEVE NINCS TAGADÁS... Csak mint ILLÚZIÓ... És aki a TAGADÁS ILLÚZIÓJÁBAN ÉL – az bizony megreked a saját maga VAKSÁGÁBAN.
Mi a tagadás illúziója? A "hymség felsőbbrendűsége", az ő "élettagadása", a ROMBOLÁS SZELLEMISÉGE. Amiért mégis érezzük és megszenvedjük, az az IDŐ LASSÚSÁGÁBÓL adódó, ami az anyag természetével jár együtt. De ha SZELLEMÜNKBEN felül tudunk ezen emelkedni, azaz FELÉBREDTÜNK az ILLÚZIÓBÓL, akkor már egészen MÁSKÉP-P éljük az életünket, tehát ELMEGYÜNK minden olyan minőség mellett, amit még a tagadás táplál.
Együtt élünk a KÜLVILÁGGAL – de NEM BENNE.
Nagy különbség. Ide kell eljutni. 

És PONT EZÉRT rázták meg a zsákot, hogy ne tévesszen meg bennünket a réseken beszűrődő fény, hanem találjuk meg a KIJÁRATOT, a ZSÁK SZÁJÁT, hogy kiLÁBAL-hassunk belőle.
Ehhez kell némi erő és FELVÁLLALÁS – ezért érkezett ma ARIEL ereje támogatónak.
Mert aki mer, az nyer...
És akkor már bírja a szarka farka...