2024-01-18

                                MOTTÓ: "ISTENI-S-ÉG"...

Ma "ISTENI" HANG-ulat mutatja magát a TÉR-ben, ami a "Teremburán" is látható lesz: mégpedig egy JUPITER-HOLD együttállásban, ha tiszta időben lesz részünk.
Ez az együttállás azonban most egy háromszög egyik sarka "csupán", a másik kettőt most nem láthatjuk, mivel a háromszög csúcsán álló Satana épp lenyugszik a horizonton, a másik "talpat" pedig, a Tejút előtt haladó MERKÚR adja, aki jelenleg csak a másik féltekén látható.

Ez a háromszög most tényleg egy "ISTENI" háromszög, mivel CSAK a TEREMT-NŐ-I minőség van JELEN BENNE! HOLD és JUPITER eleve két "női" bolygó. Satana szintén, a Merkúr pedig NEM AZ, akinek ma ismerjük, hanem a "KORONÁS VÉNUSZ", akinek a koronája a MAG-ZATA...
(lsd MADONNA-szobrok). Az ANYASÁG mindig az "ÚJ ÉLET", ÚJ LÉT ÁTADÁSA, ÚTRA INDÍTÁSA..."CSAK" most KOZMIKUS SZINTEN.
De ez a KOZMIKUS SÍK JELEN VAN... ÉS aki JELEN van – mindezt ÁT is ÉREZHETI.
Mert ez már a "jövő JÖVŐ mintázata" – ami eddig is itt volt, de ahogy egyre szélesebben SZÉT-TERJED, úgy válik egyre "tapinthatóbbá" és nyílvánvalóvá mindazok életében, akik ERRE FELHANGOLÓDTAK...
Az átalakulás minőségi változását egyre nehezebb szavakban kifejezni, lassan már CSAK ÉREZNI lehet...
Tegnap előtt emlegettem, hogy az utóbbi napokban többen "megzuhantak", feljöttek problémák, súrlódások, emberi konfliktusok, belső szorongások, félelmek..
Van, aki "bele is betegedett" – tehát a probléma minősége megjelent azon a szerven, ami az elhangolódás EREDŐJÉHEZ volt kapcsolható. Pl. nehéz légzés, mert nehéz a kommunikáció, mert sok a benyelt múltbéli sértődés vagy félelem vagy bántás; aztán felfújódás, gyomorsav vagy látászavarok... és még lehetne sorolni, de egy közös nevező van a sokféleségben: az ÁTMENETISÉG. JÖN ÉS MEGY. A tünet tényleg elTŰNIK, mert nem tartós, hisz nincs tartós probléma, viszont van annyira "markáns", hogy JELEZZEN, hol van RENDEZNIVALÓNK.
Ha TUDATOSAK vagyunk a helyzetre és felismerjük a folyamatot, hogy miben vagyunk és ebben mi miért történik, akkor a megértés ütemével együtt múlnak a tünetek és TÉRÜNK MEG a belső REND-ünk egységébe, harmoniájába..
Vannak, akiknek bizonyos tünetek már azt az ÁTHANGOLÁST jelzik, ami a "jövő Jövő"-ben való működéshez kapcsolható. Hogy ABBAN MILYEN SZINTEN fog megnyílvánulni...
Mit fog KIADNI magából? De legfőképp HOGYAN..Ez egy teljesen ÚJ dolog... Vagy "tünet"...
Egy biztos: egyre izgalmasabb, és egyre JOBB IDŐKET kezdünk élni!! Még akkor is, ha a külvilág MÁST MUTAT(-NA)! Nem szabad HITELT ADNI neki!

Tegnap volt nálam egy régi kedves ismerős, hogy rákérdezzen, mit hoz számára az új év, mert már elég lendületesen indult. Mondtam neki, láttam a facén a posztjaiban... Kérdeztem, hogyan történt mindez? És mesélte, hogy egyszercsak kapott egy telefonhívást, hogy nem vállalna-e el egy feladatot egy csapatban külföldön? Sok ideje nem volt átgondolni, azonnal rábólintott. Ugyanis eszébe jutott, mit mondtam neki tavaly, hogy ami jön, azt fogadja el. de semmibe ne kezdjen akaratból!. Nos, az ajánlat remekül bejött, jól keresett, most jött haza. De már itt van a következő lehetőség és újra külföldre és újra nincs ideje gondolkodni... Ezért akart velem kártyát húzatni... Csakhogy én meg visszakérdeztem: tényleg kérdés a kérdés?? Érzed, hogy JÓ LESZ? "Igen".
Akkor nincs más dolog, mint MEGÉLNI, MEGCSELEKEDNI. Pont...
Egyébként magam is így "jártam" saját magammal: eddig minden évben csináltam magamnak születésnapi "lehívást", mit ígér a következő évem? Most jött először az érzet, hogy NEM KELL kártya. MINEK? Úgyis "IO"-ság van, akkor meg nem kérdés, hogy ami LESZ az JÓ LESZ!
Vasárnap "megkaptam", hogy ha "félni akarsz, nyugodtan féljél" – de ez SEMMIT NEM BEFOLYÁSOL a TÉNYeken és a LÉNY-egen... Ennyi..

Napunk angyala Mihály, aki a BIZTONSÁGTUDATRA segít ma minket felhangolódni, hisz ha tudva tudjuk, hogy minden "IO", akkor miben is lenne bármi kétségünk? Miért aggódnánk, hogy bármilyen kérdéses helyzetünk ne oldódna meg, mikor minden mindig a lehető legjobban megoldódik?
Pláne MOST??!! Figyeljünk és legyünk figyelmesek... És nyugodtak. És stresszmentesek...
"IO"-SÁG VAN!
Nem is akármilyen...