2024-03-22

                       MOTTÓ: MAG-UNKHOZ TÉR-ÉS..

Bár tegnap írtam a Napfordulóról, magát az indulást MA jelzik az "ész-közeim".
És meg kell jegyeznem: teljesen IGAZUK VAN, hisz minden "állás" 3 naig tart..
Előtte 1 nap, maga a napja és utána 1 nap – hisz létünk a 3-asság Rendjében működik.
Tehát, maga a Napéjegyenlőség 19-20-21-én tartott, és majd ma, 22-vel indul el TÉNYLEGESEN a "BEÉRÉS" lendülete...
Ugyanez a 3-asság érvényes a napfordulókon túl az ÜRESHOLD és a TELIHOLD idejére is!
Úgyhogy figyeljünk oda és legyünk TUDATOSAK a JELEN-s-ÉG-ekre..
És ha már "tudatában lenni"... 

Azt tapasztalom egyre-másra, hogy aki NEM HALAD, az LEMARAD.Ezt a kijelentést, amíg az üzleti életben dolgoztam, teljes szívvel gyűlöltem, mert egy kívülről rám erőltetett tempódiktálásnak éreztem. Egyébként az is volt és aki engedett neki, azt bizony bedarálta. Én behúztam a kézi féket, mert ha az ember nem teszi meg, az élete, az egészsége, a családja látja idővel a kárát, ahogy a környezetemben volt alkalmam meg is figyelni. Számomra nagyon jókor jött a váltás, a legjobbkor szálltam ki. Igaz, a körülmények is hozzásegítettek, mivel minden ebbe az irányba terelt, és mindez "véletlenül" tökéletes összhangban a számok 9-es ütem-rendjével, hisz épp 2016-2017 volt egy nagy lezárás-nyitás forduló - sokan másoknak az életében IS...
Tehát, az üzleti életből nyugodtan ki lehet szállni.
Viszont a BEFELÉ-FELFELÉ IRÁNYBÓL NEM!
Aki MEGÁLL EZEN az úton – megreked egy bizonyos frekvenciában és ez a szint bizony "megeszi".

Azt tapasztalom, hogy azok a tanítványaim, vagy olvasók, vagy követők, akik kiszálltak, szinte mind megakadtak a spiritualitásnak, és ebből fakadóan az ÉLET ÉRTÉSÉNEK, egy SÍKJÁN.
Miért?
MERT NEM FORDULT ÁT A GONDOLKODÁSUK!
Mindig mondom, lehet anélkül a tudás nélkül élni, amit átadni igyekszem. De a GONDOLKODÁSMÓD, a LÁTÁSMÓD MEGVÁLTOZTATÁSÁHOZ elengedhetetlen.
Aki EL-marad, az LE-marad. És tényleg...
Mert látni, mit csinálnak.

"Fénykódokat hívnak le", vagy beállnak a "sárkányok bandájába", mondván, "Boldogasszony állata is sárkány volt", vagy egyszerűen átvesznek és tovább terjesztenek IDEGEN TUDÁST, legyen az amerikai vagy indiai; elemzéseket Jézus vagy épp Buddha tanításairól, és "szórják a Fényt" nyakló nélkül... És még lehetne sorolni a torz irányzatokat..
Ilyenkor csak csóválom a fejemet, hogy milyen döbbenetesen nyílik a szakadék a "haladók és maradók" között..
Ezt nem azért mondom, mert hogy "ÉN" tudom a tutit (bár miért ne :))...hanem azért, mert ezen az úton EGYÜTT HALADUNK!! Egymásnak "dobáljuk a labdát", az inspiráció, a gondolatébresztés teljesen KÖZÖS MUNKA! Rengeteg ötletet, gondolatot, rávilágítást kaptam/kapok az olvasóktól, követőktől, tanítványoktól, akiknek az én gondolataim adtak egy ébresztést, amire aztán nekik érkezett egy válasz, amit nekem visszaáramoltattak, mely válasz megint engem lökött tovább egy MAGOS-abb összefüggés meglátására - amit aztán természetesen én újra visszaáramoltattam...
És ez így halad egyre FELJEBB és EGYRE BELJEBB egy FELFELÉ KÍGYÓZÓ SPRIÁLMOZGÁSBAN...
ÍGY jön létre egy igazi KÖZ-ŐS-ség...

A "ZÖM" pedig EGY SÍKON megrekedve KERING KÖRBE-KÖRBE – még akkor is, ha a "világszellem" azt üzengeti, hogy mi mindnyájan csillaglények vagyunk és már nincs számunkra karmakör, csak szeressük egymást gyerekek... Csodásan hangzik? Hát persze – mert a MÁTRIXNAK is megvan a saját maszlaga. És az ilyen "üzengetések" MIND MASZLAGOK. Ezeket MÁR ÉREZNI KELL TUDNI!!!

Aki HALAD az EGYRE BELJEBB-EGYRE FELJEBB útján, annak bizony ÉL-ESEDIK, azaz egyre inkább ÉLŐVÉ VÁLIK az ÉRZÉKELÉSE...
Ha már ÉL-es.. és ÉL-és...
Van a magyar nyelvnek egy olyan "osztályozó" csoportja (nem jut most eszembe a nevük, pedig megvettem a könyvüket is, igaz, "csak" elolvasni nem tudtam), akik az "ELEM"-"ALOM" kettősségre bontják a szavakat és az értelmezést.. Szerintük a "SZER" egy "ESZKÖZ" és nem egy "ELEM", és hogy a "SZER ELEM" ilyen szintű tagolása teljesen hamis. Mondják ők mindezt a Szűcs Cecília videojára, amire én meg azt mondtam (az összes kommentemet törölték), hogy előadása egy ÉRZÉKELÉSMENTES SZÁRAZ AGYMUNKA, mert ő SEM ÉRZI (többek között) a "SZER" valódi TARTALMÁT, JEL-ÉN-tését!!! Bár egy kommentelő hozzátette, hogy a "szer-elem az 5-ik elem", amivel szinte fején is találta VOLNA a szöget, ha tudná, hogy mit jelent az 5-ös szám...

Tehát elmondható: TELJES A KÁOSZ a RÉSZTUDÁSOK és FÉL-reértelmezések halmazában.
Aki NEM HALAD, aki nem hajlandó ÉREZVE ÉRTENI, hogy mi a NYELV-SZÓ-SZÁM összefüggése, akár tetszik, akár nem, BERAGAD. LÁTHATÓ és TAPASZTALHATÓ!
Hiába hivatkozik netán arra, hogy bezzeg a Kék vér könyvekben minden szó igaz – NEM IGAZ!
Erre egyre-másra ráébredhet mindenki és BÁRKI, aki hajlandó haladni az EGYRE BELJEBB-EGYRE FELJEBB útján.
HA a massza annyira tökéletes lenne és nem a KÓVÁLYGÁS felé vinne el, közben azt hangoztatva, hogy mindenkinek meg kell hagyni a saját hitét – akkor nem lennének tele pszichés, meg testi problémákkal! Akkor nem kellene állandóan a múltat kutatni, az ősök életét feltárni, mivel képtelenek a JELENben élni és létezni. Vagy tán nem dolgoznak a kezük alá azok a fránya sárkányok, ha már a "sárkány évében" járunk???

Na meg ez is, a SÁRKÁNYOK.
A sárkányokat KONKRÉT "ÁLLATNAK" tekinteni éppolyan SÜLLYEDT TUDATSZINT, mint a KUTYÁT egyenlővé tenni a Szíriusszal. Azt mondják, most a "sárkány évét" éljük. Tényleg?? Ki mondja?
A kínaiak?? És nekünk AGYAMENT módon követnünk kell a KÍNAIAK éppoly mesterséges horoszkópját, mint amilyen a nyugati??? Ami CSINÁLT és NEM EREDENDŐ??
Megint IDEGEN tudással kell magyaráznunk mindazt, ami egyébként meg "hülyebiztosan" RÁNK VAN ÍRVA és körénk?? Csak nem vagyunk képesek MAGYARUL ÉRTVE LE-és ELOLVASNI?

ÁLLATOKKAL mindig TULAJDONSÁGOKAT, KÉPESSÉGEKET JELÖLTEK valaha a SZIMBOLIKA NYELVÉN.VIRÁGOKKAL pedig TUDATSZINTET..
A kutya, a fehér kutya ráadásul már egy félreértelmezés, mert ugye az a TISZTA (fehér) KÚT ÚT-ja, melynek minőségét meg a TUDAT adja.... A "KÚT ÚTJA"-ból milyen hamar megvan a "KUTYA" hangzás?..
Bár a Kék vér könyvekben az vagyon írva, hogy a SAR KAN az "aranykori helytartó" – azért ez sem igaz teljesen.. A SAR=SZÁR=TENGELY. A SAR lehet akár "arany-kor", ami azonban nem "kor", hanem egy "kozmikus kör", ami 3600 év és ami a Nibiru köre.. Mindez nem mond ellent a TENGELY mibenlétének, hisz a Nibiru is azért érkezik, hogy "TENGELYBE ÁLLÍTSA AZT, AMI KIBILLENT".
Ezt érezzük immár 2021 tavasza óta...
Az égen a "SAR"-K-csillag adja a TENGELY FORGÁSPONTJÁT, ami ÁLL-andó és szó szerint ÁLL.
A SAR-K-csillagról minden BOLYGÓ LÁTHATÓ, tehát "SZEMMEL TARTJA" a mozgásukat.
A tengelypont, a forgáspont mindig az 1 és a 9, a kezdet és a vég.
Közöttük "nyílik ki a világ" (2-3-4-5-6-7-8) – és minő érdekes, ez 7 szám és a Sarkcsillagról épp 7 bolygót tartottak nyílván...
Tehát? Újra egy bizonyíték, hogy a SZÁMOK, a NYELVÜNK és a SZIMBOLIKA ISMERETE nélkül NEM LÁTJUK ÁT és MEG az ÖSSZEFÜGGÉSEKET a MAG-A TELJESSÉGÉBEN!
Valameddig el lehet jutni... De ez a valameddig pont az a szint, ahol a SAR-ból sárkány lesz, ráadásul "boldogasszony állataként".
Eldobom az agyamat... 

Visszatérve a mai "ÉSZ-KÖZ"-ök üzenetére: elindul a MAG-unkhoz TÉR-ésnek egy ÚJABB hulláma a TÉR-ben. A BELSŐ-ben és a KÜLSŐben egyaránt.
Mi a MAG-unkhoz térés? Egy EMELKEDÉS, egy ÉBREDÉS, egy KILÉPÉS a "masszából"..
Ehhez LESZ SZEL (azaz SZÉL), azaz BE-HAT-ás, ami "felkavarja" majd az ÁLL-ó-VIZ-et..
Ami aztán MIND-ÉN-t VISZ...
Visz mindent, ami nem "ÉLETRE-VALÓ"..
Ami ÁL-ságos, ami HAMIS...
Ami RAGASZT, ami megvezet és félrevezet...
Ami ÖNÖS, mert csak önmutogatásról szól... és nem a TISZTA SZÁNDÉKRÓL...


(Még jó, hogy ma nem akartam írni, mert nem volt gondolatom ...)