2023-07-19

                                   MOTTÓ: MI-NŐ-SÉG

A mai nap teljesen véletlenül, kapcsolódik a tegnapi videohoz, a MINŐSÉG és MENNYISÉG kapcsán..A LÁTHATATLAN és LÁTHATÓ viszonylatában... Miért? Mert ma a NAP és a NEPTUN kapcsolódnak, akik közül a NAP a látható – a Neptun pedig a láthatatlan, mivel "látóhatáron túli", úgynevezett "messianisztikus" bolygó, Uranaval együtt. Meg a Plútó is hozzájuk tartozik, de ő már megint más..... A Neptun egyébként meg nem Neptun, hanem NUT, NEFTIL, ő a VIZEK, a "LÉ" áramoltatója... Régi ábrázolásokon ő "adja a "LÉ"-T, az ÉLET VIZÉT, ő a "TEREMBURA", az ÉG, mely LEFEDI a Földet, az anyagot...De mi valóban az "élet vize"? A "szent grál"??
 A megoldás CSAK magyarul értelmezhető: nem más, mint maga a LÉ, ami ÉL. Az ÉL-Ő LÉ.
Olyan, hogy "élet vize", mint fogalom, nincs, mert maga az ÉLET a LÉ-T, ami ÉL, mert LÉ...
Mindig mondom: ha valaki ezt az EGY szót (llletve kettőt – hisz a dualitásban vagyunk, a "tükörvilágban", viszont jól "tükrözi", hogy "ODA-VISSZA"-olvasva EGY, tehát a kétirányúság egy LÁTSZAT), hogy LÉ és ÉL. Aki ezt ÉR-ezve ÉR-ti, az már ÉL-ni is tudja! Mivel BENNE van! És BENT VAN BENNE...
Értjük?
Ráadásul az L és az R hangváltók – tehát ott vagyunk, ahol a "part szakad" ... ahol minden EGY TŐRŐL fakad ..Egy-SZER-űen ZSENiális!!

A másik meghatározó konstelláció SATANA és MARS szembenállása.
Azaz a SORSSZERŰ ÉLETRE KELTÉSE annak a TÉR-ben, aminek IDEJE VAN!
De minek van IDEJE itt a TÉRBEN? Erre CSAK ráérezni lehet... Nem tudunk? Nem megy? Erőltetni nem lehet – de KÉRNI igen."KÉRJ és MEGADATIK". "KOPOGTASS és KINYITTATIK".
Igen...Legyen bármiről szó.
Nem jutunk előre egy témában a munkahelyen? Akkor KÉRDEZZÜNK! Nem kell kínlódni – mindig az egyszerű megoldást válasszuk. Forduljunk olyanhoz, aki kiismeri magát a témában és egészen biztos tud olyan tippet adni, ami minket továbblendít. És ez nemcsak egy munkahelyre érvényes. MINDEN témában, MINDEN területen igaz.
Szeretnénk választ magunkkal kapcsolatban? Húzzunk kártyát. Kérdezzünk! És megkapjuk a választ. (A helyes értelmezés persze megint egy más kérdés.. De ebben is lehet tanácsot kérni).
A DUALITÁS világa az EGYÜTTMŰKÖDÉSRŐL SZÓL és NEM az ellenségeskedésről. Nem a harcról és nem a versenyről. ALAPVETŐEN. Képzeljünk el egy zenekart! Jó is nézne ki, ha mindenki csak a maga szólamát fújná, tekintet nélkül a körülötte ülőkre!!! És ez így van a "való világban" is!!!
Az emberek közössége egy ZENEKAR. Amiben mindenki a MAG-A HANG-SZER-ÉN játszik (figyeljünk a szavak TAGOLÁSÁRA és a mögöttes értelemre!!). Mikor szól SZÉP-en, HARMONIÁBAN a muzsika? Ha mindenki úgy játszik, hogy közben figyeli az IRÁNYT, a CÉLT (karmester) és figyel a saját JÁTÉKÁNAK A MINŐSÉGÉRE! A JÁTÉK hogyanjára!
Mert az egész darabot csakis a MINŐSÉG fogja MINŐSÍTENI.

Mit mondtam a videoban? A MINŐSÉG LÁTHATATLAN. Ugyanakkor minden MENNYISÉGNEK a minőség határozza meg a MILYENSÉGÉT. Egy épület az épület. Pont. De hogy MILYEN? Azt a TERVEZŐJÉNEK a LELKIVILÁGA és az építők tudása fogja meghatározni. Tudunk a minőségre MENNYISÉGGEL HATNI? Szerelemre pénzzel például? Mondják, hogy van az a pénz, ami felébreszti a szerelmet – de én ebben nem hiszek...A Szerelem vagy VAN, vagy JÖN, vagy MEGÉRKEZIK – vagy NEM. "Kicsit szerelmes" nincs. Ahogy "félig állapotos" sincs. Vagy az, vagy nem az. Pont!
Ezért mondom mindig: CSAK A "MENNYISÉG", a TEREMTETT világ teremtett elméje gondolja azt, hogy MINŐSÉGI VÁLTOZÁSHOZ MENNYISÉG KELL! Hát nem!!
A minőségi változás szépen készülődik a LÁTHATATLAN TARTOMÁNYBAN és be fog "ütni", mikor ELJÖN az IDEJE SORSSZERŰEN a TÉRBEN. Mikor SATANA utat nyit a MARS-nak!!

Napunk angyala ma JEREMIEL, a "SORSSZERŰSÉG" angyala.. Hmm.. minő véletlenül...
Miről üzen ő? Arról, hogy "VÉGE A NEHÉZ-s-ÉG-eknek"... Hát legyen!!
Mit üzent tegnap az Újhold? Hogy "HALADÁS" van... Akkor EL-Ő-re!