2023-10-12

                            MOTTÓ: LELKI NYUGALOM 

Ha megvan a BELSŐ IGAZSÁG – akkor megvan a LELKI NYugALOM IS.
Tegnap fogalmazta meg valaki: a "saját igazság" az ELME igazsága. A "belső igazság" a SZÍV igazsága. Mondhatom: BINGO!
Aztán a kitett video alapján megint más azt írta le, hogy már érti, mit jelent a "csak egyszer élünk". Hogy mitől terjedt el ez az eszme és vele együtt a halálfélelem! Egyértelmű: az "üresek" miatt.
Mert ők az "egyszerélők". Ők hozták létre az egyházat is, a "házad-hazád-helyed" mintájára, csak "ALANTAS" szinten... "Egy életed, egy halálod". Az egyház tehát nem más, mint az "üresek" szellemi-hatalmi bázisa!!! A halálfélelemmel való manipulálás tőlük ered és hatékonyan is működik mind a mai napig.. Az "újonnan" jött "new age" sem különb, hiába hirdeti a reinkarnációt és a halál utáni életet, mivel benne van, hogy SOHA nem tudsz kilépni a karma köréből, hisz emberként soha nem tudsz tökéletes lenni, tehát soha nem tudsz MEGVÁLTÓDNI. Ezért kellett Jézus (és keveredik rendesen az ingó a fingóval), aki mindenkit ELŐRE megváltott...
Zseniálisan meg van komponálva a megTÉV-ÉSZ-tés..

Mindez azonban EMBERI TALÁLMÁNY. Az ELME produktuma.
CSAKHOGY "ÉN" NEM VAGYOK EMBER!
És aki EZT ÉRZI, az ÉRTI IS, hogy mit jelent IGAZÁBÓL "örök élet", mit jelent a "MINDENSÉG", a MIND-ÉN-s-ÉG, az EGY-tudat, a NEM-esedés, a NEMEKre való bontottság, az "Y" TÖRT ÉN eleme - ami mindent FEL-ez a DUPLÁZÁS HELYETT. És itt van a "kutya" vagy az "ördög" elásva...
Ugyanis a FÉNY birodalmában, amiben az EGY-ből KÉT TŐ lesz, az nem jelenti automatice a "FELEZŐDÉST"!! Hanem épp hogy a KET-TŐ-ZŐDÉST! (Magyar nyelv mágiája). Ha a KETTŐ felismeri, hogy ők igazából EGYEK, akkor nincs törés. Nincs TÖRT ÉN. Nincs TÖRT ÉN ELEM.
Nincs harc, nincs fosztogatás, öldöklés, elbitorlás, rablás és árulás. "EGY"-üttműködés van, EGY-MÁS-sal, hisz mindkét "TŐ" EGY TŐ. Ez a számok mágiájának és a Fény dimenziójának a mindent meghatározó ALAPJA. HA ezt felismerjük, akkor már ÁTLÁTJUK a működés EREDENDŐ MIKÉNTJÉT.
Csakhogy, valakik "FELEZTEK". Valakik OSZTOTTAK és MEG-OSZTOTTAK. Nem MÁS-OK, mint a TEREMTETTEK.. Akiknek MINDEN MINDEGY – csak nem úgy, ahogy alapvetően hangzik!!
Mindent átfordítottak a FORDÍTOTT oldalra – ami a 12. Ők valóban "FELEZETTEK".
Gondolkodjunk!
Az egyháznak, mely ószövetségi alapú, "egy életem, egy halálom" a tanítása. JÉZUS EZT "törte" meg.. az EMLÉKEZTETÉSEN keresztül, LÉ-ÉK-et verve a befagyott "MAG"-osok befagyott emlékezetébe. ÉBRESZTENI jött a FELEJTŐKET, az ALVÓKAT... Sikerült is, hisz azóta sem lehet őt kitörölni a KÖZ-tudatból! Természetesen igyekeztek a "teremtettek" a tanításait kiforgatni - de aki SZÍVÉVEL LÁT, és hozzá még MAGYARuL is beszél, az TISZTÁN ÉRTI, mert ÉRZI, így aztán nem is megTÉV-ÉSZ-thető...

Az ószövetség miről szól? A MEG-TÖRÉSRŐL.
A TEREMTETT, "legyártott" "Y"-ok egymás ELLEN fordulásáról. A TESTVÉRGYILKOSSÁGRÓL.
Nem ezt látjuk ma is??
Földi László taglalta egy friss helyzetelemzésében, hogy megszűnt MINDEN ETIKAI KORLÁT a háborúban. Nyílt parancs van az öldöklésre. Hogyan lehet ez? Csak úgy, hogy mindkét FÉL ugyanannak a "teremtett" TÉRNEK a két oldala. Ők a "FELEK". Náluk NINCS értéke az ÉLETNEK, mert NEM "ÉL-Ő-K". Emlékezzünk csak!! Mit is ír a biblia? A KÁNAÁNITÁK FÖLDJÉNEK MEGSZERZÉSEKOR?? Írmagjuk se maradjon. Öreget, nőt, anyát, gyereket, BÁRKIT és MINDENKIT le KELL ÖLNI. Adhat ki ilyen parancsot egy "NŐ"? Egy IGAZI TEREMT-NŐ? Egy ANYA? Aki LÉ-T-re hozza a LÉ-ben a TÉR-be a MAGA "FI"-át? Amiről minden Madonna-szobor "megemlékezik"?
SOHA.
Csak egy ÜRES TEREMTETT képes minderre, akinek nincs LELKE, tehát nincs LELKI-ISMERETE SEM! Az IGAZI, EREDENDŐ EMBER AZ EREDENDŐ MINŐSÉGI FÖLDI MÁSA.
A TEREMTETT EMBER ennek a TÖRT ÉN-je.
Jézus azt mondta, "én vagyok az EMBER FIA". Igen. Az IGAZ EMBERÉ. És NEM A TEREMTETTÉ.
A TEREMTETTEK ki is végezték.... Mert azt hitték, el lehet tüntetni egy "ELEVE LETT"-et!!
Csakhogy NEM LEHET!! Ahogy a MAG-ot sem lehet soha. Hisz a TEREMTETT a TEREMT-N-ŐT, mint ELEVE LÉTEZŐT, SOHA nem fogja elpusztítani vagy kiírtani tudni...mert eleve lehetetlen...

Nos, ezért aki "MAGOS", akiben szól az "ÉJ MÉJ-ből fel-ZENG-ő SZÁN-CSENGŐ" hangja, az most hátradől, MAGába TÉR, MAGJA TERÉBE, a BELSŐ BÉKE csendjébe és nyugalmába, és hagyja, hogy a "TEREMTETTEK bezárják a TEREMTETT KORuk KÖRÉT", mégpedig úgy, ahogyan "köll".
Ahogyan meg vagyon írva....
Legyünk TENGELYBEN, mert OTT van az "egyre BELJEBB-egyre FELJEBB" "vonala" és legyen meg TEN-MAG-unkban a HIT-ünk.
Kérdezték tőlem, én mit csinálok, készülődök-e esetleg egy bezárásra? Annyit mondtam, mint Amanediel a "Luciferben": ha jönne az apokalipszis, azt ÉREZNÉM. És ha jönni fog, akkor meg is fogom érezni. És MAJD AKKOR azt teszem, amit köll. Addig is a JELENBEN, a JELEN EGY PILLANATÁBAN tartom a fókuszomat és veszem azokat a "tanításokat" vagy próbákat, amikor MAGOM tesztel: mennyire hallgatok az ELSŐ MEGÉRZÉSRE. Tegnap 3-ból 3-szor "elbuktam", felülírtam az ELSŐ sugallatot. Meg is lett a következménye.. De TUDOM, hogy mikor és hogyan és hol "dumált" bele az ELME. Megvan az ÉRZET, tehát már tudom, hogy legközelebb mire figyeljek. Így tudunk TEN-MAG-unkkal való kapcsolatunkban egyre beljebb és egyre feljebb kerülve egyre IO-bbá válni! Csak figyelni kell és engedni MAG-unk tanításainak..

Napunkhoz ma két angyal is csatlakozott: ARIEL, a bőség angyala és RAGUEL a HARMONIKUS KAPCSOLATOK angyala. De kivel kell harmoniában lennünk? Természetesen SAJÁT MAG-unkkal...Ha ez megvan, meglesz MÁS-OK-kal is, ahol már IO-l működik az EGY-s-MÁS...
NEM "FELES" alapon...