2023-07-05

                                    MOTTÓ: EGÉSZ-S-ÉG...

Mi az egészség? Az EGY-ben LÉT. A LÉTEZÉSsel való EGYSÉG BENNEM és az EGYSÉGBEN való létezés – bennem. Mert alapvetően MINDEN BENNEM – és nem kint.
Ha sérülök – nekem fáj. Ha megbetegszem – nekem fáj. Ha bántanak – nekem fáj. Jómagam azon szoktam fennakadni, hogy mindez oly alapvetően nyílvánvaló és mégsem jut el az emberek tudatához! Ha rálépek a gereblyére és fejbekólint az NEM a gereblyének fog fájni!!
És mégis a gereblyének kell elvinni a balhét....

Tegnap délután még megosztottam egy két évvel ezelőtti videot, SPIRITUÁLIS VESZED-ELEM címen. Mert a spiriveszedelem, az egy valóban veszedelmes ELEM. Melyet sokan ÉLNEK IS - ELMÉBEN...Honnan látni, hogy valaki elmés? Egyrészt lerí róla, hisz minden ott van az arcon, másrészt pedig az életmódból. A spiri ELEM az ELMÉT "támadja" és az ELMÉSEK jellemzője, hogy mindent SZÓBAN, de semmit a tettben. Mármint az ÉLÉS-ben. Az életmódban.. Ezért be se kell kopogni az ajtajukon, ez is LEVEHETŐ. Egy-egy elejtett szóból, megnyílvánulásból....
Mindennek alapja az ÉRZÉKELÉS – mert ez az egy, ami nem "emberi" és így nem manipulálható. Ennek ébresztéséről szólnak a Kék vér könyvek – "vicces" módon épp az ELMÉN keresztül... Érdekes módon, amikor valamit szóvá teszek, hogy pl. mit jelent "égi tudattal" kapcsolódni, hogy mit jelent a "csatornázás", vagy beleállok az asztrologiai jegyekbe, a csillagképekbe, vagy akár a Tarot-ba, vagy a számokhoz kapcsolt csúsztatásokba, vagy a földönkívüli blődségekbe, vallási megvezetésekbe... mindenbe, amiről TUDOM, mert ÉRZEM, hogy MEGTÉVESZTÉS – még SOHA, egyetlen egyszer SEM fordult elő, hogy valamelyik ELMÉS visszakérdezett volna, hogy MIÉRT MONDOD? Mire alapozol? Vagy netán ÉRVEKET sorakoztatott volna fel, amiről lehetne diskurálni. SOHA, egyetlen egyszer SEM! Ellenben minden elmésre jellemzően, azonnal övön alul ütött vissza, és ha ezt az ember szóvá tette, akkor meg mindjárt eljátszotta a sértődött mimózát a követők együttérzésére apellálva és abból támogatást merítve. Hányszor megéltem ezt!
Mivel hasonló a hasonlót vonzza, kommentelők együttérzése meg is adja a kellő energiát: gyűlölködő fröcsögésekben, nélkülözve minden érvet, hozzáértést, tudást, mondhatni a lényegiséget... "Dícsérjük istent és gyötörjük egymást"... - ezt anyám mondta még az egyházra, de az elv továbbra is él, csak most kicsit másképp: "dícsérjük mamát és köpködjük egymást"... Csodás!

Nem változni, nem tanulni, nem ismeretet bővíteni, nem észrevenni a katalizátorokat, nem a megérzésre hallgatni, helyette inkább rágalmazni, meglehetősen nagy "kihívás" a jelenben, mert nagyot durran - visszafelé, a küldőjére... A SZER ELEM erejével VISSZAÉLNI nem lehet büntetlenül...
No, erre kellene ráébredni.
Meglátni végre azt, hogy mikor KI ADJA EL MAGÁT a tudása által hamis prófétaként, és mikor KI ADJA a TUDÁST MAGA ÁLTAL segítőként?
De miért hozom ezt most fel?
Épp az EGÉSZ-s-ÉG okán. Az Egészségnek alapvető kritériuma a SZEM-benézés és a FEL-ISMERÉS és a TISZTA ÉRZÉKELÉS. Kulcsa és kódja a SZER ETETŐ ELEME. 

Most újra kezdtem nézni az Atye ajándéka c. sorozatot... Az 5-ik epizódban (minő véletlenün pont az 5-ikben..) zárul be Atye a barlangba, a NEMRUT hegy belsejébe. Mi történik itt fizikális és lelki, valós és szimbolikus szinten? A MÉLYBE NÉZÉS. A MAG-ába LÁTÁS. Az ÖN-FELISMERÉS..
Az EMLÉKEZÉS megnyitása, melyből elindul a VALÓDI ÉLET ÉLÉSE...
Addig nem tud Atye kijönni a barlangból, míg TISZTÁBA nem kerül ten-MAG-ával...
Amíg NEM kerül SZER ELEMBE saját MAG-jával... Amint ezt MEG-éli, a hegy "kidobja" magából.. Nem kell "ÁSNIA", sem "ÁSKÁLÓDNIA" – MAGÁTÓL minden megoldódik....

Ezt a barlang-bejárást éljük a NIBIRU érkezése óta... Természetesen előtte is, de azóta "szintugrással", egy más minőségű értésben és ÉRT ELEM-ben... Ezért nem lehet visszaélni az erejével...A covid a fizika síkján váltotta ki a folyamatot: aki felismerte, és "bement a barlangjába", azt mostanság már "kidobta" "Nemrut" és élhet EGÉSZ-ként, EGY-ként.. EGÉSZ-s-ÉG-ben...
MÁR KÉSZEN VAN és KÉSZEN ÁLL!

Napunk angyala ma RAFAEL, a gyógyítás, a megújulás angyala. KÉTSZERESEN jelent meg, tehát DUPLA erővel, jelezve a támogatást, a segítséget, a JELEN LÉT-et. A LÉLEGZÉSRE hívja fel a figyelmet Rafael és az egészséges életmódra. Ez utóbbi azonban NEM CSAK az evés-ivás-alvás-mozgás ritmusa. MESSZE NEM!!! Hanem a MÓD, ahogy a LÉTET ÉLJÜK! Ahogy a LÉLEK-kel összhangban vagyunk a TISZTA LÉGZÉS, és SZÓ-VÁLTÁS által..
Ahogy ÉREZVE MEG-éljük magunk létezését...Az összes többi ennek már csak kivetülése...