2023-12-17

                               MOTTÓ: SORS és DÖNTÉS 

Ma 4 helyen is megjelent az észközökben az "ELRENDELTETETT", a "SORS-SZER-ű-s-ÉG" és a "DÖNTÉS" lehetősége. Mindez látszólag ellentmond egymásnak, hisz ha a Sors adott és nem lehet átírni, csupán megélni, akkor hol van a döntési lehetőségünk? Nos, egyrészt a megélés MINŐSÉGÉBEN, másrészt pedig abban, hogy a "KOR-KÖR"-váltás okán ITT és MOST egyszeri lehetőségünk nyílt az ÁT-HANG-olódásra, a "IO"-LÉT éléséhez... Az ITT és MOST-ban..

Mi ez a IO-LÉT? Az ÉLET ALAPMINŐSÉGE. A belső ÖRÖMLÉT, a felszabadultság, a könnyedség, a SZERELMETES, mondhatni "karácsonyi hangulat".
Minden évben alig várjuk ezt hangulatot! Vajon miért?? Mert ki vagyunk ÉHEZVE az ÖRÖMLÉTRE!
És miért épp TÉLEN van karácsony? Mert az "ÉJ M-ÉJ"-E ilyenkor ölel magához. Ahogy anya öleli a BELŐLE FAKADÓ GYERMEKÉT.
Mindenki a Fény születését várja ("papírforma" szerint) – mégis mindenki bekuckózni szeret a csendbe, a sötétbe. Mert OTT VAN NYUGALOM. OTT VAN BÉKE. OTT VAN CSEND.
"Feszültségben nincs létezés" – üzente a Szíriusz 2021 nyarán. Márpedig a FÉNY maga a feszültség. Minden napnyugtakor szétárad bennünk az elcsendesülés és megkönnyebbülés nyugalma és öröme... Vajon véletlen?

Egész évben EGYSZER van karácsony. Pedig BENNÜNK akkor és addig van karácsony, amíg MI AKARJUK. Akkor és addig, míg MEG-tartjuk MAG-unkban....
Mi DÖNTÜNK: hagyjuk, hogy a "KINT" diktálja a tempót és a feltételeket, vagy úgy élünk, szabadon, ahogy MI AKARJUK?
Azt mondják, ez lehetetlen. Miért is?
Ki LÁTJA azt amit ÉN?
KI ÉLI azt, amit ÉN?
KI ÉRZI azt, amit ÉN? Rajtam kívül SENKI MÁS.
Tehát az ÉN ÉLETEMET KI ÉLI? Az "ÉN".
Kinek a békéjét kínálta Jézus? Az "ÉN" békéjét. Ami lehet OLYAN, MINT az ÖVÉ – de mégsem lesz soha ugyanaz. Csak akkor, ha "EGY HÚRON" pendülnek, ha "EGY A HANG-oltság".
Az "ÉNEK" ÉNEKE ugyanúgy szól....

Tegnap kissé meglepődtem, jobban mondva, nem is kissé lepődtem meg, amikor végigfutva a kommenteket megláttam a megosztásokat, különösen a Lenkei videoja alatt.
TÖBB MINT DUPLÁJA volt a Rituálék megosztásának. Mire mutat ez? Arra, hogy MÉG MINDIG A "KINT" A LÉNYEGES és NEM A BENT!!! Még mindig a TESTI MŰKÖDÉS és MÓDSZEREK állnak a fókuszban és nem a BEFELÉ FIGYELÉS.
Ez pedig nagyon lehangoló.
Még az ITT OLVASÓK nagy része sem veszi komolyan azt, amiről olvas....
Így nem lesz KÖZ-ŐS-s-ÉG soha az életben!!!
Illetve lesz, mert MEG VAN ÍRVA: csak épp egy "MAG"-nyi, maroknyi kis társasággal....
Akik méretüket tekintve valóban akkorák mint az almamagok egy teljes almához viszonyítva....
Fontos az alma húsa. Igen, hisz az ETET. Na de a TOVÁBBÉLÉS KÓDJA mégis a MAGBAN VAN!!
ÉS ha van MAG – akkor lesz hús is!
De ha csak hús van és nincs benne mag – akkor bizony abból SEMMI SEM LESZ!!!

A "IO"-mód, a "hús" minősége és mennyisége BELŐLÜNK FAKAD! TEN-MAG-unkból!
Akár elhisszük, akár nem... A DÖNTÉS a mi kezünkben van...
Ebben támogat ma minket ARIEL – ma nem a Szárnyalásra, a felülemelkedésre buzdítva, hanem a IO-LÉTRE, a BŐSÉGRE EMLÉKEZTETVE. Mert mindennek a forrása bennünk van...
Akár elhisszük, akár nem...
Aki elhiszi, JOBBAN JÁR...