2023-12-06

                                   MOTTÓ: HÉT-HATÁR...

Bár ma még hatodika van, a mai észközök egytől-egyig a 7-ességről üzennek...
Úgy látszik, "odaát" elnézték a naptárat :)... Bár a 7-HAT-árban benne van a 6...

Mit jelent a 7?
Egyrészt ugye a Fény száma, másrészt pedig ITT van a MÉRLEGELÉS IDEJE a TÉR-ben...
A döntések meghozatalának az IGÉNYE. Merre tovább? Tovább egyáltalán, vagy jön egy "visszaszívás"? Hát, szerintem szívni senki nem akar, megszívni meg pláne nem – hacsak nem egy jó borral teli lopótökről van szó....:) 
A VISSZA-TARTÁS soha nem jó, mert megfogja az áramlást...Tudjuk nagyon jó, hogy milyen, ha a kikívánkozó ürítendőt visszatartjuk. Eredménye? ROSSZULLÉT...
A TEST mindent leképez, ami lényegi... Hisz ami testszinten megmutatja magát, az úgy van a "felső" szinteken is... Tehát a VISSZA NEM JÓ.
Ahogy a MÚLTTAL foglalkozni sem visz ELŐRE...
Nem véletlenül jött a Szíriuszi üzenet a helikális felkelésekor, mint "újévi üzenet": nem a múlttal kell foglalkozni, hanem az EREDETTEL. Ez augusztus óta már többször is bebizonyította tenmagát...
Azok, akik a múlt kurkászására adták fejüket, hogy visszamenve az időben, leássanak pl a magzati korig, megnézzék, hol milyen megakadás történt – maguk is beleragadnak a saját múltjukba! Pontosabban AZOK foglalkoznak ilyen kurkászással, akik SAJÁT MÚLTJUK FOGLYAI.
Akik KÉP-telenek a jelenben élni, mert NEM LÁTJÁK a jelen örömeit. Ehelyett a múltbéli sérelmeik sebeit nyalogatják. Újra és újra. Ha meg nem tudják már a magukét, akkor mennek "idegenbe"...
De ez nem csak a lélekkurkászokkal van így.. Hanem a TÖRT-ÉN-ÉSZ-ekkel. Magyar nyelv mágiája.. Miért vonz valakit annyira a régészet?
 Az ásatások? A történelem? Az emlékek? A tárgyak?Mert KÉP-telen a JELENben lenni... Ez egy "menekülési út"...

Gondolkodjunk!! És LÁSSUNK!!

Más az OK keresés és más a MÚLT kutatás.. Ha megvan az OK, ami azt az OKOZATOT generálta, amit a jelenben megélünk, akkor megvan a FONAL, a SZÁL – tehát nincs mit tovább kotorászni a fiók mélyén...Nagy csapda a VISSZANÉZÉS és a MÚLTBA TEKINTÉS! Mert eredménye a BELEFELEJTKEZÉS!!
Minden MÉG meglévő problémánkra a JELEN ad választ. Mert más nem is adhat.
Teljesen felesleges reinkarnációs utazásokat csinálni – mert ha hoztunk is magunkkal visszatérő feladatot, azt a JELEN KÖRÜLMÉNYEKHEZ igazítva és JELENlegi SZEREPLŐKKEL. Ráadásul JOBB HELYZETBŐL nekirugaszkodva. Akkor miért kell visszamenni, ahol ROSSZABB VOLT??? Blődség...

A JELENBEN tudjuk megfigyelni azt is, ha egy családi VISELKEDÉSMINTÁT továbbviszünk..
Nem azt kell megkérdezni, MIÉRT visszük tovább, hanem azt: MINEK visszük tovább, amikor LÁTHATÓ, hogy hova vezet??? Miért kell MÁSOLNI, amikor nem vagyunk MÁSOLATOK??
Sem másolók?? MÁSOL-OK.. MI az OKA, hogy másol-OK?? Mert kényelmes? Mert valamiért együttérzek?? Az együttérzés is nagy csapda!! Nem szívből fakad - hanem színtiszta elme...
Aztán: valaki MANIPULÁL? ZSarol??Azt is a JELENBEN lehet felderíteni...

Mindehhez nem kell(ene) más, csak egy kis MEGFIGYELÉS. JELENLÉT. Józan gondolkodás.
Semmi más...
Ha az ISTEN BENNÜNK – márpedig bennünk – akkor CSAK A VAKSÁGUNK, az ELME TÖMÖTTSÉGE, "VISSZATARTÓ" ereje az oka annak, ha nem látjuk meg. De amint jön egy villanás, egy bekattanás és ráébredünk, hogy MINDIG MINDENT A JELEN DÖNT EL, pont azért, mert az ISTEN BENNÜNK – nem fogjuk a múltat kurkászni, ami ráadásul meg színtiszta káprázat.
Miért az?
MERT MEGTANULJUK!
Mert MEGTANÍTJÁK az iskolában, otthon.
VAN MÚLTUNK mikor ide érkezünk?? NINCS. A FEJÜNKET tömjük meg vele.
Minden gyerek a kezdetekben a JELENBEN él a PILLANATBAN. Ahogy KÖLL...
A múlt, ráadásul a TÖRT ÉN múltja, MÉRGEZŐ... Ráadásul mindenkinek az a történelme, amit MEGÉLT. Ha nincs múltunk, akkor MILYEN TÖRTÉNELMET ÉLTÜNK MEG??? Semmilyet.
Tehát? A FEJÜNKBE VESZÜNK adatokat, manipulált történéseket, eseményeket, hatásokat... ÁTVESSZÜK és mint egy jó színész MEGÉLJÜK. Mert BELELÉLJÜK MAGUNKAT!
Elfelejtve közben azt, hogy KI VAGYOK ÉN?
És miért VAGY-OK ÉN? (Erre most rá is tüsszentettem....)

Tehát HAT-ár, ami a 7...
A 7 a FÉNY határának a száma. Eldönthetem, merre tovább: maradok a KÁPRÁZATBAN, a LÁT-szatokban – vagy ÁTFODULOK a "HOLD/T"-pontomon, MAG-AM-hoz térek és ráébredve a bennem élő MI-NŐ-s-ÉG-emre egy teljesen más síkú MINŐSÉGI LÉTEZÉST kezdek el élni?
ITT és MOST.
NEM MÁS-KOR...
Az egy MÁS KÖR...
A döntés valahogy sürgetővé vált.
Egyik napról a másikra érkeznek már a FEL-ADAT-ok.. A TETTEK...
Ahogyan nekünk teljesülnek már a kéréseink, szinte azonnal – úgy kell nekünk is teljesíteni, szinte azonnal a saját feladatainkat. Nincs IDŐ-HÚZÁS! Döntés van.
ITT és MOST...

Napunk angyala ma RAFAEL, a Gyógyítás angyala..
Milyen "irányú" a gyógyulás? KI-GYÓ-GYÚL-ó.. Mit jelképez a KÍGYÓ GYÚJTÓ energiája??
A SÜRGETŐ VÁLTOZÁST...Akinek megjelenik álmában, akkor tudja: változás előtt áll...
MAGÁBAN – és KINT IS...

(Kép forrása: internet_Astropressz_szimbólumtár)