2024-05-19

Reggeli Rituálé 2024-05-19-én

MOTTÓ: TITKOK...

Ma Pünkösd vasárnap van, óhatatlanul kínálkozik az alkalom, hogy nézzünk le a mélyére, mit is takar ez az ünnep..
Először is, vissza kell nyúlni a Húsvéthoz, amit MINDIG A HOLDJÁRÁSHOZ IGAZÍTVA állapítanak meg, ezért "mozgó" ünnep a naptár szerint. A HOLD-járás szerint NEM – de a naptár szerint igen.
A Húsvét ünnepe a TAVASZI napforduló (mely NAP-ÉJ-EGYENLŐSÉG) utáni HOLDTÖLTÉT követő ELSŐ VASÁRNAP. Hoppá... Tehát követi az egyház a CSILLAGÁSZATOT és a HOLDAT??? A NŐI MINŐSÉGET?? Na ja, egy ANYA-SZENT-EGY-HÁZ mit is tehetne valójában. Csakhogy akkor hol vannak belőle a nők???? És MIÉRT FÜTYIS AZ ISTEN??? És miért hordanak SZOKNYÁT a papok??
Megidézve a NŐI BŐSÉGET???
Aztán: a Pünkösd már nem mozgó ünnep, hanem hajszál pontosan MINDIG 50 napra Húsvét után tartandó. Hoppá... 50 nap. Miért pont 50?? Talán TUDJÁK az "5" és a "0" jelentőségét?
Ezek szerint igen....
Azt mondják, ilyenkor litániákat tartanak MÁRIA tiszteletére, mivel hogy Máriának van szentelve a MÁJUS és az OKTÓBER hónap. Az egyik az 5-ik, a másik a 10-ik. Nocsak! Megint kérdezem: talán TUDJÁK az 5 jelentőségét??? ÉS a 10-ét is??
Minden itt van az orrunk előtt és még csak nem is titkolják – na de az már más kérdés, hogy MI LÁTJUK-e és ÉRTJÜK-e egyáltalán???
Azt mondja az egyház, hogy a SZENTLÉLEK igazából MÁRIA, aki "az ATYÁTÓL LETT" és azért az övé a két legszebb hónap az évben, mert ő van legközelebb az atyához, és az ő szeretetéhez.
Ha pedig ő kiterjeszti szeretetét a világra, akkor lehet béke a Földön.. Khmm... Értjük?? Ezek szerint NEM A FIÚ VAN AZ ATYÁHOZ LEGKÖZELEBB, aki amúgy "papírforma szerint" a "legkedvesebb" neki????
Azt mondják még, a tanítványokat "megszállta a szentlélek", kinek hatására elkezdtek NYELVEKET BESZÉLNI. Hmmm.... Most "EGY"-nyelvűek voltak vagy NEM?? Ugyanis ez a kijelentés nagyon nem "EGY" ÉRT-ELEMŰ!!! Teljes analógia a bábeli zűrzavarhoz, mikor MEGZAVARÁSRA KERÜLT az EGY NYELVŰSÉG, mely az egység alapja volt az ÉG-gel!! 
Azt mondják még, hogy "ATYA-FIÚ-SZENTLÉLEK" az a "szent hármasság", mely a világot fenntartja.
Aha.... Akkor MIÉRT PROBLÉMA, ha Máriát férfi érinti?? Miért kellett Máriának (és Annának is) SZŰZEN FOGANNIA??? Ha az Atya KÉPMÁSA A FIÚ, aki szinten egy "isteni lény" és minden vele azonos hím az, akkor miért lesz "szennyes" a NŐ, ha FÉRFI ÉRINTI?????

Telis-tele van az egész egyház ALAPVETŐ, szemet-orrot kiverő ellentmondásokkal – de milliók nem látnak és millióknak nem veri ki az orrát az, ami az orra előtt van! A legnagyobb gond ott van, hogy MAGYAR EMBEREK SZEMÉT-ORRÁT sem verik ki ezek a "pofátlan" csúsztatások, hamisítások, torzítások és hazudozások, mert neki a NYELVÉBEN VAN AZ EREDENDŐ TUDÁS!!! 

Különben NEM "BÁRÁNYBŐRBE BÚJT FARKAS" lába lóg ki a bunda alól az egyház vonatkozásában– hanem alapvetően a FARKAS minősége LETT "ELBÁRÁNYOSÍTVA", bééééégető terelhető csordaszellemmé alakítva!! Ha KILÓG A FARKAS LÁBA A BÁRÁNYBŐR ALÓL, akkor azt lehet mondani: SZERENCSÉRE még LÁTHATÓ A FARKAS, MÉG NEM LETT TELJESEN BIRKA!!!
A farkas "HOLD"-állat, akár a PÁRDUC. Tehát "NŐI MINŐSÉG". Megérzéseit, ösztöneit követi.
A magasabb rendű ÖNVALÓNKAT jelképezi, a belső erőt, mely ÖSSZETART.
A farkas FALKÁBAN él és NEM CSORDÁBAN.
A "falkaszellem" nem egyenlő a "csordaszellemmel".
A "falkavezér" a falkából van – a CSORDA mellé már PÁSZTOR KELL. KÜLSŐ IRÁNYÍTÓ, aki VIGYÁZ RÁ (megcsúfolva a "pásztorminőséget") és NEM ENGEDI ELTÉVELYEDNI A BIRKÁIT.
Értjük?
Érezzük a különbségeket?
És azt a rengeteg HAMISSÁGOT, ÁTPOLARIZÁLÁST, ami az IGAZAT tette hamissá és a hamisat igazzá? Csakhogy az ALAPIGAZSÁGOT eltörölni SOHA nem lehet, mert az örök élő és aki a hamisat akarja igaznak beállítani, mindig kénytelen ERŐSZAKHOZ fordulni, mert "MAGÁTÓL" nem "verhető át".  Minél több az erőszak, annál nagyobb a hazugság..

Amikor egy mélyről eredő hazugság lelepleződik KINT, legalább annyira mélyen meg is rökönyödünk rajta. Na de mennyi ÖNÁMÍTÓ HAZUGSÁG VAN BENNÜNK?? Annak is az erőszak a mértéke, a mérvadó mutatója, hisz minél több önámítás van bennünk, annál frusztráltabbak vagyunk, annál inkább nekimegyünk azoknak, akik tükröt tartanak elénk, vagy szóvá teszik, hogy "hamis vagy, babám!"

A külvilágban is szemet szúró már az elfajult gyűlölködés, a megosztottság. Na de kérem, ez egy jól megtervezett munka eredménye!!  És nem először csinálják a világ irányítói!
Eddig be is jött nekik. Csakhogy mindig van egy fordulópont – aminek MOST jön el az ideje....
MOST fog visszanyalni a fagyi és bumerángként letaglózni azokat, akik valamikor eldobták...

A MI dolgunk ebben a "felvonásban" továbbra sem más, mint JELEN LENNI, LÁTNI, ÉRTENI és a TITKOKAT felhozni a felszínre...
Úgy BENT, mint KINT is....
Ha már "megszállt minket a Szentlélek"....