2023-09-06

                         MOTTÓ: MINDEN AMI ANYA-G...

Ma valóban minden az ANYA-G-ról szól, azaz a TEREMTETT TÉR-ről és benne RÓLUNK, az EMBERRŐL.
Miből ered az anyag? Az ANYA-ból. Mi határozza meg az ANYA-G milyenségét? A mi-NŐ-sége.
Ha még ezután se egyértelmű, hogy KI és MI az ISTEN, akkor lehet menni a p.....ba...
De mi az a p...a? Ami egyébként Ausztráliában szent szó az aborigineknél? Nem más, mint a JÓ PI TÉR. Azaz a TEREMTŐI TÉR...Tehát, bárhova is megyünk, bárhonnan is jövünk, mindig ugyanoda TÉR-ünk: az ANYJA P.....ba...Aki most netán szörnyűlködne, hogy miket írok itt, kicsit járjon utána a SZAVAK EREDENDŐ ÉRTELMÉNEK – és nem fog csodálkozni. Pontosabban azon fog csodálkozni, hogyan lehetett szentséges tartalmú szavakat totálisan megszentségteleníteni!??
(Javaslom a Kék vér könyvek közül is a II-k kötetet).
Egyébként ha valakit elküldünk ODA – akkor a legjobb helyre küldjük ... Tehát, még káromkodni se tudunk úgy, hogy ne a legjobbat akarjuk! (Detto az "isten b...a+", ami a BAUDUGASSAN-ból ered..)

Mi az ANYA-G világa? A FÉNY, a Nap, az IDŐ és a TÉR – no és persze az EMBER világa.
Minden, ami a LÁT-SZAT.
Tegnap nevettem egy nagyot - ha már "látszat" -, a Lucifer c. sorozaton, mikor az "Atya" azt mondja Lucifernek, hogy "fiam, te vagy a Fényhozó, de még téged is el tud kápráztat a Fényed úgy, hogy nem látsz a szemedtől"... ..
Még egy érdekes idézetet hozok, amit Mihálynak mond az "apja": "ha a Fényhozó az ikertestvéred, neked nem marad más, mint az ÁRNYÉK. Ugyanolyan lapokat kaptatok, ugyanazt az arcot, és vállat, de a tiedet nagy teher nyomja, a MÉRHETETLEN HARAG. CSAK MAGADAT hibáztathatod, hogy ILYEN VAGY!"
Zseniális.. Miért? Mert alapból TÉNY-leg ("T"-ÉN, T-ÉR-ÉN, TE-ÉN...) MINDEN TISZTA.
Az EGY KÉT OLDALA, legyen az Fény vagy Árnyék, teljesen "RENDBEN" külön-külön.
Lásd a nappalt és az éjszakát. Egymás ELLEN vannak? Jól is néznénk ki!! Viszon annál jobban EGYÜTT-működnek!! A nappal átadja a T-ER-et az éjszakának, a NYUGALOMNAK. Az éjszaka pedig átadja reggel a nappalnak, a TETTEK, a CSELEKVÉS időszakának. Hol van ebben bárminemű ellenségesség?? Hol van itt gyűlölködés, megosztottság, harag, utálat, rosszakarat???
Sehol.
Tehát? Ezek az érzelmek EGYÉRTELMŰEN EMBERI EREDETŰEK. Onnan tudjuk, hogy ezek emberiek és HELYTELENEK, hogy mikor átjárnak minket, ROSSZUL ÉREZZÜK MAGUNKAT!!
A HARAG egyébként ugyanúgy ELVAKÍT, ahogyan a FÉNY káprázata.
Maga az ÁRNYÉK eleve nem rossz. Sőt! Enyhet adó!
Mitől válik vajon "rosszá" az árnyék?? Attól, hogy AZZÁ TESZI AZ EMBER. Azok, akikben nincs lelki béke. Akik NEM LÁTJÁK MAGUKAT és nem látják az összefüggéseket.
Ezért nem is érthetik az OK-OKOZATI viszonyokat.. (Ez is gyönyörűen kibontásra kerül a Luciferben...)

Amikor a FÉNYBEN meghasad az EGY, megtörténik a "voltam egy, de lettem kettő" - nem hoz LÉ-T-re automatikusan ELLEN-TÉTet vagy ELLEN-TETTet. Akkor HONNAN JÖN a harag? Az irigykedés? A polarizálás? A kiforgatás? Vicces: de az "EGY"-OLDALÚSÁGBÓL.
Abból, amikor valakiben vagy CSAK AZ ELME, vagy CSAK AZ ÉRZELMEK működnek.
Az ELME rideg és nincs benne EGYÜTT-ÉRZÉS, az érzelmes ember pedig elveszti a JÓZAN gondolkodását. Milyen a "IO" működés? Ahogy a Cigánybáróban is énekli Barinkay: "mert a szív és az ész, együtt mindenre kész. Mindig előre nézz, légy merész, célhoz érsz"...
Ez az EGY-ség.
Tehát nem az EGY-oldalúságban van az "EGYSÉG", hanem a KÉT OLDAL ÖSSZEILLESZTÉSÉBEN. Honnan tudjuk megállapítani, hogy akkor mikor vagyunk "egyoldalúak" és mikor vagyunk "Egységben"? Onnan, hogy az egyoldalúságban NEM ÉREZZÜK JÓL magunkat. Az egységben pedig IGEN. Ami "rossz", az HELY-TELEN (szó szerint nincs helye SE a Fényben, SE az árnyékban) – ezért ROSSZ ÉRZETET is KELT! Nem érezzük magunkat JÓL benne és tőle.
Csak egy a kérdés: HALLGATUNK-e az ÉRZETEINKRE??
Tehát megint hol van a KULCS a ZÁRHOZ, mely mi magunk vagyunk? Az ÉRZÉKELÉSBEN.
A BELSŐ HANG-ban és az arra való hallgatásban.
Ki csinál bármiből jót vagy rosszat? Az ELME. Aki elveszti a SZÍV-vel a kapcsolatot..
Értjük? Érezzük a lényeget?

Azon is jót nevettem még a tegnapi epizódokban, hogy amikor megjelent valahol az "atya", egyből mindenki DALRA FAKADT és táncra perdült. Mindezt "jó bulinak" vették – ugyanakkor MI ÉRTJÜK igazán, hogy MIÉRT történt ez?? Ha DAL-oltak, akkor milyen HANG szólalt meg belőlük az "ISTEN JELENLÉTÉBEN"? A MAG DALA.... A BELSŐ IS-TEN-MAG DALA, HANG-ja, az ÉN ÉNEKE...
Zseniális. 

Még egy jó kiszólást hoznék: "SZERETET (én SZERELEMnek mondanám inkább) – TUDÁS – FEGYELEM. És TIED az ÉLETEM".
Bingo! Nincs is mit magyarázni....

Ezek után talán nem véletlen, hogy napunkhoz két angyal is csatlakozott:ZADKIEL a TUDÁS angyala, és JOPHIEL az ÖRÖM angyala. Kettő már megvan a fenti hármasból -, a harmadik pedig egyedül a MiDÓGUNK