2023-03-01

 MOTTÓ: ELMÉLYÜLÉS – FELEJTÉS - SZÁMONKÉRÉS

Ma teljesen megéltem a mottót: 2016 óta most fordult elő velem először, hogy elfelejtettem megírni a Rituálét!! Legalábbis reggel....Leültem bár a gép elé, de aztán elvitték a fókuszomat egészen más dolgok, a Rituálé meg maradt... EL... Most délután kezdett el bennem motoszkálni a gondolat, hogy mintha valami hiányozna... De MI??? Aztán egyszercsak jött a homlokracsapás....

Lekérdezve most az "észközök" üzenetét, már nem is csodálkoztam semmin: eleve BENNE van a napban mindaz, amin végigmentem.....
Na, de azért boncoljuk fel egy kicsit, mire is megy ki ma a játék??
És ugyan mit kérnek rajtunk számon??...
Először is: ELMÉLYÜLÉS. Igen. Kinek miben... Csakis olyasmiben, amiben az IGAZSÁGÉRZET érintett. Lehet ez egy információ, ami akár magánjellegű, akár globális - mégis súrolja az igazságérzetünket. Lehet egy szembenézés magunkkal, lehet az, hogy megőrülünk a tehetetlenségtől, látva azt, hogy VELEJÉIG hamis ringató dalnokok vagy végtelenül ROSSZAKARATÚ okostojások, vagy OSTOBA megtévesztettek büntetlenül és gátlástalanul garázdálkodhatnak az emberi lelkek világában; aztán lehet annak a tehetetlensége is, hogy nem tudjuk megérteni, miként tudnak minket szűklátókörű akarnokok az utunkon újra és újra feltartani, akadályozni... És folytathatnám a "variáció egy témára" műfaját.... A végeredmény mi?
CSAK MAGUNKKAL KÜZDÜNK. És senki mással....
Ezt, mondhatni, "baromi nehéz" tudomásul venni.... Pedig CSAKIS erre megy ki a játék!!
És pont erről szól a mai nap... MIBE MERÜLÖK BELE – ÉS EZÉRT MIT FELEJTEK EL???
Belemerülök a velejéig hamis dalnokok megtévesztéseibe, a korlátolt agyú ostobák agymenéseibe – és ELFELEJTEM A "DÓGOM"???? Na, ez már baj!! Pedig a romlott hamis dalnok(ok) MINDEN ALKALOMMAL KITESZI(k), hogy "LÁSSÁTOK, EZ VAGYOK ÉN"!!! (Mondjuk, ezeken jókat szoktam nevetni, mert total "meztelenre" vetkőznek úgy, hogy nem is tudnak róla!! De épp ez a rendszer zsenialitása...mert akármennyire is akar valaki MÁS képet adni magáról mint ami, NEM TUD MÁSKÉPP cselekedni, mint a "rendszer parancsa", ami nem más, mint a MAG-MEG-mutatása!!!) Detto így a vntv szószólója, aki újra és újra KITESZI, hogy én egy ELMEEMBER vagyok és nem is lehet rajtam segíteni, mert nem vagyok hajlandó se látni, se hallani a FÉL-elemtől... A szám beszél – az érzékelésem meg sehol... A hüllőagyú hüllősöket, vagy ashtar-plejádi kapitány és híveinek végtelen marhaságait már nem is akarnám említeni. De mint látható: még engem is elönt néha a tehetetlenség hulláma, hogy MEDDIG GARÁZDÁLKODHATNAK???
AMEDDIG MI ENGEDJÜK!!!
Mert ha nem lenne annyi süket és vak, akkor esélyük se lenne garázdálkodni és megtéveszteni.
Ráadásul MINDIG kiteszik magukat "premier plan"-ba, tehát azt sem lehet mondani, hogy "rejtekiek" lennének. Mára vége annak a világnak, hogy "szólj igazat és betörik a fejed", mára fordult a "hogyan": MINDENKI IGAZAT SZÓL (valahol a sorok között a hazugságtengerben), mindenki KITESZI magáról, hogy "lássátok feleim szemtökkel, ez vagyok én" – DE TI!!! TI VAJON LÁTJÁTOK-E???
KI TEHÁT A FELELŐS??? Csakis az EGY ÉN!!! És senki más.
CSak az EGYÉN, az EGY ÉN dönt arról, MIT enged MAG-ába...Mindez teljes összhangban rezeg a kozmikus RENDDEL és VÁLTÁSSAL: a TEN-MAG-unkra ÉBREDÉSSEL.
CSAK AZ EGY ÉN FELELŐSSÉGE az EGY – etlen, ami SZÁMÍT. És semmi más...
Erről beszélek most már 3 éve folyamatosan...Eljutott a SZÍVEKBE és FEJEKBE? Sokakba igen - de még mindig nem eléggé...
DE: kell-e a VAKOKKAL és SÜKETEKKEL foglalkozni?? NEM. Pont.
Amit kell – és ez itt most magamnak szóló intés is – TENNI A "KISZABOTT" feladatot. És nem "elmélyülni" abban, ami csak ELTERELI a figyelmet. Az én "dógom" RÁZNI a csengőt, VERNI az ajtót, mondani és mondani, mert a "MÁSODIK LEHETŐSÉG MINDENKINEK JÁR". (hmmm... 14.27...) És ha már 27: ma a Lenormand kártyából 3 lap "fordult" ki: a 27-es, a 17-es és a 9-es. LEVÉL, GÓLYA, VIRÁGCSOKOR. "Veszed az üzenetet? Akkor megújulsz és ennek öröme, jutalma nem maradhat el".
Háát...ennyi.... 

Minden itt van tényleg az orrunk előtt...A tegnapi nap a "Mert megérdemlem"-ről szólt. Tudom, hogy nem mindenkinek volt ez a hatás kézzelfoghatóan megélhető (még családon belül sem). DE!!! Amit épp ELVESZÍTETTÜNK, miért hisszük, hogy NEM ÉRTÜNK történt?? Miért nehéz elképzelni, hogy épp ez az, ami ÉRTÜNK van, a JAVUNKÉRT??
Mindig lebegjen a fejünkben és szívünkben az üzenet: "MOSTANTÓL (2021 tavasza) MINDEN JÓRAVALÓ EMBER ÉLETE JÓRA FORDUL". És ez így is van. Rengetegen élték meg már és az ő tapasztalataik másoknak adhatnak hatalmas löketet a HITRE és BIZAKODÁSRA. Ezért is indítottam el a NAPI CSODÁINK oldalt....
Nagy örömmel olvasom a bejegyzéseket – a KÖRÖMVIRÁG teával kapcsolatosat meg most - mivel rengetegen köhögnek és lettek betegek -, ki is emelném, hisz remekül megmutatja, hogy az ÁLMOK milyen szimbolum nyelven üzennek nekünk a megoldások irányába!! Jelzem: nekem is segített és már adom is tovább! Így terjednek a JÓ HÍREK, megoldások, magunk és mások javára...

Napunk angyala JEREMIEL, aki a SZÁMVETÉS üzenetével érkezett...Nos, igen: nekem is tanulság volt, hogy mibe engedem bele magamat és annak mi a következménye. Mondhatni "számot vetetettem" és "learattam", amit kellett...A mai napban biztosan lesznek "elszámolnivalóink" az IGAZSÁGGAL, magunkban, magunkkal – de csak azért, hogy NE FELEJTSÜNK és hogy egyre IO-bbak legyünk!