2023-09-01

                        MOTTÓ: TISZTA KAPCSOLATOK... 

Ma érdekes és különleges hatású napnak nézhetünk elébe – melynek "előszele" már érezhető volt az elmúlt napokban is...
Mire gondolok?
Egy ismerős mesélte például, hogy a most induló tanfolyamkezdése miként leplezett le valakit, aki megpróbálta hátulról megfúrni... Ahogy a "művelt francia" mondaná: "im Handumdrehen" kiderült a turpisság, a haszonleső szándék.
Manapság már napok sem kellenek a "lebukáshoz", nemhogy hetek-hónapok- évek, mint volt korábban. Mostanra szinte már azonnal LELEPLEZŐDIK MINDEN sunyi, hátsó szándékú, TISZTÁTALAN szándékú ember...

2019-ben írtam vala, hogy elindult a Jupiter az IGAZSÁG VILÁGOSSÁGBA "térítésének" útján.
Azóta folyamatosan és RENDRE tisztulnak a kapcsolatok, hullanak le a leplek és válnak le rólunk olyanok, akik a MÉLTATLANSÁG bélyegét érdemelték ki. Legyen ez párkapcsolat, barátság, üzlet, vagy szülői viszony... vagy akár nemzetek közötti együttműködés...
Persze ehhez elengedhetetlen feltétel, hogy MI MAGUNK legyünk ELEVE TISZTÁK!!
És KÖVETKEZETESEK és ELKÖTELEZETTEK a 3T mentén!
Döbbenetes lekövetni, mennyire NINCS IRGALOM e téren – mert EGYÉBKÉNT SINCS SE IRGALOM, SE KEGYELEM. Az UNIVERZUM, a "SZER" ELEME, "tálcán hozza" a bizonyságokat, hogy ezek a fogalmak CSUPÁN EMBERI TALÁLMÁNYOK, azon belül is a HATALOM kitalációi!!!
Ami egyetlen működő és való: a VETÉS ÉS ARATÁS RENDJE. "Ki mint vetett, úgy arat".
A bőség mindig megvan. Csak MIBŐL??

Saját tapasztalatomból látom, hogy aki nekem vermet ás, az bizony tényleg maga esik bele...
Mindig megmutatja a jósorsom... Akit én a bizalmamba fogadtam, jóhiszeműen, de visszaélt vele – az bizony huszárvágással kerül tenmaga manipulációjának reflektorfényébe.. Még csak a kisujjamat se kell mozdítanom.. Mindig megkapom a visszacsatolásokat, miként kínlódnak, tipródnak a saját maguk által kevert kakaóban...De hát, ez az ődóguk... Nem sajnálom őket..
Az esélyt megkapták a változásra...

A másik oldalon ugyanakkor megjelennek azok, akik ÉREZNEK és ÉRTENEK!
Akikkel lehet EGYÜTT-működni.. Akikkel "félszavakból" is megértjük egymást..
Akikkel megvan a közös szándék...
Leválás az egyik oldalon – csatlakozás a másikon. És ez ÍGY JÓ.

Tegnap volt nálam egy régi "páciensem", aki saját elmondása szerint önszántából jött az újabb "pofonfáért" ... De nem lett belőle semmi, mivel időközben beteljesültek a több évvel ezelőtt jelzett kilátások, ő pedig ezek hatására felszabadult béklyóiból, ereje teljébe került és megtanult örömlétben, a pillanatnak élni. Bár kérdezte, hogy vajon mit hoz a jövő, de erre nem adtam, mert NEM ADHATTAM választ, hisz mint tudjuk: NINCS JÖVŐ! Csak annyit mondtam: "élj továbbra is a pillanatnak és a pillanatban, mert nincs más út".
CSAK MEGÉLÉS van - a jövő pedig alakul "MAG"-ától!
Mivel ő is érző lélek, a beszélgetésünk során egyetértettünk abban, hogy KINT is lesz egy CEZURA.. El fog jönni az a pillanat, amiért ITT VAGyuNK, amikor VETÉS és ARATÁS EGY-be FOG ÉRNI!
Mikor? Arra nincs válasz – de egy biztos: meg fogjuk élni. ITT és MOST...

Amire a mai nap tanít minket, az az, hogy HIGGYÜNK a bennünk megéledt ÚJ "GYERMEKNEK".
Éljük és merjük élni azt, aki az EMLÉKEZÉS mentén ÉLETRE KELT BENNÜNK. Legyünk kitartóak és ápoljuk magunkban ezt a "gyermeket" – ahogy a kikelt magot is öntözzük, ápoljuk, gondozzuk és vigyázunk rá, hogy BEÉRJEN és MEGÉRJEN....

Mai angyalunk HANIEL, a HOLD és az ÉRZÉKELÉS angyala, aki csak úgy "kirepült", mondhatni, kifordult a pakliból... Igen. Nem véletlenül. Hisz ma TELIHOLD van, másrészt pedig mi a kulcsszó?
 A JELEN LÉT. Ahogy a Hold is mindig jelen van... Hol így – hol úgy. De MINDIG VAN...
Kint is – és bent is.. 

Kép helyett ma egy muzsikát hozok, ami nekem egyik kedvencem - ha figyelemmel végighallgatjuk, egy tökéletes "párbeszédet" fogunk kihallani belőle.. Mint egy finom udvarlás.. Az ébredő érzés, mely óvatosan mutatja meg magát itt is, ott is - míg el nem jön a beteljesedés mindent elsöprő pillanata..