2023-03-12

                                  MOTTÓ: ESZME CSERE 

Először "kommunikációt" akartam írni, de aztán úgy döntöttem, nem használok idegen szavakat, mikor van erre nekünk sokkal találóbb kifejezésünk is: ez pedig az ESZMECSERE.
Ráadásul, jóval TÖBB van e szóban, mint a "kommunikáció"-ban. Mert ugye lehet eszmét cserélni beszélgetve, vitatkozva, hőbörögve – a módozat sokféle lehet, attól függően, hogy MIBŐL TÁPLÁLKOZUNK. Mi a mi forrásunk, honnan táplálkozik a mi KÚT-FŐNK? Mely kútból merít egyáltalán a FŐ?? 

A mai napon lehet, hogy kínálkozik valamilyen alkalom egy "eszmecserére" – de eme eszmecsere rá-VILÁGÍT-hat arra, hogy talán ideje szó szerint "ESZMÉT" cserélnünk! Mert a FORRÁS, a KÚT-FŐ, amiből szivarryúzunk nem épp tiszta...Jézus is megmondá vala: nem az a lényeg, mi megy BE a szánkon, hanem az, hogy mi jön KI??
Természetesen ha sok mérget eszünk meg, akkor az előbb-utóbb kiüti a szervezetet, de most nem a túlzásokról van szó. Az is igaz, hogy aki folyamatosan mérgező ételekkel tömi magát, annak a szellemisége sem mentes a mérgektől.. Sőt, a lelke is "fertőzött" – a saját gondolatai által.
Minden téren az EGYENSÚLY a lényeg, a MÉRTÉK és az ÉRTÉK-tudat.
Viszont az is igaz, mert magam is ismerek ilyen egyéneket, hogy bevihet az illető "tiszta" élelmet magába, annyit, amennyit akar – mégis megátalkodott, tele van rosszindulattal és ezt ki is adja a szájából, mondhatni, kíméletlenül. Szúr, vág, bánt minden átgondolás nélkül. Nos, tiszta étel ide, meg oda: akkor is BETEG LESZ az ilyen ember idővel, mert a tisztátalan gondolatok tiszta étel mellett is lecsapódnak a szervezetben. És a bántó, ártó, meggondolatlan szavak bizony visszakanyarodnak a "kiadójához", mégpedig halmozottan, mert a visszakanyarodás során még rárakódnak a vonzás törvénye alapján a hasonló minőségek....
Nehogy ide keverjük most a KRITIKÁT!!!
Természetesen az is lehet jóindulatú és rosszindulatú. Jómagam például soha nem fogok lakatot tenni a számra, amikor látom a hamisat, az álságosságot, a másokat palira vevő önmutogatást,m a tudatos torzításokat, félre-és megvezetéseket. Mindent ki lehet forgatni és a visszájára tekerni – hisz mindent a BELSŐ SZÁNDÉK MINŐSÍT.

Mint tudjuk, minden ember MINŐSÉGÉT a benne élő NŐ-sége határozza meg, ahogy erről már oly sok szó esett.Ez a NŐ-ség nem a mai "nőkép", hanem az EREDETI LÉNY TEREMTŐ MINŐSÉGE - ami alapból TISZTA.Szennyezett csakis az EMBERI ELME LEHET.Tehát: alapvető feladat megint meghallani, MAG-hallani a MAG-unk DALÁT, a "MAG-DALÁT", azt a belső hangot, mely mindig JÓ-szándékkal terel és irányít, hisz lényünk eredendő forrása...Ez a hang jóval csendesebb, mint az elme irányítása és pont az elme hangossága nyomja el... A "CSEND" a kulcs és csendben lehet csatlakozni a TISZTA FORRÁSHOZ, az IGAZI KÚT-FŐ-höz....

Napunk angyala ma újra AZRAEL lett, aki ODAÁTRÓL küldi az üzeneteti IDE ÁT-ra....CSENDBEN, a MAG-dalával rezonálva....Általa tudunk "eszmét" CSERÉLNI, a gondolatainkat TISZTÁBA tenni... és ezeket a tiszta gondolatokat aztán áramoltatni... Az EGY-ÉN és MÁS-OK javára... Hisz mindennek alapj a I-O-ság és a IO-vá TÉTEL...