2024-05-14

                          MOTTÓ: "FELSŐBB" VEZETÉS... 

Mindig azt mondjuk, hogy "felsőbb világok" vagy "felsőbb akarat" – pedig ha belegondolunk, hogy ha NINCS MAGASSÁG, CSAK MÉLYSÉG (M-ÉJ-s-ÉG), akkor vajon HOL van az a "felsőbb akarat"??
Sehol.
Ez CSAKIS a HIERARCHIA világában létező fogalom – melyeket a VALLÁSOK teremtettek meg.
Az EREDETBEN sehol sincs HIERARCHIA - hisz MIND-ÉN EGY, mert "MINDEN MIND EGY"...

Angyalbirodalom SINCS, különösen NEM hierarchikus felépítésben, ahogy azt a kabalisztikus tanok elterjesztették. Angyalok is csak addig vannak számunkra, amíg BENNÜNK ÉLŐK, azaz ELHISSZÜK létezésüket. 
Nincs "őrangyalunk" se – az, aki néha helyettünk cselekszik nem más, mint TEN-MAG-unk.
Egy remek példával illusztrálva: a HERNYÓBAN ÉLŐ PILLANGÓ.

Amikor "istenhez" fordulunk segítségért (erről már volt szó többször is), igazából NEM KIFELÉ imádkozunk, hanem SAJÁT MAGUNKat szólítjuk meg. Azt a LÉNYT, aki a LÉ-ÉN. Az eleve bennünk élő MÁGNESES, MAG-NŐS HANG, REZGÉS, INFORMÁCIÓS MAG. Mint egy "ŐS SEJT" (direkt különírva).
A BENNÜNK élő SEJT ELEM..

A minap volt egy "fél" álmom, amikor baktattam fel anyámmal egy lépcsőn, de sem őt nem láttam, sem magamat, csak hátulról és alulról láttam a lábakat, a cipőket, ahogy EGYMÁS MELLETT haladtak felfelé. A képhez érkezett egy "hang", mint gondolat: IGAZÁBÓL MINDENKI CSAK KÍSÉRŐ, aki MELLETTÜNK VAN AZ ÉLETBEN. Legyen az a szülőnk, társunk, gyermekünk, barátunk. Vagy ellenségünk. De az ellenségről is mindig kiderül, hogy "CSAK" egy KÍSÉRŐ, mert amíg jelen van az életünkben, valami TANÍTÁST kapunk. MAGUNKRÓL. Megismerjük olyan képességeinket általa, amiket addig nem használtunk. Megismerjük erőnket, védelmi képességeinket, kommunikációs adottságainkat, tettrekészségünket, mindazt, amit normál, csendes, békés helyzetben nem kell kihozni magunkból. Megismerjük, "mink van" – aztán utána tudunk DÖNTENI: kell-e ezeket a képességeket VALÓBAN használnunk a továbbiakban is, vagy elég ha tudjuk, mire vagyunk MÉG képesek...

Ilyen például, mikor az ordenáré "rezgés" jön ki belőlünk és rácsodálkozunk, hogy mi tudunk ilyet? Igen, ez IS bennünk van és egészen biztosan egy hasonló ordenáré figura hozta ki belőlünk. Miért? Mert Ő CSAK EBBŐL ÉRT. Hisz ez az Ő SZINTJE, amiből Ő ÉRT. A mi szintünk hiába más, hiába "magos" – ha ő az ordenáré hangból veszi az adást, akkor azon kell vele közölni a tudnivalóit... Utána mi lerázzuk magunkról az egész élményt, mint a ránk fröccsent sarat, de célba értünk, hisz a sár, nem a "mi sarunk"...

Szóval: "felsőbb vezetés"... Vagy "felsőbb akarat"....
Tegnap szó volt a "szórablásról" – és ide tartoznak azok a kifejezések, szavak is, melyek MŰ-szavak, melyek már a hierarchikus berendezkedéshez igazodnak. Műszó a "FEJLŐDÉS" is, hisz ilyen nincs.
NŐ-vekedés van, ÉRÉS, BEÉRÉS és KÉSZ állapot.
KÉSZ-ségeket bontakoztatunk ki és GYAKORLÁS útján leszünk benne egyre IO-bbak!
Érdekes, hogy a FEJLŐDÉS, mint gazdasági-társadalmi MŰSZÓ épp a gazdaságban nem jelenik meg, mert bár néha mondják, hogy "gazdasági fejlődés", ugyanakkor sokkal használatosabb a "gazdasági NŐ-vekedés" kifejezés. Hmmm... Vajon MIÉRT??? Mert a NŐ-vekedést a mennyiséghez csatolják???
Pedig a NŐ-vekedés MI-NŐ-ség és MENNY-is-ÉG EGY-ben. Egymástól ALAPVETŐEN el nem választhatók. Mi mégis KÜLÖNVESSZÜK. Vajon miért? "Csak" azért, mert bizony a kibillent OSZTOTT-ság világában élünk és nem az EGYÜTT-működésében...
Márpedig az EGYÜTT-működéshez KELL visszatérnünk.
Még akkor is, ha ez jelenleg elképzelhetetlennek látszik...

Tegnap előkerült egy beszélgetésben a 2019-es jóslat Magyarország és az EU viszonylatát illetően.
Már nem emlékeztem pontosan a kártyákra, ezért rámentem a weboldalon a témára és most, ennyi idő távalátból, az utolsó lapok, melyek a jövőt jelezték (Kelyhek 1-től a Szeretők lapjáig) TÖKÉLETESEN visszaadják azt az irányt és utat, ami nem csak ránk vonatkozik, hanem a TELJES SZINTŰ ÁTALAKULÁSRA IS, amiről évek óta beszélünk és aminek az EU szétesése CSAK A RÉSZE..
Itt elmondható, hogy a "felsőbb akarat" által "bevégeztetik ami meg van írva" – de KI ez a "felsőbb akarat"? Nem más, mint a M-indenség A-karata...
De KI a "MINDENSÉG"?
Magyar nyelv mágiája: MIND ÉN –s-ÉG.
MIND ÉN KI (ki VAN – mert LÉ-TE-ző)
Tehát HOL van az "AKARAT"?
MA-G-AM-ban...
Az oda-vissza EGY-s-ÉG-ben...