2024-03-26

                       MOTTÓ: DÖNTÉSEK ÉS VÁLASZOK 

Minő "véletlenül", már tegnap este belengett ez a téma, mikor újra megkaptam egy felkérést, hogy ÉN ingázzak rá bizonyos eldöntendő kérdésre, mert hogy a kérdezőnek nemigen akar az inga működni..
Most kíváncsi lennék, hogy kiben milyen érzést váltanak ki a leírtak – nekem azonnal összecukkolt a gyomrom és megérkezett hozzá az a "tipikus zsigeri elutasítás" érzet, aminek van egy "pumpafelnyomó" mellékhatása is. Mondhatnám "bingo", mert ez az az érzet, amire mindig hallgatni kell, mert éppúgy az IGAZAT jelzi, mint ellentéte, a "zsigeri bazsalygás", amikor valami felemelő igazságot él meg az ember, kiegészülve a tarkón lefutó borzongással...
Tehát, az elutasításnál érezni, hogy indul a pumpa, a befogadásnál meg azonnal fut a borzongás... Mondhatni, zseniálisan működik a SZER-vi jelzőrendszerünk, csak el is kell tudni fogadni és HALLGATNI RÁ.

Nos, miért indult be nálam a fék?
Azért, mert (már annyiszor elmondtam), hogy ÉN SOHA SENKI HELYETT (aki él és cselekvőképes), NEM KÉRDEZHETEK LE ELDÖNTENDŐ KÉRDÉSEKET!!! Ugyanígy SENKI NEM NYITOGATHAT SENKI EMBERFIÁNAK bármiféle KAPUKAT vagy KÉRHET LE "u.n." FÉNYKÓDOKAT, amivel ráadásul még meg is "pecsételi" az illetőt!!!!! Ez utóbbi SZÍNTISZTA "FEKETE MÁGIA"!!!
A másik: SOHA SENKIT NEM LEHET SEMMIBE BEAVATNI – mindig mindenki SAJÁT MAGÁT "AVATJA BE" és SAJÁT MAGÁNAK "NYIT KAPUKAT"!!! A külvilág ehhez csupán KATALIZÁTOR lehet és nem több!! Még Jézus SEM váltott meg senkit soha – ha az illető nem volt kész arra, hogy JÉZUS SZAVAINAK HATÁSÁRA MAGÁT MEGVÁLTSA!!! (Ha már Nagyhétben vagyunk..).
NE csodálkozzunk, hogy prána nadis, meg reikis beavatók IS belecsúsztak betegségekbe, vagy kifordult az életük – hisz MINDEN "BEAVATÁSUK" vissza fog hatni saját életükre és "benyújtja a számlát".
Minden GYÓGYÍTÓ TEVÉKENYSÉG egy MÓDSZER, amit MEG LEHET TANULNI!!
Egyik embernek jobb a RÁÉRZÉSE, a másiknak kevésbé, ahogy az egyik ALKALMASABB a gyógyításra, míg a másik kevésbé. De magába a GYÓGYÍTÁSBA – épp a RÁÉRZÉSEN KERESZTÜL – mindenki MAGA MAGÁT AVATJA BE!! A kozmikus energia használata meg aztán végképp CSAK EZEN MÚLIK és semmi és SENKI MÁSON!!!

Ezeket a gondolatokat most azért "kiabáltam" ki (újra), mert egyre vadabb hülyeségek látnak napvilágot, az egyre több kóválygó, önmagát nem találó ember megkötésére, "levadászására"!
Nagyon sokszor leírtam: az "új világ", az EREDET MINŐSÉGE arról szól, hogy MINDENKI MAGA-MAGÁÉRT FELELŐS! Nincs rajtunk kívül "más világ", minden ÉLET BENNÜNK ÉL.
NINCS RAJTUNK KÍVÜLI LÉTEZÉS, sem ISTEN – minden belőlünk fakad és ott is válik élővé.
Ez az EGY-TUDAT.
Amikor valakik a vallásokon keresztül kivették az emberből a MAG "ÉN"-tudatát, elkülönítették az "ÉN"-t és kikáltották "ego"-nak, valamint megalkották a fütykös mindenható istenképet, melyet imádni KELL – teljes megfontoltsággal tették, mert CSAK ÍGY TUDTÁK AZ EMBEREKET MEGTÖRNI, FÉL-ELEM MINŐSÉGBE TASZÍTANI.
Jó munkát végeztek, mert a folyamatos elmetöméssel, és a FELELŐSSÉG KIHELYEZÉSÉVEL, ELVÉTELÉVEL teljes DÖNTÉSKÉPTELEN RONGYBÁBUKKÁ rombolták az egyébként "CSILLAG-LÉNY"-ként a Földre érkező és EMBERLÉTET magukra öltő SZELLEM-TUDATOKAT.

Mikor a NIBIRU, a "NAGY VÁLTÁS BOLYGÓJA" – mely NEM EGY BOLYGÓ, hanem egy MÁGNESES ERŐTÉR, MEZŐ – 2021 tavaszán betolta a "RENDEZŐDÉS" ERŐTERÉT, megérkeztek az "ELHÍVÁSOK" mindazok számára, akikben ÉL AZ EMLÉKEZET – legalább ÉRZÉKELÉS szintjén.
Ők megérezték ezt az új erőteret és elkezdtek felhangolódni rá. Nagyon sokan megélték idővel már az ÁTLÉNYEGÜLÉST – ami MIT is JELENT VALÓJÁBAN?? Nem mást, mint a TELJES FELELŐSSÉG-TUDATOT!!
Mit jelent még a felelősségtudat?
A FEL ÉL ŐS-i-s-ÉG-et.
A FEL-felé ÉL-ést, ami egyenlő azzal, hogy NEM AZ ANYAGOT NÉZEM.
Az ÉL azt jelenti, hogy LÉ-tezem, tehet TUDATOMNÁL vagyok (ez nem az agyasság)
ŐS = az EREDET MINTÁZATA, ami nem más, mint a SZER ELEM ÉLŐ EREJE, mely mindent mozgat..
Az ÉG pedig az a TÉR, ami MAGÁBA foglalja a FÖLDET is, tőle el nem választható, mégis sokkal tágabb...
Tehát, ha már "nagyhét": kezdjünk EMLÉKEZNI IGAZ ÖNVALÓNKRA. "LETT" minőségünkre, mely az EREDET és a MAG bennünk. Ha ez a minőség ÉLŐVÉ VÁLIK ÚJRA – akkor sikerül teljes mértékben ÁT-LÉ-Ény-ÉG-ülnünk, megtalálnunk EREDENDŐ LÉNYségünket!
És ha megtaláltuk eredendő LÉNYSÉGÜNKET, akkor nem fogunk mástól válaszokat várni saját kérdéseinkre, hanem TUDUNK A MEGÉRZÉSEINKRE HALLGATNI!

Azt is elmondtam már - saját megélésemből kifolyólag - hogy NINCS JÓ VAGY ROSSZ DÖNTÉS. CSAK DÖNTÉS VAN. Legyen az "kicsi" vagy "nagy". A sorsutunkról nem fog egyik sem letéríteni, csak a HOGYAN-ban fog minket befolyásolni.
Tegnap mesélte valaki, hogy amikor élete folyamán a MEGÉRZÉSEIT követte a döntéseiben, mindig minden csodásan alakult, szinte potyogtak az ölébe az "ajándékok". Ez az "EGYENES VONAL a MÉRLEG jelében"..
Amikor azonban a SAJÁT MEGÉRZÉSEI ELLENÉRE MÁS ÖTLETEIT KÖVETTE, mindig problémát-probléma követett. Ezeket is megoldotta természetesen, de simán elkerülhette volna mindegyiket... Ez a "GÖRBE VONAL A MÉRLEG JELÉBEN"...
Mit mutat a Mérleg jele? Hogy az IRÁNY, az ÚT ADOTT. Azon változtatni nem lehet.
De hogy HOGYAN járjuk be, "görbén" vagy "egyenesen" - nos, az a mi "EGYENSSÉGÜNKÖN" múlik. És semmi máson...
Jézus EZT az UTAT MUTATTA...
Ha máskor nem is, ezen a héten érdemes "alászállnunk" egy kicsit belső CSEND-ünkbe, megbarátkozni IS-TEN-MAG-unkkal...