2024-03-21

                                 MOTTÓ: NAPFORDULÓ 

Bár tegnap volt a tavaszi NAP-ÉJ EGYENLŐSÉG, az igazi napforduló mégis CSAK mától számít, akár az Újhold is Üreshold után, hisz az egyenlőség pillanata, vagy akár a Hold árnyékban léte, vagy épp a kiteljesedett mivolta, MAGÁT A PILLANATOT jelképezi.
Az EGYENLŐSÉG, az ÜRESSÉG vagy TELÍTETTSÉG pillanatát.
Amikben NINCS VÁLTOZÁS, hanem csupán egy VÁLTÁS ELŐTTI ÁLL-APOT...

Mai világunk mindent összekevert már, elnevezést, állapotokat, nehogy el tudjunk IGAZÁN IGAZODNI a Világ működésében..  A torzítás teljesen tudatos művelet és folyamat, hisz ha a belső rendünk nincs összhangban a külsővel, akkor kialakul a "neurózis", és egy neurotikus emberből mi az, ami kiveszik? Pontosan az, ami a stabilitását adná: a BIZONYOSSÁG, a belső MAG-ERŐ, az ÖN(NŐ)-TUDAT...
Nem véletlen, hogy egy kisgyereknek RUTIN kell. Rend-Szer-esség. Mert ezekhez tud igazodni.
Ezek alapján TÁJÉKOZÓDIK az IDŐBEN és tudja meg, mi a feladata a TÉR-ben. Tudja, hogy mikor van ebédidő, mikor van alvásidő, mikor van játszásidő, mikor van mesenézési idő...
Ha kizökken a megszokott rendszeréből milyen lesz a gyerek? Nyugtalan, nyűgös, hisztis.
A gyereknek van egy BELSŐ IDŐRENDJE a NŐ-vekedésével összhangban.
Akkor marad kiegyensúlyozott, ha a szülő a "külső" időt a gyerek belső igényével összhangba tudja hozni és nem ő erőltet rá valamit.
Természetesen "idővel" mindent meg lehet szokni, az erőszakos időbeosztást is – csak nem mindegy, milyen lenyomat marad utána....

A "JÓZAN PARASZT" mindig tudta ESZÉVEL, mikor minek jött el az ideje a természetben.
Figyelte a Napjárást és figyelte a Holdállást. Neki az "ÉG" adta a naptárat és nem a papír.
Mégis mindig "képben" volt...
Nap-Éj EGYENLŐSÉG idején igazából egy "PIHENÉS" van, szó szerint egy KIEGYENLÍTŐDÉS.
Egy megállás.
Az "IGAZI" NAPFORDULÓ TÉLEN van, mikor "feltámad" a Fény és megkezdi ÚJ ÉV-KÖRÉT.
Ekkor hozza magával az ÉJ-M-ÉJ-éből az új programot, az új feladatot, amit a következő ÉVKÖRÖN majd kiteljesít.
Nem véletlenül a "Nap-KELTE" előtti napok a JÓSLÁS napjai, hisz a "sötét ÉJ M-ÉJ-ében" sokkal fogékonyabbak az ÉRZÉKSZERVEK, ilyenkor nem zavar be a "fény feszültsége", hanem a MÁGNESES, MAG NŐS térből lehet lehet "kiolvasni" a REZGÉSMINTÁZATOT = HANG-oltságot = INFROMÁCIÓT (ISMER-etet), ami a "jövő" évet meghatározza...

A Tavaszi-Őszi NAP-ÉJ-EGYENLŐSÉG idején már javában "megy a megkezdett program", már ELINDULT ÚTJÁRA az új feladat, megindult a KIBOMLÁSA. EGYENLŐSÉG idején MEGPIHENÉS VAN, hogy a MEGKEZDETT NŐ-vekedést majd FELVÁLTSA AZ ÉRÉSI SZAKASZ.
A Nyári Napfordulókor újra PIHENÉS VAN, épp 3 napra (mint mindegyik napforduló esetén a HARMONIZÁLÁS, RENDEZŐDÉS érdekében), hogy utána elindulhasson az ARATÁS, a BETAKARÍTÁS időszaka.
Az ŐSZI NAP-ÉJ-EGYENLŐSÉG idején megint jön egy 3 napos megállj, egy megpihenés, hogy majd elinduljon az ELSZÁMOLÁS, a MÉRLEGELÉS, végül a LEZÁRÁS, az ELCSENDESEDÉS időszaka.
Ez a TERMÉSZET LOGIKUS és nagyon EGYSZERŰEN érthető RENDJE a 4 évszak váltakozásának TERÉBEN.
Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy ezen miért kellett változtatni!
Miért-miért.. Hát pont azért, amit fentebb már leírtam..
 Mindezt még megspékelve a mágiázás KITALÁLT "hagyományával", ami ahelyett, hogy KI-EMEL-ne és TENGELYBE ÁLLÍTANA, pont ellenkezőleg: teljesen BELENYOM a Mátrix HORIZONTÁLIS világába és elviszi a fókuszt a LÉNYEGTŐL, a LÉ-ÉN(y) tudatos jelenlététől, valamint az ÉBERLÉTTEL együtt járó MEGFIGYELÉS gyakorlásától. Mágiázással SOHA NEM LESZ MAG-világosodás és ÁTFORDULÁS. Tehát, aki ezekre ösztönöz, nagyon is a "Mátrix foglya és rabtartója" – hisz minden követőjét BENNE TARTJA!
Tessék gondolkodni!!!

A mai nappal tehát elindul a BEÉRÉS FOLYAMATA mindannak, ami a Téli Napfordulótól mostanáig ELKEZDŐDÖTT. Úgy BENNÜNK, mint a KÜLVILÁGBAN.
Ezt írtam a Téli napfordulókor:

"Kis hazánkra is megérkezik az a fordulat, amit már 2019-ben kiraktam: sorsát a FELSŐBB AKARAT, a M-indség A-karata rendezi a MÁ-ban, mert EGY-beér az IDŐ és a TÉR, hogy maga mögött hagyja azt a partot, mely élhetetlen a számára. Leválik rólunk minden olyan kapcsolat, mely viszi az erőnket és tolvaj módjára fosztogat. Látszólag olyan ÁRAMLAT-ban vagyunk, ahol mi úszunk egyedül az ÁR-ral szemben.. Igen, de minket ez az ÁR ERŐSÍT, hisz az ÁR=Áldott Rész.... MAG-unkra maradunk – ahogy egy MAG-minőségnek kell is. De ez így lesz IO!! Mert ez a függetlenség és szabadság útja. Mi nem bízhatunk SENKIBEN, csakis SAJÁT MAG-unkban! De higgyük el: leszünk mi még sokaknak menekülési útja és meg fog adatni az, hogy MI VÁLOGATJUK MEG, KÉNYSZER NÉLKÜL, hogy KIVEL működünk együtt."

Megtapasztaltuk? Meg.
8-as évet élünk, ami a "KOCKA" éve, és a kocka, mint tudjuk, "el van vetve".
A kockával sokminden "FOROG KOCKÁN" és sokaknak "FORDUL IS A KOCKA".
Kinek erre – kinek arra, BELSŐ SZÁNDÉKA SZERINT...
Azt már tudjuk, hogy a KAKAST ELKAPJA A RÓKA és ELVISZI A HOLLÓ....
Azt is tudjuk, nekünk mi a "dógunk": FIGYELNI – akár éber róka módjára is -, és JELEN LENNI úgy, mint ahogy "Rémszem Mordon" tanította a gyerekeknek: az ÉBERLÉT az egyetlen MÓD-SZER arra, hogy a "fekete mágiát" sikeresen ki tudjuk védeni! Márpedig "fekete mágia" minden ránk erőltetett akarat, legyen akármilyen szándékú is! Legyen az "fénypecsét" vagy atomháborús fenyegetés. EGYREMEGY!
A különbség a MOST és a korábbi háborús fenyegetések között az, hogy MÁS MINŐSÉGET ÉLÜNK!! Már NEM A RÉGI KOR mintája működik, tehát a kakas nem kiabálhat tüzet, elkapják a torkát "odaátról"...

A tegnapi előtti kommentáradat megmutatta, milyen a kéretlen, érzéketlen, agyas, romboló energia, amitől egyre jobban távol kerülünk. Érdekes módon ŐK JÖNNEK UTÁNUNK! Miért is?? Talán nem az átlényegülés lehetőségéért? Tőlünk mindenesetre megkapták az esélyt.
 De ha a BEFOGADÁS szándéka nem áll fenn, akkor bizony nincs más hátra, mint az előre: a TÉR MEGTISZTÍTÁSA.
Mert máskép(p) nem lehet.
Pont..