2023-02-09

                                         MOTTÓ: VALÓRA VÁLÓ ÁLMOK... 

Ma mélységes CSEND van!
Ugyanakkor az ÁR-amlás megy a MAG-A útján a beteljesülések felé, csak észrevétlenül. És csendben. És persze láthatatlanul...

A NEPTUN-hoz, vagy inkább NEFTILHEZ hozzá tartozik a CSEND. A mélység csendje és a csend mélye...Milyen érzés, mikor hóesésben sétálni indulunk és szinte HALLJUK A CSENDET?
Mélységes és felszabadító. Varázsos. Egyből kiszakadunk mindenből, ami "KÜL", és átjár minket a "BEL". Emlékek, érzelmek és érzetek, valamint megnevezhetetlen különleges "valami"...
Ami csak akkor jár át minket, amikor "meghalljuk a csendet".
Elkap minket egy érdekes örömérzet, egyfajta euforia, ami nagyon JÓ. Elfelejtekzünk mindenről, ami gond, probléma, fájdalom... csakis a pillanat öröme marad, mert csak az VAN! És ez a Csend ki-ÁR-adó!! 

Ilyen CSENDBEN születnek az ÁHITATOS alkotások. Az átszellemült muzsika, mandala, vagy akár egy kenyér, egy sütemény, egy étel, vagy épp a bor.. Legyen bármi. A kezünk ilyenkor a SZELLEM minőségét fogja kifejezésre juttatni...Csendben éljük meg a TUDATOSSÁG érzetét. Amikor befelé fordulva azt érezzük, hogy értjük az életet. Értjük "ki vagyok én". Jelen tudunk lenni a pillanatnak a jelenben... Szinte kívülről látjuk magunkat.. Érezve értjük, hogy bármi is VAN és bármi is történik: az úgy van jól, ahogy van...Nem véletlen, hogy éjszaka van csend. Mikor minde elNYUGszik.
Még a szél is. Még a hang is. Még a levél se zizeg. Szinte sértő a léptünk zaja, mikor ilyen "ájtatos" csendben sétálunk, vagy igyekszünk épp hazafelé... Kiélesednek az érzékeléseink. Meghallunk olyasmit is, amit normál esetben nem...Tehát mire jó a CSEND?
Az ÉRZÉKEK KIÉLESÍTÉSÉRE...
Vannak olyan délelőttök, reggelek, mint amilyen a mai is, mikor szél se rezdül, minden áll és minden "figyel". Elterül a nyugalom. Hiába ugat egy-egy kutya, vagy húz el felettünk repülő, vagy mellettünk néha egy-egy autó: mégis HALLJUK a nyugalom csendjét.... Áhítatos, szinte "szentséges" állapot az ilyen. Miért? Miért "szentséges"? Mert "megszentelt". Ami megszentelt, az különleges, az MÁS.
Az egy MÁS ÁLLAPOT. És tényleg, szó szerint az.
MÁS állapotba kerülve mindent MÁS-KÉPp látunk. Beleértve magunkat is... Ebben a másállapotban minden JÓ. Érezzük a IO erejét és "hatalmát". Érezzük, hogy minden bosszankodás, ribillió csak a FELSZÍN. Még a legnagyobb tragédiák közepette is van ilyen megszentelt pillanat, mikor minden megáll.... Titkok tudnak ilyen pillanatokban feltárulni, hirtelen kiélesedik a látásunk-hallásunk az eddig meg nem látott összefüggésekre...
Ha tehetjük, menjünk ki a szabad levegőre... érezzük meg a CSEND nyugalmát. Lélegezzünk nagyokat, hogy a lelkünk is szárnyra keljen.... Aztán így feltöltődve meg fogjuk látni, egészen MÁS-KÉP-pen, más képben, más minőségben fog a napunk folytatódni..

Ma két angyal is mellénk szegődött: RAFAEL a gyógyítás, gyógyulás angala, aki az ÁT-LÉGzés fontosságára hívja fel a figyelmet, valamint RAZIEL, a Tisztánlátás angyala.
Igen: tisztán látni csak belső megtisztulás által lehet.... Csak akkor tudjuk meglátni, megélni és megérteni: MINDEN JÓRA FORDUL és MINDEN ÁLOM (ami a miénk) be-TELJES-ül....