2023-07-02

                                      MOTTÓ: MÁS SÍK.... 

Folytatódik a MÁS SÍK témája, természetesen nem véletlenül és megint egy kicsit más síkon... Ráadásul ma 2-a van, és a 2-esség pedig mindig MÁS-OK-ról szól...
De KI AZ A "MÁS SÍK"? VAGY MI?

Mindenki és minden MÁS, ami rajtam kívüli...
Mi van rajtam KÍVÜL? A KÜL-VILÁG... A "MÁS-OK VILÁGA". Ahol mindennek MÁS OKA van..
Az ÉN világom csak az enyém, abban csak ÉN vagyok "otthon" (érdekes, itt is azt mondjuk, hogy "OTT"-hon és nem azt, hogy "ITT"-hon...), abba csak azt engedek be, akit én akarok.
De akit beengedek, azt hogyan engedem be? És HOVA engedem be egyáltalán?
Belegondoltunk már IGAZÁN? Hogyan lehet VALAKI MÁS, aki MÁS, az ÉN BENSŐ világomban??
Hát csak úgy, hogy a MÁSIK MÁS SÍKJÁT engedem be!! Azt a részét, amiről (talán) maga sem tud!!! Akit beengedek, az BENNEM kel életre. Magamban látom őt, magamban érzem őt, hogy milyen, hogy miként gondolkodik, érez... Helyzeteket találok ki, vagy visszagondolok közös megélt eseményekre...De azokat is a saját színezetemben látom... Ha valakivel együtt élek, még egyáltalán nem biztos, hogy "beengedtem"... Vagy csak az "előszobába".
Ismerjük azt, akivel együtt élünk? Ismerjük a gyerekünket, a szüleinket, testvéreinket?
Csak annyira, amennyire beengedtük őket a magunk világába. LÁTNI LÁTHATJUK a másikat kívülről, láthatjuk RAJTA a belső kivetüléseit és abból következtethetünk milyenségére, működésére, gondolkodására... Aki jól érzékel, az jól is látja ezeket az összefüggéseket. De attól még NEM válik ÉLŐvé BENT!
Érthető? Érezhető, hogy mire szeretnék rávilágítani?
Minél beljebb megyünk az ISMERET-ben, annál nehezebb szóval leírni.... De azért próbálkozom ....

Mi a KÜLVILÁG? Meg tudjuk-e fogalmazni? És MIBŐL áll a "KÜL"-világ? És KIKBŐL?
A fentiek alapján egyszerű: minden és mindenki aki NEM ÉN VAGYOK...
Akkor meg MIÉRT érdekes annyira a külvilág? Hisz az ÉLET BENNEM VAN!!!
ÉN élek és ÉN ÉLEM!
ÉL a "KÜLVILÁG" egyáltalán? Magában? Egységben? Vagy a Külvilág sem az, aminek látszik?
Azt mondjuk, REND van. Minden téren. És ez így is van. Ha pedig REND van, akkor mi miért érezzük úgy, hogy semmi sincs REND-ben?? Azért, mert nem látjuk az EG-ÉSZ-et..

Vannak jópáran, akik nem hiszik el, hogy minden előre MEGÍRT. Mint egy program. Még olyan sem hiszi el, aki asztrológiával foglalkozik és horoszkópokat fejt. Ilyenkor szoktam jó nagyokat nevetni, hogy nem látja tenmaga ellentmondását?? Hisz egy horoszkóp mi, ha nem egy ELŐRE MEGÍRT SORSÚT??? De nincs előre megírt sorsút... Áááá... És mindezt csak azért, hogy velem szembe helyezkedhessen... Ugye, előbb kellene gondolkodni, aztán leírni azt a gondolatot...
Tehát a KOR-KÖR is egy ADOTT PROGRAM. Mint a Windows. Előre megírt. Adott lehetőségek tárháza. De ahányan használják, ahányan kapcsolódnak hozzá, annyiféle megnyílvánulása lesz.
Vagy az Excel. Szintén egy remek jó program. Rengeteg lehetőséggel. De hogy ki hogyan, mire használja, milyen mélységében, az megint a felhasználótól függ.... Adott a program? Adott... Vannak, akik alkalmazzák? Vannak. Van, aki nem? Van... Aki nem, azt érdekli, hogy mi van vele és hogy kinek milyen problémái akadnak a használat során? NEM... Miért nem?
MERT NEM KAPCSOLÓDIK HOZZÁ...

A KOR-KÖR programjában is AZ vesz részt és ABBAN A RÉSZÉBEN, amire "előre leszerződött". Amilyen CÉL-OK miatt megjelenik benne... Azért EKKOR és azért ITT, mert ez a program és annak meghatározott része adja mindazt a "katalizációt", ami a CÉL-Ok beteljesítését lehetővé teszi....
Már beszéltem arról, hogy JELENLEG olyan a helyzet, mint amikor a W10 átáll a W11-re.
A régi szisztéma már nem kap frissítéseket, már nincs utánpótlás, csak "kifut" ami még van benne. Közben már lehet átnyergelni a W11-re. Párhuzamosan jelen van mindkettő. Aztán majd jön a PONT az IDŐBEN és TÉRBEN, mikor kész, vége, minden W10-nek lejár az ideje és MÁR CSAK A W11 fog működni. Az átállás idejében INGYEN lehet váltani... Szabadon eldönthetjük, hogy "előre megyünk" vagy kihúzzuk a végpontig. De a VÁLTÓPONT után már csak fizetős lesz a csere...
És "kényszeres"....Mert nem lesz választás...

Azt nagyon sokan érzékelik, hogy a KOR-KÖR kifutó programja a "végnapjait" éli. Az utánpótlás már régen leállt, csak ki kell várni, míg az egész lezárul. Sokan vagyunk tudatában annak, hogy ÉPP AZÉRT vagyunk MOST itt, mert ezt a váltást akartuk meglátni, megélni és benne tevőlegesen részt venni. Mégpedig annak okán, hogy mindennek megéltük valamikor az ellentettjét is. Most áll vissza a kibillentett egyensúly... De hogy MIKOR jön el a TÉR-ben ez az "ADOTT PONT"?
Arra SOHA nincs válasz.
Csak annyi, hogy FIGYELJ! Ha JELEN vagy, ha ÉRZÉKELSZ, akkor mindent IDŐBEN meg fogsz tudni! Jézus is erre intett: NE ALUDJ! LÉGY ÉBER!

A mai nap arról üzen, hogy a "MÁS VILÁG", azaz a "KÜLVILÁG" is HALAD a maga beteljesülése felé. A KÜLVILÁG KIVETÜLÉSE (akár nekünk az emberi létünk) előre akar menekülni, mert azt hiszi, hogy a kibillentést VÉGLEGESÍTENi tudja. Azaz, az elbillent kóválygó mozgást úgy kitolni a SZÉLSŐ-s-Égig, hogy onnan ne legyen visszaút. Csakhogy a MAG a Külvilágban is JELEN VAN és a MAGERŐT, a REND-et fenntartó energiát, a SZER ELEM ÉL-tető mivoltát NEM LEHET eltüntetni.
 Ezért mondhatta nekem Babba Mária, mikor a feje fölé rittyentett szürke trutyin háborogtam, hogy "azt hiszed, ez engem bármiben is zavar?"
Nos, IGEN. ENNEK TUDATOSÍTÁSÁRA, ENNEK RENDJÉRE utalnak most az "észközök" és a "Terembura" összhatása is: az IGAZ TEREMTŐ és ÉLTETŐ mi-NŐ-séget, a RENDET semmi nem zavarhatja. A "játszótér" játékosai SEMMit NEM TUDNAK FELÜLÍRNI, ami FELETTÜK ÁLLÓ!
Tehát, kell bármitől is félni?? FÉL ELEMBEN lenni? NEM! Még akkor sem, ha LÁTSZÓLAG, a pillanat szerint, minden az ellenkező irányba megy...

Napunk angyala ma RAGUEL, a TISZTÁNÉRZÉKELÉS angyala.
Mit tudunk ÉRZÉKELNI, ha TISZTÁK vagyunk? A RENDET... Ekkor vagyunk HELY-ben... 

Végezetül HORVÁTH KRISZTINÁTÓL emelnék be megint egy írást:

"Minden áll.
Teljes a mozdulatlanság.
Mintha valamire várakozna a MIND-ÉN-ség,
s ezt te is érzed, réges rég.
Várakozás van..
De e látszólagos meg-mag-állásban a legnagyobb változás van.
Egyszerűen érzed.
De, hogy mire vársz, arra még nincsen semmilyen képed.
De jön..
Megállíthatatlanul közeleg..
S mikor be-meg-érkezik, BENNED s körülötted minden megremeg..
Hatalamas erővel robban be ekkor,
megtörténik, s megjelenik az, mi eddig az Itt és MOST-ban még nem volt.
Készülj hát, mert mi vár, oly közel, hogy szinte érzed már az illatát..
Hirtelen jő..
El nem kerülhető..
A legmélyebb Csendedből lobban be a NŐ.
Hatalmas Erő..
Egyetlen egy robbanás..
Egy szikrából egy lobbanás...
S ezután megszűnik benned minden MÁS...
Csak, ki LETTÉL, csak TE maradsz MAG-odban, Eredendő EGy-ként.
S ne félj!
Mindezt örömmel, örömben várd!
Hisz Te kérted EGY-ként, TE, aki Lettél..."