2023-10-18

                           MOTTÓ: BELSŐ-KÜLSŐ REND

Régi téma, mindig erről van szó az összes spiriömlengésben is (de az, hogy ténylegesen mennyien élik, az már más kérdés), hogy akkor lesz KINT rend, ha BENT is az van.
Na de MI az a "KINT" egyáltalán? Mert itt legalább annyi téveszme kering, mint a "tükörelmélet" terén... Szögezzük le: a "Kint" NEM A KÜLVILÁG!! A "KINT" a mi saját ÉLETKÖRÜLMÉNYEINK.
 A közvetlen környezetünk. Minden, ami az EGYÉNI LÉTezésünkhöz, életünkhöz tartozó!

Aki halad a REND-rakás útján és már egészen előre jutott, napról napra tapasztalhatja, hogy TÉNYLEG JÓRA fordul az élete minden téren. A legapróbb történésektől a legnagyobb eseményekig! Egyszerűen mindig úgy rendeződnek a FON-AL-SZÁL-ak, hogy a FON-tos dolgok sorra RENDBE jönnek, ráadásul úgy, hogy nemcsak saját magának, hanem mindazoknak is, aki érintettek a témában, az adott helyzetben. És ez nem duma - hanem napi megélés és tapasztalás!! Nem csak nekem, hanem EGYRE TÖBBEKNEK!

Ha már duma... Megint elém jött egy "nagynevű" oldal irománya... Először is: tele helyesírási hibákkal. Ha már valaki posztol, ráadásul egy író oldalán, akkor a minimum, hogy HELYESEN ÍRJON MAGYARUL! Másodjára a téma: egy magyar természetgyógyászati termékben VAN A HITÜK!! Értjük?? Egy szellemi tanító HITE EGY TERMÉKBEN VAN!! Hát, ehhez már nincs mit hozzátenni...
De nem kell csodálkozni: EZ AZ A SZINT, ami a NÉPSZERŰSÉGET biztosítja. Legyen az egy termék, egy tuti módszer: csak legyen MEGFOGHATÓ! Ami megfogható, az pedig KINT VAN!
Tapasztalatom, hogy akárhányszor "bolygattam" meg ilyen csodákban hívő emberek hátterét, mindig kiderültek a "gócok". Önértékelési, párkapcsolati problémák, BELSŐ HIT-nélküliség, az anyagi-és látszatvilágba való teljes beleveszettség.. Kivétel nélkül.
Ennek a szintnek a jellemzője még az is, hogy "elvárják" a kedvességet, a mosolyt, a szeretetet, mondván, mindenkinek kijár, hisz aki útkereső, annak még nincs "rózsaszirommal hintve" az újta... Azt mondják, minden "beteg", "megrokkant" embernek jól esik a jó szó. Csak "BELE KELLENE ÉREZNI MAGUNKAT, legalább EGY KICSIT az Ő HELYZETÜKBE"....
No, én ettől a mondattól lövök ki, de nagyon!!
Vajon Jézus hány "nyomorult" helyzetébe élte bele magát????
Egyetlen egyébe SEM!!!
Hisz tudva tudta, hogy mindenki a MAGA BAJÁÉRT FELELŐS!! Segíteni lehet – de csakis annak, aki KÉRI, aki VALÓBAN VÁLTOZNI és VÁLTOZTATNI AKAR az ÉLETÉN!! És nem "lopni" az energiát. Vagy akár a tudást... Kintről.. Mástól...
Senkinek nem lesz attól jobb, ha "ÉN" belelélem magamat az ő helyzetébe. Viszont NEKEM ettől lehet ROSSZ!!!
Maszlagok tömkelege...
Megtévesztések halmaza...
Tényleg RENDET kell mát VÁGNI!!

De a RENDRAKÁS akkor sem KINT kezdődik – hanem BENT!
Aki már nagyjából kész, az JÓL ÉL. Beteljesül a Nibiru üzenete, hogy MINDEN IO-RAVALÓ EMBER ÉLETE JÓRA FORDUL!!
A KOR-KÖR-váltás "ÖNTI A LEHETŐSÉGEKET" a TISZTÁBA tételhez és a RENDrakáshoz.
Minden ÉRTÜNK – és semmi nem ellenünk!
Tegnap este beszélgettem egy ismerőssel, aki elmondta, hogy fogalma sincs arról, mi történik a külvilágban. Ő teszi a "dógát", van is munkája bőven, közben szépen gyarapodik az otthona, a családja. ÖRÖM van a LELKÉBEN. Vannak persze megoldandó feladatai, de az ALAP-lélekállapotán ezek mit sem változtatnak.. A JELENBEN van, nem rágódik a múlton és nem fürkészi a jövőt. BOLDOG EMBER. Nincs is baja, nem is beteg... Ha elfárad, akkor megpihen, tud nemet mondani és nem tolja túl a teljesítéseket. Mindenki és minden tud várni... Ha meg nem, akkor van más, aki megoldja.. Hisz élni és élni hagyni is kell tudni...Ez az ember RENDBEN VAN!
Magával – és a külvilággal is!

Napunk angyala ma GABRIEL, aki mint tudjuk, hírhozó, "üzenetközvetítő". Igen. A PÉLDA mindig "üzenettel bíró". Nemhiába a leghatásosabb tanítók, a mesék példázatai.. Csak ÉRTENI kell tudni őket. No meg RÁÉREZNI a mögöttes szimbolikákra..