2024-07-05

                               MOTTÓ: MEGÁLLJ -2.0... 

A mai észközök szinte teljesen ugyanazok, mint tegnap voltak.. Ilyen ismétlődések nem mindennaposak, tehát "dolog van", azaz ODAFIGYELÉS...

A KÉT TŐ-s-ÉG világában minden KETTŐ. Minden "PÁR"-ban jár. Ezért van "PÁR"-ság is a Földön, még akkor is, ha az ALAP-vető minőség az EGY-ség, az androgün létezés..
Ha valaki jelen volt 30-án a Találkozón, akkor bizonyára emlékszik a számok világában – mely mindent leír -, hogy mit is jelent az 1 és a 9 és hogy miért "nincs tovább".
NINCS 12-es rendszer!!
Ez művi, amit lehet alkalmazni és lehet benne élni (mint mindenben, ami teremtett), csakhogy NiNCS ÉRTELME.
Mit jelent az 1? A "NŐ"-vekedést. A lendületet, a mozgást, a tágulást..
Mit jelent a 9? A feloldódást, a változatlanságot, a MEGÁLLÁST. Mikor "megáll az IDŐ"...
Kezdet és Vég.
Mely EGYBE-ÉR – hisz 1+9=10=1.
Tehát?
Minden EGY, mert "Mind EGY, hisz minden mindegy" :)..
Igazából SEMMI nem változik, mert minden MOZGÁS LÁTSZÓLAGOS (ezt Anita is elmondta a "nyilas" történetében). Akkor mi vaan??
Ami van.
VAN-ság VAN!!

Mit tudunk a VAN-ságban tenni?
JELEN LENNI.
HA JELEN vagyunk, akkor mit tudunk? LÁTNI. Meglátni a dolgokban a LEHETŐSÉGET, ami NEKÜNK SZÓL. Mert még egy "intés" is LEHETŐSÉG.
Én például az utóbbi időben kétszer kaptam be büntetést. De miért? Mert jött az ÉRZET, hogy vegyek parkolójegyet, de aztán jöttek a kifogások, hogy előbb még mit csinálok, aminek mi lett a vége? Elfelejtettem... De engem meg nem felejtettek el.. vagy inkább ki....
Tanulság?
NEM LEHET KIESNI EGy PERCRE SEM a "HANG"-ulatból!
Nem írhatjuk felül az ELSŐ ÉRZETET és gondolatot!
A másik pedig, hogy nem lehet az anyagra fókuszálni. Nem lehet kiesni abból a hullámból, hogy "minden VAN". Nem lehet kételkedni, nem lehet számolgatni és megkérdőjelezni a vanságot, hogy vajon jut-e erre meg arra, meg hogy miből mennyi jön be? NEM! Ezen a szinten NEM LEHET ÍGY gondolkodni! Ha én arról beszélek, hogy BŐSÉG van és ezt kétségbe vonom és beleesek a "számolgatás" hibájába – azonnal megjön a "büntetés", hiszen az én MAG-om generálja..
Úgyhogy ezért mondom: mindenben ott a LEHETŐSÉG a "MAG"-unkhoz téréshez!

Visszatérve a számokhoz: ha azt mondjuk, VANSÁG VAN és igazából minden VÁLTOZATLAN – akkor mi egyáltalán a LÉNYEG az életben?
A LÉ és az ÉN.
A MEGÉLÉS. AZ ÉN mint ÉG-i LÉNY a GÉ-ben HOGYAN ÉL..
Ez MAG-a a MAG MINŐSÉGE.
Ez a "HANGOLTSÁG".
Nemrég hallottam egy mondást, hogy "mindennek meg kell változnia ahhoz, hogy semmi se változzon". Nos, ha belegondolunk és hátranézünk a történelemre (ami megint ugye CSAK az ITT és MOST-ban, a mi életünkben létező, egyébként meg illúzió), akkor pontosan láthatjuk, hogy valóban minden változott az IDŐ-ben – ugyanakkor változott-e valami a minőségben?
Az "emberben"? NEM.
No, ezért mondtam én egy korábbi videomban, hogy "ÉN NEM VAGYOK EMBER!"
Ezek szerint az a program, amit "orioninak" tartunk, miszerint "mindent változtass meg, amit lehet", igazából nem más, mint egy nagy ILLÚZIÓ! Mondhatni egy "LÉPRECSALÁS" vagyis inkább egy nagy "PARASZTVAKÍTÁS" mindazoknak, akik "mestereknek" hisznek, akiknek "agyát programozzák", akiket "tanítanak", mivel NEM LÁTNAK TOVÁBB AZ ORRUKNÁL!!! Pont az lenne a tanítás a parasztvakításban, hogy ember! Láss már!! Az AGYADNAK LEHET BÁRMIT TANÍTANI – de vajon TE MIT LÁTSZ??? BENT? MAGODBAN? Mert HA nem azt, amit tanítok, akkor tiéd a hangszóró!!!
Helyedre kerültél!! Kiléptél a KÁPRÁZATBÓL, az ELME programjából!!!
Hisz bármit megváltoztathatunk magunk körül, bármit a magunk képére szabhatunk, mi fog történni? Mindent HÁT-rahagyunk... Hogy az utánunk következő generáció UGYANEZT tegye...
És ez így megy körbe-körbe – tehát SEMMI NEM VÁLTOZIK!
Ezért hatalmas blődség a Földért aggódni, hogy mi azt tönkretesszük. Meg imádkozni, meg meditálni érte... Ostobák gyülekezete... Az anyagelvűek lózungja, mely hűen tükrözi a teljes szellemi ürességüket és a nemértésüket..

Azt szoktam mondani, hogy lehet anélkül a tudás nélkül élni, amit a számok és a nyelvünk által kínálok – de minek? :)... Ugyanis ÍGY egységben ÉREZVE és ÉRTVE a LÉTEZÉST, benne MAG-unkat, egészen MÁS SÍK-ra emelődünk, mondhatni VISSZA arra a MES-TER szintre, amiből a TER-EM teremtődött.... Ki lehet belőle néhanap billenni, de oly gyorsan megkapjuk a választ, a visszajelzést, hogy esélyünk sincs a "kint maradásra" :)
És ez "IO"!...