2023-06-30

                                   MOTTÓ: MÁS VILÁG... 

Ma a MÁS SÍK, a "MÁS VILÁG", a szemünknek nem látható tartomány válik LÁTHATÓVÁ az érzékeléseink számára... HA! HA JELEN VAGYUNK...
A "Teremburán" a Hold és a Plútó kapcsolódik egymással, mely kapcsolat dinamizálja számunkra a többi bolygókonstellációt.. Mit jelent ez? Azt, hogy HIGGYÜK és TUDJUK, teljes BIZONYOSSÁGGAL, hogy MINDEN LÁTHATÓ MÖGÖTT VAN egy LÁTHATATLAN TARTOMÁNY, melyből mi a LÁTHATÓBAN csak annyit és csak azt látjuk meg, azt ÉLJÜK MEG, amivel ÖSSZEREZGÜNK!

Már sokszor elmondtam - leginkább az oltások idején és azok kapcsán-, hogy a LÉ, amiben ÉL-ünk, INFORMÁCIÓ TÁROLÓ és HORDOZÓ. MINDEN benne van, amit ismernünk és tudnunk kell vagy érdemes.
Minden információ REZGÉS. Ami REZGÉS, az HANG-ot is ad. Bennünk is van HANG, egyfajta hangoltság, egy ALAP-HANG, aminek van rezgése, és bennünk is van LÉ, ami ugyancsak hordja-viszi és tárolja az INFORMÁCIÓKAT. A sajátunkat.. Mert ami KINT, az BENT is..
Van a MAG-unknak egy ALAPHANGJA, ami meghatározza testi mivoltunkat, de van a kivetülésünknek is egy rezgésmintája. Akkor működünk jól, ha e kettő ÖSSZ-HANG-ban van...
Ez az "öszzhangzat-tan" ... Vagy ÖSSZ HANGZAT-tan...
Ha nem halljuk a MAG(unk) DALÁT, nem élő bennünk "MAG-DOLNA", azaz a mi-NŐ-ségünk, akkor keletkezik lénységünkben FESZÜLTSÉG, mely természetesen nem kedvez az információáramlásnak és átadásnak SEM, hisz nem lesz összehangolódás és ebből adódnak a kisülések, a betekeredések mint betegségek..
Arról is sokszor esett szó, hogy a külső információk akkor jutnak be a TER-ünkbe, ha a belső információs "hálónkkal" össze tudnak kapcsolódni. Ha eltérés van, akkor bizony nem megy "át". Ezért szoktam volt mondani, hogy csakis RAJTUNK múlik, saját FEL-HANGoltságunkon – vagy épp EL-hangoltságunkon-, hogy MILYEN "ADÁS"-HOZ jutunk hozzá!
Minden információ MEGVAN a TÉR-ben. Tudásról, bölcsességről, okosságról, múltról, jövőről...
És ezek mindennemű TORZÍTÁSA IS jelen van!!
Az, hogy mi melyiket "fogjuk be", az EREDETET vagy a HAMISAT – csakis rajtunk múlik.

Mi a belső hangoltság alapja? A TISZTA SZÁNDÉK.
És itt bukik el azonnal mindenki....Akiben nincs meg.
Mert lehet pl papolni "mag"-ról, meg Boldogasszonyról, meg hinteni az igét másoknak, miközben hazudik az illető magának, hazudik másnak és tényeket torzítva tálal kifelé magáról történeteket... Akinek van füle, az KIHALLJA a "hamis hangot". Akinek nincs, az "beveszi", mert saját maga is ebben a tartományban rezeg. Mondhatni, ennyire egyszerű. Egyébként tényleg az...

A szemnek nem látható tartomány itt van körülöttünk. És bennünk is természetesen. ÉREZNI lehet, a SEJT ELEM az, ami kapcsolódni tud hozzá... Ami soha nem bizonyítható, hogy van és hogy működik – legalábbis az anyagi felfogás számára -, mégis mindig megnyílvánul.
Mert TAPASZTALJUK.
A LÁTHATATLAN TARTOMÁNYBAN NINCS FELEZŐDÉS. Nincs "KÉT OLDAL". Nincs hasítás, nincs osztottság, mert ott az EREDET EGY MINŐSÉGE VAN, élő létezőn. Ezért jöhet onnan mindig "IO" információ, mely tovább visz minket megakadásunk vagy kérdésünk esetén a megoldás felé.
Tehát van benne rossz? Vagy "démoni"?? NINCS!! Ezek a HASÍTOTT FÉNY-TUDAT termékei!
És csak a "Mátrixban" vannak jelen, mert az ELMÉBŐL fakadók...
A FÉNYben van csak DUALITÁS, kettősség, csak itt lesz mindennek azonnal két oldala, két véglete, két SZÉL-e...Ezért NEM IGAZ a jin-yang szimbolum SEM, mert NEM IGAZ az, hogy a fényben a sötétség és a sötétségben a fény. Ahogy az sem, hogy van női vagy férfi részünk....
A FÉNY A SÖTÉTSÉGből EREDŐ, annak csupán egy zárt része, mely önmagában nem életképes – tehát a szimbolumnak is EZT kellene mutatnia.... Ahogy a férfi is a NŐBŐL eredő, egy "zárt" rész belőle, mely önmagában nem életképes. Kell mögötte a "láthatatlan tartomány", melybe MEG(MAG)TÉR-het!

A mai nap üzenete tehát az, hogy MERJÜNK hinni az érzékeléseinknek, merjünk hallgatni a megérzéseinkre.
Tegnap mesélte a lányom, hogy ezt követve mindhárom problémáját meg tudta oldani, amivel útnak indult... Apróságokban és nagyobb dolgokban egyaránt. Itthon nagyot is "pacsiztunk" rá, hogy lám, így működik!
A belső összhang működésének példája lehet az is, mikor egy "zűrösebb" vagy "nehezebb helyzetben olyanokat mondunk és úgy, mintha nem is mi lennénk.. Mintha "magunkon kívül" valaki más intézkedne helyettünk, ráadásul olyan összeszedetten, logikusan érvelve, amire sosem lennénk képesek... (Gondoljuk mi).. És meg is van az eredménye!! Jobb, mint amit remélhettünk volna...

Tehát, legyünk ma is "résen". Legyünk JELEN. Legyünk "VÉTELBEN" – illetve "ADÁSBAN".
A megéléseinket jól jegyezzük meg, tartsuk, amennyire tudjuk az emlékezetünkben, mert ezek visznek tovább... egyre beljebb, egyre feljebb...Történjék bármi KINT – soha ne feledjük: az ÉLET BENT ZAJLIK!! És CSAK MAG-unk vagyunk MAG-unknak, senki más!
Kiben higgyünk hát, ha nem ten-magunkban??

Napunk angyala ma ZADKIEL, a TISZTÁN-HALLÁS üzenetével érkezvén...
Azt hiszem, nem kell ragozni, miért....