2021-08-14

                                                   MOTTÓ: LEHETŐSÉG

Ma éjjel arra ébredtem, hogy hallom a Hunyadi László c. operából a "Meghalt a cselszövő, nem dúl már rút viszály, országunk élni fog, mert László nagy király, HŰSÉGNEK GYŐZELEDELMÉT hallja nagyvilág, meghalt a cselszövő, nem dúl már rút viszály..."

Felültem és 2.16-ot mutatott az óra. Kiszakadt belőlem a sóhaj, hogy ez már nem lehet igaz - de teljesen pozitív értelemben, hogy miként tud a MUZSIKA és az IDŐ ennyire összecsengeni!
Hogy micsoda "JEL-HALMAZ" érkezett, hisz a 2.16 pontosan megfelel számmisztikailag a dalszövegnek!
Jómagam a "HŰSÉGNEK GYŐZELEDELMÉT" vettem "személyre" szabottnak - hisz a "JELEN" lévők pontosan ennek a kihívását élik a jelenben...Ami nem más, mint az a "második szakasz", amiről a videomban beszéltem a "Nagy Háromszög", mint EGY-es-ülés témájában...De miért is érkezett ez az üzenet?
Azért, hogy tudassa: TÉNYLEG "meghalt a cselszövő"! Nincs már SZÖVÉS, nincs már SZÖVEDÉK, melynek hálójából ne lehetne kiszabadulni - mutasson is bármi mást a jelen!
És pontosan EZ az a KINCS, az a TUDAT, amivel élni LEHET, mint ÚJ LEHETŐSÉG, mint FELISMERÉS - ha képesek vagyunk LÁTNI és HALLANI!

Már többször írtam, hogy a JELENNEK NINCS JÖVŐJE - lejárt egy korszak. Még akkor is, ha ezt a TÉR-ben, a mindennapokban nem érezzük. Még akkor is, ha a LÁTHATÓ VILÁG történései NEM EZT MUTATJÁK.Tegnap előtt egy ismerős átküldött egy rendszámot, amit "véletlenül" meglátott: ISA010.
És leírta hozzá, hogy 12-én úgy érezte, mint ha "Nagycsütörtök" lenne és ez az egész hétvége a húsvéti misztérium beteljesüléséről szólna - csak TELJESEN MÁS szinten!
12-én, mint "ZÖLD" csütörtökön tényleg a ZÖLD szín dominált, a SZÍV-csakra színe és rezgése, mivel egész nap egyfajta különlegese SZERELMES hangulat volt az uralkodó, az egész napot betöltötte egy nagyon erős, különleges, tömény energia. "Eszméletlenül" áramoltak az ÉRZÉKELÉSEK....
Nem véletlenül, hisz nálunk "Szerelemcsütörtök" járja a "dobszerda" után....12-re a Péntek és a 13 meghozta a HALÁLT. A SZER-ELEM energiaterében. De most NEM TÖVISKOSZORÚVAL, hanem ÉGI KORONÁVAL. Mert lejárt a "töviskoszorút" osztogatók korszaka!

A tegnapi SZÍRIUSZI FELKELÉS meghozta JÉZUS-ISA második eljövetelét - melyről ő maga is hírt adott anno, azt is hozzátéve, hogy amíg bekövetkezik e pillanat, addig is nekünk adja a SZENTLÉLEK EREJÉT! Aki kicsoda? A VIZEK FELETTI ERŐ, aki nem más, mint MA = M-ind-Ének ANYJA!!! 
Tudtunk élni a Szentlélek erejével?...
Leszűrhettük, ha megéltük az áprilistól ható SZEMBESÜL-és lehetőségét és idejét.
Mit mondott még ISA? Azt, hogy CSAK AZOK FOGJÁK ÉRZÉKELNI, akik LÁTNAK ÉS HALLANAK!
"LÉGY ÉBER" - szólt a tanítás. Mert nem tudod, mikor jövök....

Tegnap Horváth Krisztinától kaptam egy írást, ami egy az egyben nekem szólt. Mert "kértem" és "kaptam".
Ha "vertikálisan" nem megy - akkor mindig megérkezik a segítség "horizontálisan", hogy újra "tengelybe" állhasson az ember...Így segítjük EGY-MÁS-t, akik "a KÖRbe TART"-oznak.
EZ az "IGAZI" "csoportosulás" és nem a "földi csoportok"..

Amikor legépeltem az üzenetét, véletlenül kimaradt egy "a" betű egy szövegrésznél. A korrekciónál pedig "véletlenül" egybeirtam az "IS"-t és az "A"-t: szó szerint "kikiáltott" a szövegből, hogy "ISA"!!!
JEL? Hát persze...
12-én a rendszám: "ISA010". (Mi a 010? A TÉRBEN egy ÚJ SÍK... egy MÁS-SÍK...)
Tegnap ISA egy elgépelés során...
Érezzük? Értjük is, miként érkeznek a JELEK?
12-én pedig megjelent az égen az "E" betű, mint E-M-ANU-EL!!
 Azaz ANU, MANU(S) ÉL!!

A "jövő JÖVŐ" mint látható, nem feltartóztatható. Az pedig egyszerűen NEM IGAZ, hogy a jelen állása szerint, majd a "nagyobb tömeg által látott kép" fog megvalósulni!!! Hogy a nagyobb tömeg hite fogja a jövőt meghatározni! Tehát, ha az ostobák és korlátoltak, a vakok és süketek vannak többen, akkor az ő akaratuk dönt!!!  Ez a felfogás és értelmezás nem más, mint az ORIONI PROGRAM törvénye. Ennek pedig VÉGE!!
NEM ÍGY VAN és NEM ÍGY LESZ! Az orioni program tartotta, pontosan a TÖMEG ÁLTAL, a PROGRAMOZOTT ELMÉK mennyiségén keresztül azt a KARMA-KÖRT, a maga folyamatos forgásában, melyből LÁTSZÓLAG nincs kiút és amitől pánikrohamot lehet kapni.
Ezt a körforgást írta le Szepes Mária a Vörös oroszlán-ban, és még sok spirituális tan is ezt mantrázza.
Nekem pontosan erre jelzett a "zsigeri összerándulás" és kopogtak a fejemben, hogy "NEEEEM IIIIIIGAAAAAZ!!!!". Mert TÉNY-LÉG-esen nem igaz!!!! (erre most rá is tüsszentettem..)
Csak addig volt és lehetett az, amíg az orioni terv működött.
De ez a KÖR BEZÁRULT - ez a KOR LEZÁRULT!!!ÚJ KÖR és ÚJ KOR vette kezdetét - ami LEHETŐSÉG SZINTJÉN már ITT REZEG A TÉRBEN.
Ahogy annak idején is megmutatta ISA a KIUTAT, mint LEHETŐSÉGET az EGY ÉN számára - úgy MOST IS. Most is EGY-ÉN-i szinten lehet megélni az átfordulást. CSAKIS és KIZÁRÓLAG. NEM tömegszinten.
De a sok EGY-ÉN kiadhat egy tömeget, ez valóban így működik. Mégsem ŐK BILLENTIK ÁT a FÖLD TENGELYÉT, mert NEM AZ EMBER TEREMT. Egy valódi átbillenés csakis akkor következhet be, amikor BENT és KINT EGYESÜL. Egy "BENT" átalakult tömeg egyedül nem tud átbillenteni egy ERŐTERET. Erre mondta valaki, hogy "volt már egy eljátszott lehetőség". Nos, ilyen kozmikusan NINCS! NINCS OLYAN, HOGY "ELJÁTSZOTT LEHETŐSÉG". Ha volt "lehetőség" és nem lett belőle átfordulás, az azért volt, mert nem volt érett a helyzet!! Lehet, hogy már kialakult egy tömegbázis - de ha KINTRŐL NINCS hozzá egy szembejövő hullám, azaz, még nincs ITT AZ IDŐ az átbillenéshez - akkor nem fog megtörténni!!
Tehát, ez NEM egy "eljátszott lehetőség", hanem MÉG NEM ÉRT
 EGYBE a TÉR az IDŐVEL!

Amikor BENTRŐL megtörténik a felkészülés, az áthangolódás és KINTRŐL is beérkezik a "jövő hulláma", akkor e kettő találkozása fogja kiváltani a MAG-FÚZIÓT, azaz LÉT-re hoz hozni, TÉR-ben működésbe lendíteni az ÚJ KORT.

Ezt az új kort pedig csak azok fogják ÉPÍTENI és ÉLNI, akik SZÍVÜKKEL LÁTNAK.
MÁR MOST.
Aki nem képes az elme fogságából kilépni és mindent csak a látható világ látszatműködéséből ítél meg - az még a "Sorskerék" fogságában marad és majd "odaát" fog áthangolódni..... (10.09)

Ma a "Teremburán" a délelőtti órák a HOLD és NAP szellemi, mágus fényszögében, a SZELLEMI hangolódást segítik. Délután a HOLD és SATANA között felálló teremtő fényszög pedig a LELKI ELMÉLYÜLÉST a MÁS-SÍK rezgésében, a TOVÁBBLÉPÉS, a MAG-újulás erőterében segít minket az ÁTÉRTÉKELÉSben..

14-e lévén, a 14-es szám a 13 és 15 között, mint ÁTMENET, épp a MÁS-SÍKOK-ra való ÁTEVEZÉS száma...

Napunk kísérőangyala pedig MIHÁLY, aki emlékeztet... mire?... a MAG-erőnkre...a KRISTÁLYTISZTA SZÁNDÉKra, mert csak ezzel és ebben tudjuk a LEHETŐSÉGET mint kincset megélni.
A NEM tiszta szándék nem fogja a kincset ÉRTÉK-elni tudni...

Ma olyan napunk van, ami mindenkinek egy LEHETŐSÉGET fog hozni. Az, hogy ebben valaki AKADÁLYT vagy egy ÚJ UTAT lát meg - nos ez számára TÜKÖR, hol tart a MEGÉRZÉSE, hol tart a GONDOKODÁSA, hol tart a LÁTÁSMÓDJA.
9.44.....