2023-07-28

                              MOTTÓ: ERRE VAGY ARRA? 

Ma folytatódik a "haláli" hullám, a "fordulatok fordulója"...
Bár én tegnap ebből nemsokmindent tapasztaltam, de majd meglátjuk, mit hoz a mai nap...
De hoppá! Mégiscsak!! Mégpedig AZT tapasztaltam, hogy "ITT AZ AUGUSZTUS". Megérkezett... Nem a naptári – hanem az "időbeli".
Nem tudom, ki mennyire szokta megfigyelni, de minden évben van egy "pillanat", egy nap, mikor hirtelen MINDEN MÁS lesz. A fények, az árnyékok, a levegő rezgése... Hiába van még mindig nyári meleg, jó idő, lehet fürdeni, napozni – mégis MÁR MÁS! Már hűvösebbek az éjszakák, jobban lehet aludni, frissebbek a hajnalok – egyszóval már tapintható a NYÁR és az ŐSZ ÁTMENETE...
A VÁLTÁS....És mindez egyik napról a másikra történik meg. Egyik este lefekszünk a "régi" mintában és másnapra megébredünk az "újban".
Lehet, hogy az egész "jelzés" csak erre és csak ennyire vonatkozott?
Hisz az ANALÓGIÁK kézzel foghatók!

Miről szólnak a tanítások? Miről jeleznek az ÁLMOK? Egyik nap lefekszünk a RÉGIBEN - másnap ébredünk a MÁS-ban, az ÚJBAN..Mi változott? KINT SEMMI.. ahogy egyik ismerősöm álmában sem - mégis minden MÁS LETT. Ő azt álmodta, hogy egy metróállomáson egy rá jellemző számsorral azonosítania kellett magát és miután ez megtörtént azt érzékelte, hogy bár ott áll az állomáson, minden a helyén van, mégis az egész állomás MÁS LETT... Közben megérkezett a metró, de hogy beszállt-e vagy nem, az nem derült ki, mert felébredt...Zseniális álom...
Ugyanis ERRŐL beszélünk már, Horváth Krisztina írásaival egyetemben, immár több éve....
 HOgy LÁTSZÓLAG KINT minden ugyanaz - mégis minden MÁS, ha MI BENT MÁS MINTÁZATBA KERÜLÜNK...A számsor is nagyon beszédes. Én nem hiszek a Grabojov-féle számsorokban, de hiszek a számokban és azok mélységes tartalmában, mely egyre nyílik, tágul, lépésről lépésre tanítva a kozmosz működéséről...

Ma folytatódik a "haláli" hullám - csak már más színezetben..
Ma a PLÚTÓ jelent meg, a Skorpióval és a 10-es házzal, akik-amik egyenként is "haláli" fordulatról szólnak, nemhogy így együtt!! Betársult hozzájuk a "KÉTARCÚSÁG" lapja, ami világunk "2"-ősségének is a mutatója.
MIT LÁTSZ? Azt, AMERRE fordulsz!
Amit LÁTSZ, az a TE VILÁGOD! Igen. Valóban...
Csakhogy a "multikultiban" a HAMIS KÉPFESTŐK festik át a VALÓSÁG KÉPÉT! Másképp fogalmazva: Aslan bőrét húzzák a SZAMÁRRA és elhitetik, hogy ő Aslan, elbizonytalanítva a "népet", hogy MIT IS LÁTNAK???
Mindig elmondom, újra és újra, ahogy tegnap is a hírek kiszűrése kapcsán: EGYETLEN ÚT van a VALÓSÁG FELÉ, az pedig a "ZSIGERI MEGÉRZÉS" útja. Figyelni az ÉRZETEKRE, az ELSŐKRE és bátran követni. Nem pedig elnyomni, mondván, hogy xy nem hazudhat. De igen. És hazudik is!

Napjainkban 3 fő területen "mázolják" a képet nekünk: a MÉDIA, a POLITIKA és a SPIRITUALITÁS terén. Mindegyikben büntetlenül lehet "tarolni". MÉG! Egyelőre..
Természetesen mindenki ŐSZINTE. Csakhogy: az ŐSZINTESÉG az Ő SZINTJÉN köszönő viszonyban sincs a TÉNYEKKEL!!! Azok nem zavarják az "őszintéket" – hisz az ő szintjükön a tény nem tény, nekik csak az tény, ami a saját fejükben van tényként aposztrofálva.
A mostani világról elmondható, hogy nárcisztikus emberek "ugrálóvára": gátlástalanul, büntetlenül forgatnak ki mindent, polarizálnak át, és meg is tehetik, mert MENNYI EMBER DŐL BE NEKIK???
Kb ugyanennyi....
DE!
Az ébredés felrázó hulláma ITT VAN A TÉR-ben és MINDENKI MAGÁT LEPLEZI LE.
Ez "istenien" működik, de csak annak, aki használja a "zsigeri szűrőt".
Ez az EGYETLEN KIÚT a HAMiSAN festett és HAMISRA HANGOLT világból való felébredéshez.
 Ha azonban FELSZÍNESEK vagyunk, akkor visz a "felszín sodra".. Ha nem figyelünk oda a sorok között megbúvó részletekre, akkor már el is sodort minket a festett látszat..
Tegnap már írtam: az odafigyelés, a JELENLÉT az egyetlen, ami által KIHALLJUK azt, amit más nem és ami által fel tudunk készülni arra, amire más nem...

Tehát, ERRE vagy ARRA?
Mindig MI döntünk...

Napunk angyala ma JEREMIEL, aki ugyan nem "haláli" angyal, mint Azrael, de ő is a FORDULATRÓL hoz hírt. Hasonlóan Azraelhez, aki a "mennyekből" hozta a "IO" hírt. Jeremiel pedig arra hívja fel a figyelmet, hogy túl vagyunk megint egy "körön", vége a nehézségeknek...
Kinek mi volt? És volt-e egyáltalán? Azt "őtudja"...