2023-11-25

                                            MOTTÓ: "25" 

Miről szól a 25? (Ráadásul "véletlenül" teljes összecsengésben az "ész-közökkel")!!
Kilépve a "kettősség" illúziójából "MAG"-fordulunk és ezáltal eljutunk a "7-határra", azaz a FÉNY HATÁRÁRA. Innen már SATANA "HOLD/T"-pontja a következő állomás, ami átvezet a MAG-NE/Ö-SES semlegesség állapotába, magába az átlényegülésbe, vagy megboldogulásba...

A kettősség maga a FÉNY jellemzője. Amíg nincs Fény, addig egység van. A SÖTÉTSÉGBEN.
De ez a "sötétség" NEM az a sötétség, amiről a spirimaszlag szónokol. Hogy "légy te a gyertya fénye, mely fényt visz a sötétségbe". Ezektől a lózungoktól agyzsibbadást tudok kapni... Katasztrófa. A SÖTÉTSÉG az a TÖLTÉSMENTES NYUGALMI ÁLLAPOT, melyben NINCS FÉNY, ugyanakkor MAGA A VILÁGOSSÁG!!! Ezt JEGYEZZÜK MEG – és ne hagyjuk magunkat semmiféle "fényes" dumával megvezetni!! Ebbe a TARTOMÁNYBA igyekszik mindenki megtérni, akinek elege van a "feszkóból". A dumák meg csak e játéktér MŰ-vi MŰ-VÉSZ-einek MŰ-bájos MŰ-ködései. Pontosabban, annak zavarai...

Tegnap a 24 és a 6 kapcsán említettem, hogy MI DÖNTÜNK, melyik oldalát éljük (a Fény szerinti látszatban) a 6-alomnak. A "Ragyogó kiterjedésünket" a SZER ELEM minőségében – vagy a "leuraló 6-almat gyakorlót", mert képtelenek vagyunk EGy-ÜTT-MŰ-ködésre, úgy magunkkal, mint másokkal.. Hoztam is fel két példát, aztán napközben belefutottam egy harmadik variációba, mégpedig a VALLÁS MEGTÉVESZTŐ MOCSARÁBA. A hitesek, hittérítők, papok és egyéb figurák ELME-propagandájának a "tüneményébe". Gondoltam, kiteszem elrettentő példának, de mivel nem jutott rá időm, vettem az "adást": akkor nem is kell.
Mégis ejtenék pár szót, most, hogy MILYEN JELEI vannak a TIPIKUS MEGTÉVESZTŐKNEK!!
Ez a video Bagdy Emőkéről szólt, pontosabban arról, miért kellett a fiának meghalnia. Aki készítette a felvételt, yt csatornájának üzemeltetőjeként egy KISGYEREK a profilképe. Mit JELEZ ez?
(Ami nekem amúgy is vesszőparipám)?? Azt, hogy NEM ADJA AZ ARCÁT a véleményéhez.
Tehát? GYÁVA.
Aztán: nincsenek kommentelési lehetőségek, nehogy valaki "beszóljon".
A harmadik pedig az, hogy már a video elején összemossa Bagdy Emőkét Bagdi Bellával, állítva, hogy anya és lánya az, akik "bűnhődnek"... Namármost, ha valaki annyira nem képes, hogy utána járjon a családi szálaknak és úgy jártatja a bagolylesőjét, akkor a megosztott gondolatai a NULLÁVAL egyenlők. Tehát? Már ITT ki lehet szállni a további hallgatásból... Én még erőltettem.. és nem csalódtam. A következő, jól elnyújtott, agyonragozott kijelentések mind arról szóltak, hogy az "ATYAISTEN" bizony megbünteti, harmad, negyediziglen is a FIAKAT az APÁK BŰNEIÉRT, akik gyűlölni és megtagadni merészelték őt. És hogy a két Bagdi (bár egyik y-nak írja a nevét), mivel rendszeres tevékenységükkel MEGFERTŐZTÉK az egész MAGYAR NÉPET, megszolgálták a rájuk mért büntetést! No, itt elszakadt a cérnám és befejeztem. Ennyi is SOK-K volt!!
Ugye ÉRTJÜk és ugye ÉREZZÜK a különbséget a TEREMTETT, mondhatni "NÁRCISZTIKUS" bosszúálló "atyaisten" és annak követőinek életfilozófiája, valamint az EREDENDŐ, a SZER ELEMBEN működő, "alapból NEM KICSESZÉSRE JÁTSZÓ" istenkép közötti különbséget???

Az ÉRTÉS, RÁÉBREDÉS, LÁTÁSKÉPESSÉG megnyitása, a manipulátorok befolyása alóli kilépés, a kapcsolatok (2) VÉGLEGES LEZÁRÁSA SOHA NEM máson múlik, hanem egyedül is kizárólag RAJTUNK!! PÁRATLANUL EGYEDÜLÁLLÓK vagyunk (5), saját MAG-unk MÁGUSAI. Nincsenek "varázslók", nincs senki, aki rajtunk kívül a "szerelmetes örömlét" HANG-oltságába fel tudna minket emelni. HOZZÁTENNI hozzátehet. DE MEGÉLNI CSAKIS MAGUNK TUDUNK MAGUNKBAN MAGUNKNAK. Az ÉL-m-ÉN(y) az EN(y)-EM....

A Fényhatáron a káprázatnak tudunk hátat fordítani. Itt már az ÉRZÉKELÉS (7) kifinomultsága lép működésbe. CSAKIS ÁLTALA tudunk hátat fordítani a káprázatnak és mindennemű megtévesztésnek... Tudunk MÉRLEGELNI és DÖNTENI.
Tehát?
Legyen egy kis összefoglaló Fény-beli létezésünkről a DÖNTÉSEKHEZ:
1. Az egy igaz isten - ki BENNÜNK - SOHA nem kicseszésre játszik.
2. Minden IO-ravaló ember élete jóra fordul.
3. A SZER ELEME bennünk van, ami az EREDENDŐ ÖRÖMLÉT LÉTMinősége. Bárki felébresztheti, kiválthatja bennünk – de ÉLNI csakis MAG-unk által lehetséges.. BENT.
Fenntartásához az út:
4. EGYRE BELJEBB, EGYRE FELJEBB – így lesz a látásunk egyre MÉLYEBB és egyre TÁGABB...
5. HANG-oltságunk EGy-ÉN-i. Ahol rezgünk, azt halljuk. És azt hallatjuk..
De bárhol legyünk is az Univerzumban, bármikor, mindig MAG-unkhoz TÉR-hetünk, saját RÉT-ünkre...

Napunk angyala ma CHAMUEL, aki a BÉKESSÉG üzenetével érkezett.
Megint.
Ezért megint elmondom, hogy ez a békesség az a békesség, amiről Jézus mondá:
"az ÉN BÉKÉMET ADOM NEKTEK".
Kinek a békéjét? Az "ÉN" békéjét. Azaz: NEM AZ ÖVÉT!!
Az "ÉN" békéje csakik az "ÉN"-é lehet és nem másé. A mindenkori EGY-ÉN-é.
Mely lehet természetesen OLYAN HANGOLTSÁGÚ, mint Jézusé, és akkor lehet OLYAN, mint az Ő BÉKÉJE....
Ugye értjük?
Ugye érezzük?
A LÉ-ÉN(y)-EG-et?