2024-05-13

                              MOTTÓ: KI-SZÁLL-ÁS... 

Mégpedig egy adott KAPCSOLATBÓL... Legyen az "pár"-kapcsolat vagy néhány pár kapcsolat :) :)

Ma minden a 13-as szám körül forog, és a vele járó SORSFORDÍTÓ minőséggel. Hisz JÉZUS is a 13-ik volt, aki "mindent vitt" és mindent ÁTFORDÍTOTT, mégpedig "MAGOS"-ra, hisz a 12-nek NINCS KÖZEPE, nincs MAGJA, tehát nincs benne TERMÉKENYSÉG. Jézus ÉRTELMET adott a 12-nek (ami nem véletlenül az "akasztott", azaz a MEG-AKASZTOTT minőség jelölője a Tarotban), hisz a 12 a "MAG-HASADÁS" száma és azért MEGAKASZTOTT, mert mindenkor megvan a lehetősége az átfordulásra. Ha nem lenne, nem tudna 3-ba fordulni, ami a 12 eszenciája... és ami nem más, mint az ÚJRA MAGÁHOZ TÉRT EGY-s-ÉG...
Ami "HASADT", az nem tud "HAS-as" lenni, nem tud NŐ-vekedni, mert pont a "NŐ"-ség, a VÉNUSZI minőség hiányzik belőle. A MEG-MAG-HASADTAK között nincs "áthúzás", nincs áramlás, így nincs együttműködés sem, hisz mindegyik már meg-HASADT.
De mi az, ami HASÍT? A HAJNAL.
Ki és Mi a HAJNAL? A FÉNY.
Ki a FÉNY? LUCIFER.
Ki mondta magáról, hogy "én vagyok ama HAJNALCSILLAG"? JÉZUS.
Tehát LUCIFER = JÉZUS.
Ugyanannak az EGY-nek a "KÉT SZÁRA". Egyik HASÍT, a másik ÖSSZEHÚZ.
Mint a NAP és HOLD: a NAP SZÉT-SZÓR, a HOLD ÖSSZE-VON(z).
Ami SZÉT SZÓR, az épp MAGJÁT VESZTI, ami ÖSSZE-VONZ, az "MAGÁRA TALÁL".
Mindig mondom: minden az orrunk előtt van, és a SZÁNKBAN, csak érteni kell(ene) tudni! Azaz LÁTNI és HALLANI mindazt, ami "hülyebiztosan" kalibrálva körülvesz minket....

JUCIFER(kó) és JÉZUS KÉT TŐ – akik EGYEK.
A mai nap, melynek száma 2x13=26, arról üzen, hogy KI-SZÁLL-ás van minden olyan OSZTOTT, HASADT minőségű kapcsolatból, ami MÉG függőségben tart minket. Ez az egyik.
A másik, hogy KI KELL lépni minden olyan kapcsolatból is, amibe mi magunkat ragasztottuk bele.
Pl. anya-gyerek viszonylatban. Nem tudjuk tudomásul venni, hogy a gyerek NEM A TULAJDONUNK, nem a miénk, hogy önálló lény, aki SZABADNAK született. Mi, anyaként csak BEFOGADTUK és ÚTJÁRA BOCSÁTOTTUK, szeretettel, ahogy köll. De amint a saját lábára áll(t), onnatól Ő IS SZABAD – meg MI IS! És nem kell a nyakára járni, főzni-mosni rá (különösen a fiús anyákra jellemzően), mert addig gátjai vagyunk a gyerek PÁRKAPCSOLATÁNAK IS! Sok anya rágja a fia fülét, mikor keresel már magadnak barátnőt, közben folyamatosan "tisztába teszi", mintha még mindig csecsszopó lenne.
Ez egy olyan TUDATHASADT állapot, mint ami a 12-es szám sajátja és az anya önállótlanságának a tükre. Ő a "magtalan" és nem a gyereke....

Jézus azt mutatta meg – az EMLÉKEZTETÉSEN keresztül -, hogy van egy "MAG"-tudatunk!
Hogy mi vagyunk MAG-unkért egyedül felelősek, és senki másért. Legyen az szülő vagy gyerek.
Természetesen az alap a SZERETET, hisz egész universumunknak a SZER ELEM a működtető erőminősége és energiája! (hmm.. VERS-sus=IGE. UNI=EGY, "EGY IGE" – nekünk "EGY IGEN".. mennyivel másképp hangzik és mennyivel TÖBB van a magyar meghatározásban??)
Jézus megmutatta, miként TÉR-hetünk a TÉR-ben (sajátunkban) VISSZA (IS)-TEN-MAG-unkhoz...
(és nehogy elhiggyük, hogy ő "atyáról" beszélt... Ezt már bőven az utókor adta a szájába!!!! Ugyanis a lényegi tanításait figyelembe véve és egyáltalán, a FÉNY működési rendjét figyelembe véve, LEHETETLEN, hogy ne tudta volna: NINCS OLYAN, hogy "mennyei atya"!!!! Aki ráadásul rajtunk kívül álló és uralkodó!!!)

Tehát ma kétszeres lehetőségünk van lezárni, függőségeket elengedni és ÖN-ÁLLÓ-kká lenni.
A 26 pontosan a KETTŐSSÉG, a TÁRSAS-ÁG ÚJJÁSZÜLETÉSÉRŐL szól, az ÁTLÉNYEGÜLÉSRŐL, egy MÁS SÍKON való együttműködésről, melyet már "csak" a SZER ETETŐ ereje határoz meg.
Amiben nincs benne, az NEM ÉLŐ, hanem "sivatagos"...
Ami nem élő, az "holt", az kiszáradt – ugyanakkor ami "holt", az a "LÉ"-ben még feltámadhat – de ahogy mondám: immár egy más síkon...