2023-02-16

                                MOTTÓ: OK ÉS OKOZAT ÉS A MÁS-VILÁG...

Ma ugyanazt közvetítik az "ész-közök", ami a "Teremburán" is látható: a NAP és SATANA együttállásának az üzenetét! Miért fontos ez? Miért "zeng" ilyenkor minden "EGY dallamot" és nem írja felül a láthatatlan a szemnek láthatót? Mert ilyenkor a LÁTHATATLAN és LÁTHATÓ ÖSSZEKAPCSOLÓDIK. És "ÁTÍRÓDIK" minden, ami ODAÁTRÓL IDE-ÁT-ra hozandó. BENT is és KINT is. Tehát bent, magunkban érzet-megélés-tapasztalás szintjén - és kint is, a történések szintjén is. Hisz a KÜLVILÁG ugyanolyan TŐLÜNK FÜGGETLEN UNIVERZUM, ahogy minden MÁS EGY-ÉN is, legyen az akár a gyerekünk, vagy szerelmünk vagy bárki más. Nem tudunk a "másikba" "BELELMENNI", nem tudunk RÉSZE LENNI, nem tudjuk, hogy a MÁSIK a maga MÁS SÍKJÁN mit él meg. Mit HOGYAN él meg? A mi szeretetünket vagy szigorunkat, vidámságunkat vagy haragunkat.. Ugyanakkor ÁT-ÉREZ-hetünk, és ÁT-vehetünk a másiktól ÉRZETEKET, amik bennünk indítanak el gondolatokat, a gondolatok meg (esetleg) tetteket....
Ugyanez érvényes a KÜLVILÁGRA is. KI-ÉREZ-hetjük belőle, ami benne zajlik, ÁT-vehetünk belőle ezáltal megéléseket, tapasztalásokat, de MÉGSEM A MIÉNK. Kapcsolódhatunk hozzá egy ODA-VISSZAHATÓ viszonylatban, kiválthatunk valamit, mint egy OKOT, ami aztán OKOZATKÉNT visszatér hozzánk - mint amikor a pinponglabdát nekivágjuk a falnak - de NEM LESZÜNK EGYEK VELE.
Értjük? Érezzük?
Konklúzió?? AZ ÉLET BENNÜNK VAN. ÉS CSAK BENNÜNK van! És mindenki MÁS-BAN IS. Ő-BENNE..

AZ ÉLETEK, a LÉT-FORMÁK közötti kapcsolódás olyan, mint az idegszálak hálózata: IN-g-EREK futnak rajta mint IN-DÍT-ÉK-OK, melyek elindítottak egy ingert, ami majd KI-VÁL-T a MÁS-s-IK-ban egy FEL-ÉL-etet.... Magyar nyelv mágiája... Értjük? Érezzük??Ezért mi az, ami igazából MINDEN FELELETET meghatároz?
Az IN-DÍT-ÉK-OK.... Azaz a SZÁNDÉK minősége. Azaz a TISZTASÁGA. Van-e benne TISZTELET? Mert a tiszta szándékban eleve ott a tisztesség és így, a másik iránti tisztelet. MINDIG AZ EGO, az "M-BŐR", a "bőrbe öltözött tudatát vesztett EGO" az, aki elfelejti azt, aki "VAGY-OK" és önző módon uralni, irányítani akar.
És természetesen mindig TÁMAD, amikor ÁTLÁTNAK RAJTA, a homályosító, megtévesztő szándékán.
Amivel már magát is átveri.... Ezek a játszmák.... (10.37)... A játszmákba pedig nagyon bele lehet veszni....

Nem véletlenül idézem újra és újra (és ma megint) a MANIFEST c. sorozatot. Mert annyira kézenfekvő, látványos és átélhető példákat sorakoztat, ami mindenkinek megkönnyíti a látását.
Amikor az ego felülírja az AKARAT-ból a "MA-MA" akaratát, ami a M-indens-Ég A-karata, abból mindig csak a GUBANC van. Szó szerint. Megkeverődenk a szálak - teljesen feleslegesen. Visszarántjuk a távozó haldoklót, mert MI SZENVEDÜNK - és eszünkbe se jut, hogy a másik már épp MEGBOLDOGULNI készül, vagy felülírjuk a sugallatot és ezzel olyan OKOZATOK OKÁT indítjuk el, ami minden résztvevő életére kihat - feleslegesen. Plusz köröket indítunk, bonyolítva, nehezítve az EGY-SZER-űt... Végül ugyanoda eljutunk - igaz, elmondhatjuk, hogy a tapasztalások gazdagítottak és ébresztettek (ha ébresztettek), és belátjuk, hogy elkerülhettünk volna sokmindent és hogy igazából a kerülőút se volt hiábavaló... De KELLETT???

Mindennek a kulcsa az ÉRZÉKELÉS és az ÉBREN LÉT. Hisz csak akkor lépünk kerülőútra, mikor eltömjük az érzékelésünket...A NAP és SATANA együttállása pontosan eme BELSŐ ÉBRENLÉTRE ébreszt rá.
Két hete vasárnap, egy "HALÁLI" NAPON megérkezett a felütés, hogy milyen FORDULATnak nézhetünk elébe. MOST itt a "KI"-és "BE"-teljesedése az ÉRZÉLHETŐ ÉRTÉSBEN.

A NAP ugye az, aki ELKÁPRÁZTAT. Kitakarja a LÁTHATATLANT. Éltet, szó se róla - de mit? A FÖLD-höz tartozó létformációt. Amit mi, én, a "vagyok-aki-vagyok" csupán FELVETT. Honnan jöttem? A LÁTHATATLANBÓL. Hova térek? A láthatatlanba. Mégis ELFELEJTEM, hogy SEMMI NEM AZ, aminek LÁTSZIK, hogy minden, MINDEN ÉN mögött vagy egy MÁS SÍK AKARATA. A MAMA, SAT-ANA, az ANA TEREMT-NŐ-i akarata...
Aki mindig SÚG a SEJTELEMBEN, mert SEJT-szinten kódolt, hisz MIND-ÉN-ünkben benne van, amit úgy hívunk: MI-NŐ-s-ÉG....ÉREZZÜK a " minőségi" UTAT, ha hallgatunk rá.... ÉREZZÜK a VÁLTÁST, ha hallgatunk rá... SATANA az, aki SÚG a NAPNAK a MINŐSÉGRŐL. A NAP fenntartja ugyan a rendszert, de a "MÖGÖTTES SZÁNDÉK" MINŐSÉGE a lényégi.. Az "IDŐN TÚLRÓL" immár a TEREMT-NŐ-i, az EREDENDŐ MINŐSÉG TÉR vissza a TÉR-be.... (Mert amúgy a Nap "elődje" épp SATANA volt...).

Tehát? Ma újfent olyan napot élhetünk meg, mikor rálátást kaphatunk arra nézve (kicsiben), hogy HOL vagyunk "egosok", hol nem működtetjük a TISZTA SZÁNDÉKOT, hol vagyunk TÁMADÓK, mert nem látjuk magunkat? Hol játszunk hamisan, azt gondolva, hogy nem hallja meg senki az "alhangot"...
"Nagyban" pedig szó szerint DIMENZIÓT ugorhatunk a RENDSZER FÖLÉ..vagy MÖGÉ látva, VILÁG-osságba térve...

Aki HAMISAN játszik, azért játszik hamisan, mert a MAGJA ELHANGOLT. Azokat fogja maga köré vonni, akikben a MAG ugyancsak elhangolt, hisz mindig azonos vonzza az azonosat. (11.11-kor és 1 fok mellett...Ez az "egy-egyezése"). De mindig mindenki kap egy "MÁSODIK ESÉLYT" az ÉBREDÉSRE, a tisztázásra, hogy ne kelljen megélnie a "második halált". (Hmm.. épp 11.13-kor leírva....)

Napunk angyala ma MIHÁLY, aki a TISZTA SZÁNDÉK üzenetével érkezett....

Nincs kérdésem.... (11.37-kor... meg "pláne"..)