2023-05-30

                                      MOTTÓ: TÁVLATOK

Ma egy kis "jövőbenézésre" lesz lehetőségünk – pontosabban RÁÉREZNI arra, hogy mivel lesz "dógunk"....Mert megmutatja magát.. Igaz, rákérdezni is lehet, hisz mivégre vannak az "ész-közök"?.. De azt tudnunk kell, CSAK AZT mutatják meg, ami ADOTT...Aki pedig már a JELEN MIndENSÉGÉBEN élő, annak meg csak annyi választ ad, ami épp a "gyors eligazításhoz" szükséges... De ezt meg amúgy is ÉREZZÜK!

Tegnap én is rákérdeztem a tanítás "hogyan továbbjára", itt, a nyári szünet küszöbén, mert azért érzem, hogy valami váltás készülődik.. A válasz pontosan ezt az érzetet igazolta vissza – tehát meglesz a változás, de a HOGYAN-ra teljesen felesleges rákérdezni, az majd úgyis "adja MAG-át"...És ha az ember JELEN van a JELEK-nek a JELENBEN, akkor azonnal "veszi az adást", hogy merre és mi az arra.... Az iránytű eleve BENNÜNK van, csak arra kell ráéreznünk, épp minek jött el az ideje a térben.. Mondjuk ez EDDIG IS ÍGY VOLT, de most mégis valami MÁS LETT...

Nagyon különleges ÉL-mény az az állapot, amiről Horváth Krisztina írásai is szólnak:
"CSAkis bent él, mi igaz, s ott bent semmiben sincs hiba.
Hisz ott minden tökéletes, eredendőn EGY TISZTA MINTA.
Hol a TUDÁS is MESTERI s nem emberi,
s az EGY IGAZ EMLÉKEID felfedi..
Emlékezz hát bennem, velem..
Hisz az EGY-ben élsz, hol nincs már TÉR,
hol nem pereg már az Időnek homokja,
hisz az csakis az EGY-en kívül áll, mi benned nyomot hagy..
Hol egyszerűen, egyként létezel,
hol OK- nélkül lettél, EGY VELEM."

Bent lenni, ÉREZVE ÉLNI és TUDNI ezt az EGY-s-ÉG-es minőséget – ugyanakkor kíváncsian várni, mit hoz a HOLNAP – meglehetősen ellentmondásos helyzet...Érzékeljük már a belső Térben a TÉR NÉLKÜLISÉGET – ugyanakkor még mindig itt vagyunk a Fény 3D kiterjedésű anyagi világában, ami meg LINEÁRIS, ahol még mindig egyik lépés után következik a másik, valaminek épp vége lesz és már kezdődik az új.... amit meg szeretnénk tudni, hogy MIT HOZ...
Az ELME "urai" nyomatják a programjaikat, vetítenek rendesen, KINT, hogy mi a "várható jövő" – ami RÉSZBEN IGAZ, de mégsem TELJESSÉGÉBEN.. Miért? Mert mindenki azzal kapcsolódik, azt éli meg, ahol SAJÁT MAGA IS TART... Saját teremtését a saját TERÉBEN! Amire született..
De abban a minőségben, amelyikben TENMAGA tartja magát!!
Ahogy már elmondám: a KÜLVILÁG is egy KÜLÖN UNIVERZUM. Mint minden MÁSIK ember rajtunk kívül. A külvilágnak is megvan a SAJÁT PROGRAMJA, mint ahogy minden egyes embernek.
Ezért lehet LÁTNI ELŐRE, hogy MI LESZ.A VÁLTOZÁS IDEJÉBEN a TÉRBEN mind az EGY-ÉN-ek, mind a Külvilág, mint egy "EGYÉN", egyaránt a "SZÉTESÉS"- "ÚJRARENDEZŐDÉS" fázisában vannak. A külvilág HAT az egyénre – az Egyén pedig KihaT a külvilágra, pontosabban annak a részére, ahol van. Ahogy az egyik ember is hatással van a másikra. Minden ODA-VISSZA viszonylatban működik.
A saját magunkban végbemenő változásokat lekövethetjük a Külvilágban is – tehát PÁRHUZAMOSAN halad velünk. Namármost ha BENNÜNK megtörténik egy ÁTFORDULÁS a "HOLTPONTON ÁT" – akkor ugyanez megtörténik KINT IS.
A kártyák, az "Ész-közök" EDDIG A PONTIG jelzik a kilátásokat, a lehetőségeket – utána azonban MÁR NEM. Mert az már egy "MÁS VILÁG" lesz... Olyan, mint a "MÁSVILÁG"...
Mi a dógunk addig?
Okosságoktól elhatárolódni, belső hangunkra hangolódva az időnket a "Szív-Térben" tölteni, befelé figyelni, hogy minél tisztábban ÉREZZÜK a belső MAG-unkat. Olyasmikkel foglalkozni, amik ÖRÖMÖT nyújtanak, amik feltöltenek, mert az ÖRÖM a LÉTEZÉS ALAPMINTÁJA és NEM A SZENVEDÉS. Ez már egy VETÍTETT PROGRAM!

"Nincs más, csak az EGY JELEN.
S ITT-LÉT-edet TE formálod EGY az EGY-ben,
TE adsz neki életet..
Hisz Te magad vagy az ÉLET,
s BENNED mindened megleled.
Szabadon létezel!
S emlékeid visszatérnek ÉN-velem..
Érezve láttatod magaddal a valód,emlékeid által, melyek örökké valók.
S amit két szemeddel nézel, nem a valós KÉP-let,
mert ezek a képek folyton folyvást KÖRBE-érnek, s KÖR-be térnek..
S ami a KÖR-be ÉR, az NEM ÉL..CSAKis rajtad kívül mendegél..
S ami Te rajtad kívül áll, az nem valós.. hisz mi kint, az ÁL(L)."

Napunk angyali ma RAFAEL a KIGYÓ-GYÚL-ás angyala és RAZIEL , aki a BELSŐ ERŐ VISSZANYERÉSÉT támogatja. Mindketten "kirepültek" a pakliból, ráadásul összetapadva – az üzeneteiket elolvasva egyértelműen érezhető, hogy mennyire célzottan...
Tegnap előtt többen megélhettük, hol hiányzik még a MAG-aBIZTOS-ságunk...
Most ehhez kapunk segítséget, hogy MAG-ERŐSÖDVE várjuk azt a "jövő JÖVŐT"....

A Jó reggelthez egy friss, erőt adó muzsika egy igazi lendületes karmesterrel az élén: Gusravo Dudamellel...